jak zatrzymać nwego faceta po seksie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » jak zatrzymać nwego faceta po seksie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 38 ]

Temat: jak zatrzymać nwego faceta po seksie?

może wątek jest głupi.. nie wiem

mam bardzo dużo atrakcyjnych i niegłupich wykształconych i bardzo inteligentnych kolezanek, znajomych od ktorych na okragło  ciągle słyszę "chodziło mu o jedno", "nie zależało mu", "nie odezwał się po seksie", "odzywa się raz w miesiącu gdy potrzebuje odskoczni"

zastanawiam się, skąd się biorą te wszystkie stałe związki i śluby, skoro większości facetów przy poznaniu nowej kobiety chodzi tylko o jedno...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak zatrzymać nwego faceta po seksie?

Przyjaźń + seks -- z tego będzie związek. Sam seks nie wystarczy. Sama przyjaźń też nie wystarczy. Może to byli faceci, co tylko za seksem biegają. Nie mają ochoty spędzać czasu z fajną babką. Faceta to chyba trzeba oceniać, ale dopiero jak jest rozładowany seksualnie, więc z tego powodu warto szybko iść do łóżka... mistrz mawiał "chciałem już mieć seks za sobą, abyśmy się mogli zachowywać NORMALNIE, abym ja nie musiał do tego dążyć, aby ona mi nie musiała tego odmawiać".

3

czy wypada spytac faceta jak szybko poszedl do łózka z poprzednia dziewczyna?
wkurza mnie ze nie zastanawiał sie jak wchodził z nia w zwiazek ,rzuciła go
teraz chce zwiazku ze mna ale ma obawy  bo został zraniony,zastanawia sie

4

aerobka napisał/a:

zastanawiam się, skąd się biorą te wszystkie stałe związki i śluby, skoro większości facetów przy poznaniu nowej kobiety chodzi tylko o jedno...

Stąd, że kobieta ma coś więcej do zaoferowania niż seks. Jak rano zrobi mu śniadanie to nie będzie się kojarzyła tylko z jednym. Gdyby udało jej się zatrzymać go do kolacji to duża szansa, że mu się spodoba i będzie chciał zostać z nią na dłużej wink

5

marioosh666 napisał/a:
aerobka napisał/a:

Stąd, że kobieta ma coś więcej do zaoferowania niż seks. Jak rano zrobi mu śniadanie to nie będzie się kojarzyła tylko z jednym. Gdyby udało jej się zatrzymać go do kolacji to duża szansa, że mu się spodoba i będzie chciał zostać z nią na dłużej wink

chyba oszalaes:)to on powinien robic sniadanie JEJ:)

6

aerobka napisał/a:

chyba oszalaes:)to on powinien robic sniadanie JEJ:)

Dlaczego? Zapewne w ramach podziękowania za to, że się tak postarała i mu łaskawie dupy dała. Cóż za poświęcenie!

P. S. Właśnie przestało mnie dziwić dlaczego Twoje koleżanki mają takie problemy wink

marioosh666

Po seksie mam udawać, że go nie było i próbować to zamaskować zrobieniem śniadania, no przepraszam bardzo.

8 Ostatnio edytowany przez marioosh666 (2014-02-17 01:14:29)

babieniedogodzisz napisał/a:

Po seksie mam udawać, że go nie było i próbować to zamaskować zrobieniem śniadania, no przepraszam bardzo.

Dlaczego masz udawać i maskować? Seks jest tak samo naturalnym zjawiskiem jak śniadanie z rana wink Chodzi o to, żebyś się facetowi tylko z jednym nie kojarzyła, a poza tym, żeby się poczuł zadbany. Tym sposobem będzie myślał o przyszłości trochę inaczej o ile jest zainteresowany. Samo rozłożenie nóg z wielką łaską i wyrzutami sumienia, bo przecież facet powinien być od razu w niebo wzięty i planować wspólną przyszłość nie wystarczy...

Do łóżka pójdę z facetem, którego znam już jakiś czas, a nie kilka godzin, więc obawa, ze będę mu się kojarzyła z seksem jest bezzasadna.

