Część, Chciałam się przywitać. Mam na imię Dorota. Z zawodu jestem biologiem, biomasażystą i dietetykiem. Kocham decoupage, scrapbooking i aromaterapię:)
Część, Chciałam się przywitać. Mam na imię Dorota. Z zawodu jestem biologiem, biomasażystą i dietetykiem. Kocham decoupage, scrapbooking i aromaterapię:)
Biolog serdecznie wita biologa!
Z sąsiedzkim przywitaniem spieszy chemik ![]()
Mam na imię Anka, jak już napisałam z wykształcenia jestem chemikiem, mieszkam w Krakowie i chętnie pogadam, nie tylko na chemiczne tematy ![]()
4 2014-02-08 21:29:33 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-02-08 21:30:46)
Witam, ja co prawda jestem ogrodnikiem ale i tak zapraszam do kafejki Krakowianek
http://www.netkobiety.pl/t7834.html
Z sąsiedzkim przywitaniem spieszy chemik
Mam na imię Anka, jak już napisałam z wykształcenia jestem chemikiem, mieszkam w Krakowie i chętnie pogadam, nie tylko na chemiczne tematy
Witaj Anko! Mój Dziadek, był chemikiem, Tato także. Mama też skończyła chemię. Tak więc mogę o sobie powiedzieć, iż pochodzę z chemicznej rodziny.
Witaj Anko! Mój Dziadek, był chemikiem, Tato także. Mama też skończyła chemię. Tak więc mogę o sobie powiedzieć, iż pochodzę z chemicznej rodziny.
Witaj potomku chemików ![]()
ciekawe czy miałeś wybuchowe dzieciństwo bez kwasów, zabarwione fenoloftaleiną ![]()
Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:Witaj Anko! Mój Dziadek, był chemikiem, Tato także. Mama też skończyła chemię. Tak więc mogę o sobie powiedzieć, iż pochodzę z chemicznej rodziny.
Witaj potomku chemików
ciekawe czy miałeś wybuchowe dzieciństwo bez kwasów, zabarwione fenoloftaleiną
Moje dzieciństwo, było przyrodnicze. Spędzone wśród kwiatów, motyli, mrówek, biedronek itd.
Witaj ^^ ja nie biolog, nie chemik nie dietetyk za to kucharz ;p
I tak jak Bubuś zapraszam do kafejki Krakowiaków ^^
jestem Krzysztof, urodzony w pieknym Krakowie, niestety juz tam nie mieszkam lecz sercem zawsze z Krakowem:)