jest mi źle :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jest mi źle :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Lady Black (2014-02-09 13:57:23)

Temat: jest mi źle :(

Witajcie, chciałabym Was prosić o wsparcie nawet nie wiem czy wybrałam dobry dział aby stworzyc ten post...ale może zacznę od początku od pewnego czasu odczuwam pustkę jest mi tak smutno aż mi się płakać chce, nie mam ochoty na nic moje hobby to teraz spanie  sad mam grono znajomych lecz jakoś wolę ich unikać teraz. Sesje zaliczyłam pomyślnie, zaczęłam rozmawiać z bardzo przystojnym i fajnym chłopakiem (choć jego też wolę unikać, być może to przez poprzedni zawód miłosny przez który czuje ból do dziś) nie mam ochoty bezpośrednio rozmawiać o moich problemach, nic mi nie daje radości teraz. Myślałam o tym by pójść do psychologa ale zawsze znajdą się minusy tego pomysłu. Może mój nastrój zależy od pogody? Już sama nie wiem, nawet nie wiem czy to dobry pomysł że Was zadręczam swoimi nastrojami. Jak odzyskać chęć do życia?

Życzliwe duszyczki proszę o radę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jest mi źle :(

Napisz coś więcej. Jak myślisz, skąd to się bierze? Czy poczucie pustki zaczęło się od tego zawodu miłosnego? Czy może wcześniej, na przykład z powodu złych relacji w Twojej rodzinie?

3

relacje w rodzinie są bardzo dobre, mam bardzo kochającą rodzinę ... jeśli chodzi o tamten zawód miłosny to raczej się z niego wyleczyłam. Wydaje mi się że to może przez pogodę, dlatego proszę o radę jak Wy sobie radzicie z takimi odczuciami...

4

To może wypróbuj endorfiny: bieganie, fitness...

5

Hmm... Kiedy miałam duży dołek życiowy pomogła mi mama i przyjaciele. Czemu masz opory aby porozmawiać z nimi o tym jak się czujesz i czemu unikasz ich towarzystwa? Jeżeli chodzi o brak chęci do czegokolwiek to często pogoda wprowadza nas w pewien marazm życiowy, ale nie wiem ile u Ciebie trwa taki stan. Jeśli obstawiasz, że winowajcą jest pogoda, to podobnie jak takiwiatr polecam szeroko rozumiany sport, coś co sprawia Ci przyjemność: fitness, taniec, pływanie, rower smile Mi to trochę pomaga.

6

Mi sie wlasnie wydaje ze sport nie rozwiazuje problemow,i nie przegna smutkow. Tak napewno na jakis czas bedzie lepiej bo wytworza sie endorfiny ale to godz i potem zas to samo...

7

Lady- dobrze byłoby gdybyś zrobiła badanie hormonów tarczycy: TSH,FT3 i FT4. Ich nieprawidłowe wyniki mogą powodować opisany przez Ciebie nastrój.

8

Nie wiem kochane czym to jest spowodowane ale dziękuje za wsparcie. Wasze rady postaram się rozważyć może porozmawiam z kimś o moich problemach "twarzą w twarz" a nie przez Internet. Pozdrawiam Was i dziękuje jeszcze raz za poświęcony mi czas, trzymajcie się cieplutko :*.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jest mi źle :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024