Właśnie, seks jest jedną z fizjologicznych potrzeba więc nie rozumiem dlaczego kobieta która poszła z facetem do łóżka musi później wykazywać się czymś innym żeby nie była jednoznacznie kojarzona.
Z drugiej jednak strony kobiecie facet też może kojarzyć tylko z seksem więc dlaczego on nie miał by się postarać?
Nie twierdzę też, że fakt iż poszłam z facetem do łóżka jest równoznaczny z tym, że następnego dnia będę oglądać katalogi z sukniami ślubnym.

10

@babieniedogodzisz, mialem na myśli sytuacje w której po seksie kobieta nie straciła zainteresowania facetem, ale chce od niego czegoś więcej niż kolejny seks. Jeżeli taka relacja + przyjaźń jej odpowiada to nie musi nic więcej robić. Najwyraźniej nie zrozumiałem Twoich intencji.

11 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2014-02-17 08:28:23)

Poczytaj forum i będziesz wszystko wiedział(a).

12 Ostatnio edytowany przez Gary (2014-02-17 09:57:26)

leila2011 napisał/a:

czy wypada spytac faceta jak szybko poszedl do łózka z poprzednia dziewczyna?

Wg mnie nie wypada, ale dlatego, że to świadczy o tym, że Ty słabo się czujesz. Co za różnica czy poszedł na trzeciej randce, czy po roku znajomości? Ty robisz jak uważasz, że jest dobrze. Poprzednia dziewczyna nie ma znaczenia.

wkurza mnie ze nie zastanawiał sie jak wchodził z nia w zwiazek ,rzuciła go
teraz chce zwiazku ze mna ale ma obawy  bo został zraniony,zastanawia sie

Nie przejmuj się jego dylematami. Niech sobie z nimi poradzi. Nie twój problem. Jak chce być z Tobą w związku to niech będzie. Jak nie chce to niech nie będzie. Umawiajcie się, a jak on zacznie się migać od spotkań, to przestań o niego zabiegać. Powiedz tylko, że Tobie na nim zależy, ale czujesz się jakbyś się narzucała, więc niech piłka będzie po jego stronie. To musi być powiedziane, aby on nie pomyślał, że Ty go odpychasz.

Mariosh napisał/a:

Kurczę... ale to strasznie jest przedmiotowe... ona traktuje go jak rzecz do zatrzymania, a on ją jak opcję, z której może, ale nie musi skorzystać. A gdzie się podziały dusze ludzi, którzy PO PROSTU chcą ze sobą spędzić czas? Co za różnica, czy on pójdzie jutro na disko czy chlać piwsko? A może nie pójdzie? A może będzie o niej myślał?

W ogóle dziwny ten wątek... seks to zjawisko fizjologiczne? Jak załatwienie potrzeby w toalecie? Hmmm... myślałem, że raczej najbardziej pełne bycie razem na poziomie duchowym i fizycznym... Ona jemu daje d*py? Ona rozkłada nogi i go dopuszcza do siebie? Yyyyy... to nie moja bajka chyba -- mistrz mawiał "seks nie jest czymś co kobieta daje mężczyźnie -- seks jest tym, czym ludzie powinni się DZIELIĆ", czyli to jest coś co robią razem, coś ich, wspólnego.

13

aerobka napisał/a:

mam bardzo dużo atrakcyjnych i niegłupich wykształconych i bardzo inteligentnych kolezanek, znajomych od ktorych na okragło  ciągle słyszę "chodziło mu o jedno", "nie zależało mu", "nie odezwał się po seksie", "odzywa się raz w miesiącu gdy potrzebuje odskoczni"

A mnie zastanawia jedno, jak szybko Twoje koleżanki lądowały z tymi panami w łóżku?

Ostatnio rozmawiałam z kolegą, który ma problem, bo dziewczyna z którą się spotyka tylko w jednym celu, oczekuje od niego czegoś więcej czyt. związku. Jego komentarz do całej sytuacji: czego ona się spodziewała, jak na pierwszej randce wylądowaliśmy w łóżku.

Oczywiście to nie rozwiązanie, by przetrzymać go do drugiej randki. Raczej widzę to tak, najpierw wzajemne poznanie potem seks, by zdążyła stworzyć się głębsza więź.

