jak rozumiec - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: jak rozumiec

witam, mam problem poniewaz nie rozumiem zachowania jednego chlopaka, otoz mamy po 25 lat pare meisiecy temu sie spotykalismy ze soba ale jakos nie czulam nic do neigo i nie chcialam zeby sie angazowal wiec wolalam to zakonczyc ale po jakims czasie stwierdzilam ze mi go brakuje i chciala bym odnowic spotykanie ale wtedy sie dowiedzialam ze juz sie z kims spotyka wiec lipa, rozmawiamy czasami ze soba np raz na tydzien czy dwa tyg, noi wczoraj ze soba rozmawialismy i jakos zeszlo na temat sexu i zaproponowal mi ze jak bym chciala to moglibysmy sie w weekend spotkac na sex i chyba raczej mowil to dosc powaznie bo na koniec rozmowy powiedzial ze jak bym chciala to zebym dala znac, ja mu napisalam ze aby uprawiac sex musze z kims chodzic. a jeszcze sie go zapytalam co na to jego ''dziewczyna'' a on odpowiedzial mi ze raczej jej chyba nie powiem. co on wogole mial na mysli i dlaczego takie cos mi zaproponowal dodam ze jak sie spotykalismy kiedys to nie doszlo do sexu. z jednej strony bym chciala bo moze przez to mogla bym go odzyskac i moze znowu bysmy sie spotykali ale z drugiej strony nie chce zeby myslal ze jestem taka latwa ze lepiej byc nie dostepna, jak mam rozumiec jego zachowanie??

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez BlackAngel (2014-02-26 12:58:44)

Odp: jak rozumiec

Dziewczyno szanuj innych tak, jakbyś sama chciała być szanowana. I każda kobieta zasługuje na to, aby być tą jedyną! Chciałabyś, aby w przyszłości ktoś sypiał z Twoim facetem?
Gdyby chciał być z Tobą, nie zaczynałby od strony łóżka.
Seks wyjdzie z miłości, ale miłość z seksu wątpie.

3

Rozumieć to należy tak, jak zostało powiedziane.
On chce być w związku ze swoją dziewczyną i mieć Ciebie do seksu na zawołanie, kiedy najdzie go ochota.

4

wlasnie tez tak myslalam ze chce mnie tylko do seksu a spotykac bedzie dalej spotykal sie z nia a jak ona zacznie zaspakajac jego ptrzeby toi zapomni o mnie

5

Chcesz gościa, który ma swoją dziouche i chce stukać inne? No to jesteś głupia.

6

W ogóle nie rozważaj opcji weekendowego seksu. W taki sposób z pewnością go nie odzyskasz. Jeśli chcesz, żeby za Tobą szalał, to bądź jedynie miła, ale nic więcej. Żadnego seksu, przytulania, całowania.

7

wlasnie tak bede robic i nie  ulatwie mu tego ze on chce seksu a ze mi na nim zaleze to mu dam, bo przez to moze go ciaganc do mnie do seksu a nie do milosci

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024