Brzydki ale wrażliwy chłopak szuka miłości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brzydki ale wrażliwy chłopak szuka miłości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wisła (2014-03-09 15:26:05)

Temat: Brzydki ale wrażliwy chłopak szuka miłości

Hej. Jestem 24letnim chłopakiem. Mam193cm wzrostu.szczupła sylwetkę.niebieskie oczy.. Jestem osoba komunikatywną.inteligentna.bardzo wrażliwa.opiekuńczą,szanującą innych.. Niestety od dziecka moja trauma jeśt brzydka twarz.. Przez to zawsze czułem się lub byłem odrzucany przez innych..zawsze musiałem walczyć o akceptację innych choć na końcu i tak słyszałem że jestem tylko brzydalem..byłem i jestem traktowany jak ktoś poprostu gorszy..tylko za to że wyglądam tak a nie inaczej.. Moja samoocena to dno.. Od dziecka słyszałem o sobie najgorsze rzeczy..głównie od kochanego tatusia..który lubowal się przemocą psychiczną..do dziś ciągle boję się reakcji innych..ich nawet spojrzeń pełnych pogardy..komentarzy pięknych ludzi.. Jednak tj każdy mam uczucia.. Jestem osoba szalenie wrażliwa..uczuciowa.. Marzę tylko o tym..by ktoś pewnego dnia zaakceptował mnie takim jaki jestem spojrzał na mnie oczami duszy..zobaczył nie wstretnego brzydala a chłopaka który chce być kochanym i kochać.. Czy to jeśt realne?żyje w świadomości że naprawdę jestem gorsza wersja człowieka który nie zasługuje na nic dobrego prócz łez..samotności..czy ktoś taki jak ja może tylko marzyć o związku?o miłości? To nie jeśt tak że ja chce ciągnąć sytuację z przeszłości..ale one mimowolnie w nas zostają.myślę że tylko ktoś kto przez to przechodził może zrozumieć mnie jak to jeśt.. Co do rozmowy-na ogół słyszę że mam ładny głos mówię płynnie rozmowa jeśt moim żywiołem..więc w tej kwestii nie mam problemów.jeśli ktoś czuje i myśli tj ja,szuka tego co ja..proszę o kontakt oto mój mail sebkas@onet.eu

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-03-09 15:39:19)

Odp: Brzydki ale wrażliwy chłopak szuka miłości

Pewnie, ze masz. Niektore kobiety lubia brzydali. Serio.

Btw - masz ladny glos? Potrafisz mowic bez jakania się, zacinania itp.? Czy rozmawianie przez telefon cie oniesmiela?

3

Marzyć może,szanse ma.Tylko nikt z zewnątrz nie naprawi Twojego wnętrza,z resztą nie o to chodzi.Zapętliłeś się na moje oko w Jakieś swoje uprzedzenia,to,że jesteś gorszy ,brzydszy(?) od ...no właśnie kogo?Co do urody,to uwierz mi,są różne gusta,nie ma ludzi,którzy niepodobaliby się nikomu.
Co do przeszłości,to zostaw ją w miarę możliwości - mam na myśli słowa Twojego ojca.Teraz jesteś dorosły,po co to ciągniesz za sobą?Okay,trudno było,ale nic ci nie da teraz spychanie winy za swoje poczucie 'brzydoty' na rodziciela.Latami możesz to ciągnąć tylko po co?Szkodzą czasu.
I naprawdę,wierz mi ,gusta są wśród kobiet takie różne,że istnieją kobiety,dla których ' brzydki' nie będziesz.

4

U chłopaków uroda nie jest aż taka ważna tongue możesz próbować znaleźć dziewczynę przez internet, rozsądne kobiety nie zostawią Cię tylko dlatego, że nie jesteś najpiękniejszy tongue Poza tym spróbuj wybić sobie z głowy cudze docinki, pochodzą głównie od tego typu osób, których hobby to zatruwanie ludziom życia żeby podnieść własną samoocenę. Nikt na poziomie nie traktowałby Ciebie gorzej ze względu na Twój wygląd ani nie obrażałby Ciebie. Problem leży w Twoich znajomych, nie w Tobie.