14

Tak jak kobiety szufladkują mężczyzn na zasadzie samiec - przyjaciel; tak samo mężczyźni rozdzielają: materiał na żonę - dziwka.
Wbrew pozorom faceci nie są (aż takimi) idiotami.Jak panna idzie ze mną do łóżka po kilku dniach znajomości/po kielichu/etc. to wiem, że równie dobrze zrobi to z innym.Może jutro, może za rok, ale zrobi.Owszem- ja się pobawię taką panną tydzień, miesiąc, ale już NIGDY nie potraktuję jej jako materiał na stały związek.
Większość mężczyzn tak uważa.

15 Ostatnio edytowany przez marioosh666 (2014-02-17 11:27:10)

Gary napisał/a:

Kurczę... ale to strasznie jest przedmiotowe...

Przedmiotowe to jest wstać rano i nie wiedzieć co ze sobą zrobić wink

Gary napisał/a:

ona traktuje go jak rzecz do zatrzymania, a on ją jak opcję, z której może, ale nie musi skorzystać.

Jeżeli się spodobał to warto zrobić tak, żeby został dłużej. Znajomi z którymi miałem okazję na ten temat rozmawiać to potwierdzają. Świat się zmienia, ale biologia pozostaje ta sama smile

Gary napisał/a:

Ona jemu daje d*py? Ona rozkłada nogi i go dopuszcza do siebie? Yyyyy... to nie moja bajka chyba -- mistrz mawiał "seks nie jest czymś co kobieta daje mężczyźnie -- seks jest tym, czym ludzie powinni się DZIELIĆ", czyli to jest coś co robią razem, coś ich, wspólnego.

Wiele kobiet ma takie podejście, a później są zdziwione, że samo rozłożenie nóg nie wystarczyło. Nie tylko stałego związku nie mają, ale nawet regularnego seksu z tym facetem. Zostają opcją awaryjną jak nic innego nie wypali.

Saligia napisał/a:

A mnie zastanawia jedno, jak szybko Twoje koleżanki lądowały z tymi panami w łóżku?

Ostatnio rozmawiałam z kolegą, który ma problem, bo dziewczyna z którą się spotyka tylko w jednym celu, oczekuje od niego czegoś więcej czyt. związku. Jego komentarz do całej sytuacji: czego ona się spodziewała, jak na pierwszej randce wylądowaliśmy w łóżku.

Oczywiście to nie rozwiązanie, by przetrzymać go do drugiej randki. Raczej widzę to tak, najpierw wzajemne poznanie potem seks, by zdążyła stworzyć się głębsza więź.

Dużo racji, ale czasami można się wystarczająco poznać po jednym spojrzeniu wink Nie ma sensu na siłę przedłużać. Poznawanie się to gra na efekt, a nie czas.

pitagoras napisał/a:

Jak panna idzie ze mną do łóżka po kilku dniach znajomości/po kielichu/etc. to wiem, że równie dobrze zrobi to z innym.Może jutro, może za rok, ale zrobi.Owszem- ja się pobawię taką panną tydzień, miesiąc, ale już NIGDY nie potraktuję jej jako materiał na stały związek.

Trochę upraszczasz. Czasem widać, że z innym tego nie zrobi. Chociaż co do zasady się z Tobą zgadzam.

Czarna Wilczyca napisał/a:

Żeby zatrzymać nowego faceta po seksie, trzeba mu mieć coś do zaoferowania przed seksem. Jeżeli facet widzi, że jedynym atutem kobiety jest jędrny tyłek i śliczna buzia, to raczej nic z tego nie będzie.

Trzeba mieć coś do zaoferowania nie tylko przed, ale i po smile

16

Żeby zatrzymać nowego faceta po seksie, trzeba mu mieć coś do zaoferowania przed seksem. Jeżeli facet widzi, że jedynym atutem kobiety jest jędrny tyłek i śliczna buzia, to raczej nic z tego nie będzie.

Gary napisał/a:

[...]
W ogóle dziwny ten wątek... seks to zjawisko fizjologiczne? Jak załatwienie potrzeby w toalecie? Hmmm... myślałem, że raczej najbardziej pełne bycie razem na poziomie duchowym i fizycznym... Ona jemu daje d*py? Ona rozkłada nogi i go dopuszcza do siebie? Yyyyy... to nie moja bajka chyba -- mistrz mawiał "seks nie jest czymś co kobieta daje mężczyźnie -- seks jest tym, czym ludzie powinni się DZIELIĆ", czyli to jest coś co robią razem, coś ich, wspólnego.

