jestem podlamana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: jestem podlamana

jakos nie potrafilam sie zdecydowac i zebrac by spytac bliskich,znajomych i przyjaciol i po dzis dzien nie wiem od 3miesiecy jak podejsc do moejego faceta,ktorego wlasciwie zostawilam bez slowa i odeszlam.na jego wszystkie prosby wcale nie reagowalam.powiedzialam dosc i to koniec.przemyslalam,ze postapilam fatalnie.nie wiem jak teraz i co zrobic,zupelnie zamilkl.chce porozmawiac,ale nie wiem.,zrobic to z zaskoczenia,czy lepiej umowic sie i zaplanowac rozmowe,tylko wolalabym aby on nie byl jednak na nia przygotowany.

ps.byc moze tutaj ktos zna sensowne rozwiazanie i podpowie mi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jestem podlamana

dlaczego nie reagowalas na proby kontaktu z jego strony ??

3

może najpierw napisz dlaczego go zostawiłaś? czy był jakiś konkretny powód?

4

moze to glupie i banalnie proste napisac.dla mnie nie.pewnie tysiace tutaj takich tematow,jak zarowno odpowiedzi.wciaz zastanawiam sie co zrobilam zle.wyjechalam do pracy do ANglii,poznalam faceta.znalismy sie w sumie ponad 3lata.postanowilismy zamieszkac.wszystko bylo ok do chwili gdy pojechalismy do polski na wsz.SWIETYCH.nie wiem dlaczego i z jakiego powodu sama dprowadzilam go do ojca,ktory jeszcze zyje i wrocilam do siebie do rodzicow,poniewaz wciaz jestem w zwiazku,ktorego nie zakonczylam formalnie od 4lat.

5

Do ktorego faceta chcesz podejsc do tego ktorego zdradzalas czy tego z ktorym zdradzalas ?

6

WTF? Nie rozumiem, masz, tudzież miałaś dwóch chłopaków, a obecnie nie masz żadnego? Z którym chcesz odnowić relacje i dlaczego doszło do zerwania, dowiedział się o tym drugim?

7

moj maz wiedzial o romansie,ze sobie ukladam zycie i wiedzial moj facet o mezu.i podejsc chce do faceta,ktorego pokochalam,a nie do tego,ktory nie sznowal mnie przez 20lat malzenstwa.

8

Robi się coraz ciekawiej, teraz okazuje się, że pozostawiony facet był twoim mężem, ok, ale nadal nie znamy powodu dlaczego zerwałaś kontakt z tym nowym chłopakiem, a bez tego ciężko coś doradzić, miałaś w ogóle jakieś powody, by to uczynić?

9

nie,absolutnie.nie wiem co mna pokierowalo,po prostu najzwyczajniej odeszlam.a byl i jest dla mnie wszystkim.jak dzwonie,tel.milczy,zmienilam karte,to tak jakby nie ruszalo go,nie odbiera.pisalam,to po krotce napisal dwa sms.i potem zaczelo mna ciskac,ze to i tamto,puszczaja mi emocje juz z tesknoty i nie radze sobie.doskonale zdaje sobie sprawe,ze gdzies na progu popelnilam blad,ale dlaczego to zrobilam,nie wiem.chce tylko wiedziec co teraz zrobic.

10

Ja chyba nie rozumiem tego co piszesz. Bez skladu i ladu
Chcesz odzyskac kochanka tak? A co teraz z mezem? Rozstaliscie sie?

11

Moze kochanek wrocil do swojej zony po tym jak mu dalas kosza...

12

najwyrazniej masz problem z odroznieniem ojca od zony,ktora nie zyje.nie wspomnialam,ze jest wdowcem.a jesli cos jeszcze,to ma 47l.chcesz zdjecie?poczytaj o co pytalam,a jak masz trudnosci,to sie tutaj nie udzielaj.

13

Szanowna Autorko

Nie ma się co złościć, napisałaś chaotycznie , ale to pewnie przez ten problem.
No i nie od razu udzieliłaś informacji w swojej historii, dlatego  taka reakcja.
Jeśli ktoś pyta... tzn że chce Ci w jakiś sposób pomóc....
A może napisz jeszcze raz i dokładnie opisz swoją sytuację , wtedy masz
większe szanse na dobrą poradę....
Ja proponuję więcej pokory , bez złośliwości bo Twoje wypowiedzi zieją złością. smile

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

14

Edyta ale o co chodzi? big_smile

15

Chyba chodzi o kochanka, który jest wdowcem, ma 47 lat.
Z mężem autorka już nie chce byc.
Z kochankiem rozstała się, ale nie wie dlaczego.
Teraz chce wrócic do niego, a on milczy i autorka nie wie co zrobic.

Chyba najlepiej....nie wchodzic dwa razy do tej samej wody.
I najpierw zakończyc jeden związek, a potem pakowac się w drugi.
Po trzecie zacząc myślec, czego tak naprawdę się chce....

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024