5

enkeli napisał/a:

U chłopaków uroda nie jest aż taka ważna tongue możesz próbować znaleźć dziewczynę przez internet, rozsądne kobiety nie zostawią Cię tylko dlatego, że nie jesteś najpiękniejszy tongue Poza tym spróbuj wybić sobie z głowy cudze docinki, pochodzą głównie od tego typu osób, których hobby to zatruwanie ludziom życia żeby podnieść własną samoocenę. Nikt na poziomie nie traktowałby Ciebie gorzej ze względu na Twój wygląd ani nie obrażałby Ciebie. Problem leży w Twoich znajomych, nie w Tobie.

Trochę w Nim leży problem,bo wmawia sobie,że jest kimś gorszym,przez co zamyka sobie drzwi.

6

To nie jeśt kwestia tylko problemu w mojej głowie.fakt przez takie komentarze i sytuację o których pisałem czasem wręcz wydaje mi się że każdy reaguje bardzo negatywnie na mnie choćby w autobusie czy sklepie..mam depresję z która staram się walczyć..napisałem tu bo liczyłem że może przeczyta mój post dziewczyna czująca to samo co ja:)że może w ten sposób łatwiej byłoby nam się poznać

7

Masz depresje stwierdzoną przez lekarza?
Dziewczyna czująca tak jak Ty nie da się poznać.Będzie tak skupiona na swojej ' brzydocie',ze każdego z góry odrzuci,pełna niewiary w siebie.
Ale może chodziło Ci o miejsce zapoznania jakim jest to forum,Dużo ludzi tu pisze,może trafisz?

8

Wisła napisał/a:

To nie jeśt kwestia tylko problemu w mojej głowie.fakt przez takie komentarze i sytuację o których pisałem czasem wręcz wydaje mi się że każdy reaguje bardzo negatywnie na mnie choćby w autobusie czy sklepie..mam depresję z która staram się walczyć..napisałem tu bo liczyłem że może przeczyta mój post dziewczyna czująca to samo co ja:)że może w ten sposób łatwiej byłoby nam się poznać

Znaczy się wybrales metode najgorsza z mozliwych? tongue

Jasne, mozesz zyc zgodnie z zasada "siedz w kacie, a znajda cie" mozesz też wziac d** w troki i troche dopomoc losowi. Nie siedz i nie czekaj, trenuj!:P

9

Uroda jest kwestią szalenie względną. To, co nie podoba się jednym, może zachwycić innych. Nie pozwól sobie wmówić, że jesteś nikim, bo komuś nie podoba się Twoja twarz. Jak pisała enkeli, ktoś zrobił sobie hobby, zatruwając Ci życie. Nie musisz w tym uczestniczyć smile

10

No nic myślałem że uda mi się poznać tu kogoś o podobnym do mnie myśleniu..dziękuję za wpisy i pozdrawiam

11

Aha. Czyli już się poddajesz. Nie poszlo po twojej mysli (w ciagu 2 godzin!) To zabierasz zabawki i sobie idziesz?

No brawo! Z takim podejsciem to teraz się nie dziwie, ze nie masz powodzenia - skoro sam przed nim uciekasz! big_smile

12

Wisła napisał/a:

No nic myślałem że uda mi się poznać tu kogoś o podobnym do mnie myśleniu..dziękuję za wpisy i pozdrawiam

Podobnym,czyli jakim?Możemy się poużalac,ale po co?Lepiej poszukać jakiegoś wyjścia.
Poza tym sa tu topiki dla20 latkow,możesz tam też popisać.

13

Ha! To dobre pytanie!
Podobnym, czyli jakim? Jakie masz szanse na znajomosc z dziewczyna, ktora straci impet po 2 godzinach?

Brak urodzy czy niesmialosc nie jest twoja najwieksza wada. Jest nia brak wytrwalosci. Poddajesz się zanim walka się rozpocznie...