O tym samym pomyślałem już wcześniej. Sprawdziłem definicję, i rzeczywiści klasyfikuje się potrzeby seksualne jako podstawowe. Jednak czy ktoś umarł z powodu braku seksu? Prędzej z powodu braku wypróżnienia. Że niezrealizowanie powoduje "napięcie" to jasne, ale realizowanie tych potrzeb z byle kim i przy byle okazji ma swoje konsekwencje.

Pytanie czysto hipotetyczne bo z wątku wynika, że facet to tylko szuka czegoś do wyru*%@*(@: jak byłby odebrany mężczyzna, który mimo pociągu do kobiety, na jej wyraźną propozycję (nie jest istotne, na której randce) powiedziałby, że najpierw ślub, później bara-bara? Kobieta w takiej sytuacji byłaby pewnie uznana za cnotliwą, a facet? Chory psychicznie? Coś z nim jest nie tak? Czy musiałby udowodnić swoją sprawność?

18

jak byłby odebrany mężczyzna, który mimo pociągu do kobiety, na jej wyraźną propozycję (nie jest istotne, na której randce) powiedziałby, że najpierw ślub, później bara-bara? Kobieta w takiej sytuacji byłaby pewnie uznana za cnotliwą, a facet? Chory psychicznie? Coś z nim jest nie tak? Czy musiałby udowodnić swoją sprawność?

Pewnie jakaś nastolatka z Oazy czy innego Ruchu Czystych Serc uznałaby takiego mężczyznę za ideał, pod warunkiem że chodziłby z nią do kościoła i na pielgrzymki big_smile.
Ja bym raczej odmówiła takiemu mężczyźnie.

Czarna Wilczyca napisał/a:

jak byłby odebrany mężczyzna, który mimo pociągu do kobiety, na jej wyraźną propozycję (nie jest istotne, na której randce) powiedziałby, że najpierw ślub, później bara-bara? Kobieta w takiej sytuacji byłaby pewnie uznana za cnotliwą, a facet? Chory psychicznie? Coś z nim jest nie tak? Czy musiałby udowodnić swoją sprawność?

Pewnie jakaś nastolatka z Oazy czy innego Ruchu Czystych Serc uznałaby takiego mężczyznę za ideał, pod warunkiem że chodziłby z nią do kościoła i na pielgrzymki big_smile.
Ja bym raczej odmówiła takiemu mężczyźnie.

Ponieważ ....

20

Ponieważ nie chcę brać kota w worku. Nie chcę ryzykować małżeństwa z mężczyzną aseksualnym , posiadającym zupełnie inny temperament niż ja lub po prostu słabym w te klocki.

21

Ale ci faceci uprawiają ten seks z tymi kobietami którym też chodzi chyba tylko o jedno. No bo skoro są wykształcone,inteligentne i niegłupie to chyba mają świadomość, że idąc do łóżka z jakimś facetem nie zdobywają jego serca na zawsze?

22

Nigdy nie słyszałam takiego tekstu od żadnej z moich koleżanek/znajomych. Otaczam się kobietami raczej świadomymi siebie. Są wśród niech takie, które na seks decydują się po dłuższym czasie, są też takie, które robią to na pierwszej randce. Żadna nie robi z seksu karty przetargowej, sposobu na zachęcenie faceta do związku, nie kieruje się wyznacznikami "na której randce wypada iść do łóżka".

Zgadzam się z tym, że kobieta do związku musi mieć coś więcej do zaoferowania mężczyźnie niż seks. Nie musi to być śniadanie smile W życiu nie zrobiłam żadnemu łóżkowemu koledze śniadania na początku znajomości smile Natomiast zawsze wyrażałam oczekiwany zachwyt kiedy to oni robili mi smile Dążyłam do szybkiego seksu, bo...lubię seks i mam w tej sferze duże potrzeby. Jednocześnie dbałam o to, żeby panowie mieli świadomość, że można ze mną robić dużo innych fajnych rzeczy. Jakoś żaden nie przestał się odzywać po pierwszym seksie. No chyba, że aż tak genialna w łóżku jestem, w co śmiem wątpić tongue

23

vinnga napisał/a:

. Jakoś żaden nie przestał się odzywać po pierwszym seksie.

Odnoszę wrażenie, że to nie jest problemem tych dziewczyn, tylko chodzi o to, że nie mogą właśnie z etapu łóżkowego przejść do związku.

Tak się zastanawiam, że może trafiają na pewien typ faceta, który po prostu tak ma. Poznałam kiedyś takiego, z którym spędzałam czas również poza łożem, a jednak nie po drodze było mu do związku. A jaki to typ faceta - zaznaczam, że bardzo uogólniam na podstawie swoich doświadczeń - koło 30. (jeszcze krótko przed, albo trochę po), niezależny finansowo, z własnym M, z pasjami, i co najważniejsze bardzo zraniony w przeszłości, który obawiał się owego zranienia w przyszłości, więc na wszelki wypadek z nikim się nie wiązał.
A może, to one same boją się związku i wmawiają wszystkim w okół, że to mu chodzi tylko o seks, a tak naprawdę one są emocjonalnie zamknięte?

Gdybać można wiele, bo temat ciekawy.

24

Są po prostu kiepskie w łóżku i po pierwszym razie facet ucieka.

smile

25

kathon napisał/a:

Są po prostu kiepskie w łóżku i po pierwszym razie facet ucieka smile

Jakby były dobre to by uciekł trochę później bo z darmowego dobrego seksu mało kto zrezygnuje smile. Tak źle i tak nie dobrze smile

26

Saligia napisał/a:

A jaki to typ faceta - zaznaczam, że bardzo uogólniam na podstawie swoich doświadczeń - koło 30. (jeszcze krótko przed, albo trochę po), niezależny finansowo, z własnym M, z pasjami, i co najważniejsze bardzo zraniony w przeszłości, który obawiał się owego zranienia w przyszłości, więc na wszelki wypadek z nikim się nie wiązał.

Ściema! Facet niczego się nie obawiał, ale było mu wygodnie. Za kilka lat będzie chciał potomka, a wtedy rana błyskawicznie się zagoi wink

Saligia napisał/a:

A może, to one same boją się związku i wmawiają wszystkim w okół, że to mu chodzi tylko o seks, a tak naprawdę one są emocjonalnie zamknięte?

Tak może być smile

27

marioosh666 napisał/a:

Ściema! Facet niczego się nie obawiał, ale było mu wygodnie. Za kilka lat będzie chciał potomka, a wtedy rana błyskawicznie się zagoi wink

Kiedy ja lubię być okłamywana, wiec udam, że o tym nie wiem wink

28

poradzcie co robic
poznałam przez neta faceta zdjecia smsy,mieszka zagranica
ja tez jade do pracy niedługo zagranice
on mowi ze przywiezie mnie z lotniska do mieszkania porozmawiamy bo chce miec zwiazek ze mna
ja nie wiem ,bo znam go tylko z rozmow i zdjecia
niw wiem czy cos zaiskrzy
wiecie czego sie boje ze jezeli sie zobaczymy i przypuscmy ze podobał mi sie bedzie
ale co bedzie jak bedzie chcial seksu w pierwsza noc
ja wolno sie przekonuje musze poznac napierw troche osobe
bedzie to sytuacja ze jestem zalezna od niego wiadomo mieszkanie

29

Gary napisał/a:

Przyjaźń + seks -- z tego będzie związek. Sam seks nie wystarczy. Sama przyjaźń też nie wystarczy. Może to byli faceci, co tylko za seksem biegają. Nie mają ochoty spędzać czasu z fajną babką. Faceta to chyba trzeba oceniać, ale dopiero jak jest rozładowany seksualnie, więc z tego powodu warto szybko iść do łóżka... mistrz mawiał "chciałem już mieć seks za sobą, abyśmy się mogli zachowywać NORMALNIE, abym ja nie musiał do tego dążyć, aby ona mi nie musiała tego odmawiać".

ciekawe spostrzeżenie!