14

Już poszedł.

15

Hej. Doceniam wasze rady.naprawdę..tylko że słyszałem je już wiele razy..od wielu osób.nie zniechęcam się nie strzelam focha..przykro mi za źle zrozumienie.widocznie mój temat nie był najlepszym pomysłem.pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wpisy

16

Wisła napisał/a:

Hej. Doceniam wasze rady.naprawdę..tylko że słyszałem je już wiele razy..od wielu osób.nie zniechęcam się nie strzelam focha..przykro mi za źle zrozumienie.widocznie mój temat nie był najlepszym pomysłem.pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wpisy

Został właściwie zrozumiany,tylko Autor tego nie zauważa wink
ps.i nie dało Ci do myślenia,że słyszałeś już wiele razy te same rady?

17

Jak przeczytałam temat, pomyślałam w pierwszej chwili, że facet, którego od jakiegoś czasu próbuję "zdobyć" założył sobie konto na forum. Wszystko się zgadza - depresja, wzrost, kolor oczu, kompleksy związane z wyglądem i cóż... sam wygląd. Poza wiekiem. Więc jak widać, jestem dowodem, że nie najpiękniejsza twarz nie jest przeszkodą, bo już w ogóle mi to nie przeszkadza, dla mnie stał się i tak "najlepszy" pod każdym względem. wink Tyle że ciężko się przebić czasami przez mur jego własnej niskiej samooceny, więc to, co pisano wyżej, jest prawdą - nie skupiaj się tak na swoim wyglądzie, bo często to nie on stoi na drodze bliższym kontaktom.

18

Do autorki wyżej:-) dziękuję za ten przykład dający nadzieję.tyle że być może kompleks Twego wybranka jeśt tylko wyimaginowanym problemem jego wyobraźni a nie prawda..a mój niestety-brzydka dla niektórych wręcz potworną twarz-jeśt prawdziwy..naprawdę staram się myśleć o sobie w inny sposób ktoś kto mnie nie zna zwialby mnie za pewnego siebie..ale w środku każde spojrzenie innych lub odwrócenie choćby głowy na mój widok burzy mój spokój duszy w taki sposób że mam ochotę rzucić się pod auto..zresztą..raz próbowałem zakończyć to wszystko..widać mam pecha nawet w tej dziedzinie..

Każda potwora znajdzie swojego amatora smile Jest wiele par, gdzie jedna ze stron nie może pochwalić się urodą a mimo to znalazły swoje drugie połówki smile

20

Z każdym Twoim słowem sytuacja staje się coraz bardziej podoba.
To nie jest jego wyimaginowany problem - nigdy mi nie przeszkadzał jego wygląd, ale początkowo przez niego w ogóle nie pociągał mnie fizycznie i obiektywnie musiałam przyznać, że jest no... brzydki. Jak się "zakochałam na całego", to stał się najpiękniejszy. wink
Przy okazji - on przyznał, że też jakiś czas temu myślał o samobójstwie, a poza relacjami damsko-męskimi wygląda na bardzo pewną siebie osobę.

Ciężko mi coś poradzić, może tyle, żebyś nie zamykał się w sobie i traktował siebie normalnie. Jeśli będziesz wychodził z założenia "jestem brzydki i nikt mnie nie chce", to podejrzewam, że będziesz mógł przegapić wiele sygnałów, że tak nie jest. A osobami, dla których wygląd jest najważniejszy, się nie przejmuj. Nie warto. smile

21

Może spróbuj skupić się na rzeczach, które podobają Ci się w Tobie, a na pewno takie są. Zobaczysz wtedy, ze masz wiecej zalet niż wad. Poza tym nie ma brzydkich mężczyzn, są ci zaniedbani. Z odpowiednia fryzurą i ubiorem na pewno poczujesz się lepiej, a co za tym idzie, bedziesz bardziej pewny siebie.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brzydki ale wrażliwy chłopak szuka miłości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024