30

marioosh666 napisał/a:
aerobka napisał/a:

haha Ty chyba żartujesz? większość kobiet nie ma orgazmu, i w dodatku ma jeszcze śniadanie dorzucać  gratis do jego całkowitego zaspokojenia ? fajne poczucie humoru;)

31

pitagoras napisał/a:

Tak jak kobiety szufladkują mężczyzn na zasadzie samiec - przyjaciel; tak samo mężczyźni rozdzielają: materiał na żonę - dziwka.
Wbrew pozorom faceci nie są (aż takimi) idiotami.Jak panna idzie ze mną do łóżka po kilku dniach znajomości/po kielichu/etc. to wiem, że równie dobrze zrobi to z innym.Może jutro, może za rok, ale zrobi.Owszem- ja się pobawię taką panną tydzień, miesiąc, ale już NIGDY nie potraktuję jej jako materiał na stały związek.
Większość mężczyzn tak uważa.

bzdura i stereotypy szerzone przez dzieci neostrady

wiele par zaczęło od seksu:)

32

marioosh666 napisał/a:
babieniedogodzisz napisał/a:

Dlaczego masz udawać i maskować? Seks jest tak samo naturalnym zjawiskiem jak śniadanie z rana wink Chodzi o to, żebyś się facetowi tylko z jednym nie kojarzyła, a poza tym, żeby się poczuł zadbany. Tym sposobem będzie myślał o przyszłości trochę inaczej o ile jest zainteresowany. Samo rozłożenie nóg z wielką łaską i wyrzutami sumienia, bo przecież facet powinien być od razu w niebo wzięty i planować wspólną przyszłość nie wystarczy...

a ja Ci powiem tak, jak facet jest dziw...arz i  szuka tylko przygody i nie chce się angazować, to choćby i laska szpagat zrobiła i byłą mądra, cudowna itp itd, to i tak nic z tego nie będzie.
Myślenia faceta nie zmienisz, osobowości tym bardziej

33

Saligia napisał/a:
aerobka napisał/a:

ech, jakie to ma znaczenie?zadne, co ma wisiec nie utonie, jak się super dogaduja to i seks na 1 -szej randce nie przeszkodzi;)

34

aerobka napisał/a:

ech, jakie to ma znaczenie?zadne, co ma wisiec nie utonie, jak się super dogaduja to i seks na 1 -szej randce nie przeszkodzi;)

Rozumiem, że Ty trafiłaś na faceta, któremu seks na pierwszej randce nie przeszkodził do stworzenia z Tobą związku, ale hmm... chyba nie wszyscy są tacy sami.

35

aerobka napisał/a:

a ja Ci powiem tak, jak facet jest dziw...arz i  szuka tylko przygody i nie chce się angazować, to choćby i laska szpagat zrobiła i byłą mądra, cudowna itp itd, to i tak nic z tego nie będzie.
Myślenia faceta nie zmienisz, osobowości tym bardziej

Generalnie masz rację, ale szukanie przygody może być efektem, a nie przyczyną. Jak spotka dziewczynę dla której warto się zmienić to się zmieni. Poza tym każdy ma swoje kryteria długoterminowe i krótkoterminowe...

36

Aerobko, jeśli facet się nie chce angażować to zwykle o tym, mniej lub bardziej dosłownie, informuje. Jeśli kobieta szuka związku to wtedy powinna się z tego układu ewakuować zamiast liczyć na to, że jak się z nim prześpi to mu się nastawienie zmieni smile

37

vinnga napisał/a:

Aerobko, jeśli facet się nie chce angażować to zwykle o tym, mniej lub bardziej dosłownie, informuje. Jeśli kobieta szuka związku to wtedy powinna się z tego układu ewakuować zamiast liczyć na to, że jak się z nim prześpi to mu się nastawienie zmieni smile

W tej argumentacji jest tok myślenia, że emocje zawsze sterują ciałem tj. jak facet jest jaki jest to niezależnie do seksu jaki będzie miał po prostu odejdzie i nie ma się na to wpływu. A co jeśli seks z daną dziewczyna będzie tak kosmiczny, że aż facet będzie chciał zostać na stałe? I dopiero po takim seksie facet spojrzy na kobiete jak nie patrzył wcześniej? Nie może sie tak zdarzyć?

Nie zawsze musi byc tak, ze Milosc prowadzi do seksu. Równiez seks może doprowadzić do Miłości.

Posty [ 38 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » jak zatrzymać nwego faceta po seksie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024