POMOCY jak mam o nim zapomiec? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » POMOCY jak mam o nim zapomiec?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: POMOCY jak mam o nim zapomiec?

Mam prawie 18lat , on jest ode mnie o3 lata starszy . mieszkamy  w tej samej miejscowości , znamy się praktycznie od dziecka ale nigdy nie przywiązywaliśmy do siebie większej uwagi . odkąd moja przyjaciółka nie zaczęła chodzić z jego kolega . spotykaliśmy się częściej , a nasze zwykle rozmowy z ,, co tam ,, przeszły na coś więcej . zaczęliśmy rozmawiać coraz częściej . spotykaliśmy się już sam na sam . coś mi się w nim spodobało , aż mnie nie pocałował . normalnie w jednej sekundzie poczułam ze się zakochałam . myślałam o nim non stop , bez ustanku . wygłupialiśmy się ciągle , przytulaliśmy , z naszych spotkań wracałam pełna skowronków z motylkami w brzuchu . moja przyjaciółka ( będąca z jego kolega) ciągle mi powtarzała ze my będziemy jeszcze razem i żebym się za niego ,,brała,, . z czasem zakochiwałam się coraz bardziej.. nadszedł dzień w którym chciałam mu to powiedzieć , ale za nim wydusiłam z siebie wyznał mi ze on się zakochał w mojej przyjaciółce i mimo tego ze ona jest z jego kolega był z nią również . ich związek trwał 2 tygodnie . nie mogłam w to uwierzyć , zbierałam się po tej akcji bardzo długo , ale mu nie mogłam mieć  tego za złe . spotykaliśmy się znowu , ja głupia myślałam ze mogę o niego zawalczyć bo ich związek z moja przyjaciółka i tak nie miał by sensu . po jakimś czasie on się dowiedział ze ja coś do niego czuje i zaczęliśmy się jeszcze bardziej spotykać . długo by to jeszcze opisywać ale tak w skrócie , później bardzo mnie ranił , dawał mi nadzieje ale tylko po pijaku mówił mnie ze mnie kocha. tylko po pijaku się do mnie dobierał i wogole. później twierdził ze zakochał sie w mojej siostrze a przyjaciolka poszla w zapomniane , potem zakochany byl w mjej sasiadce z ktora sie rowniez kolegowałam. ja to wszystko znosilam , pomimo tych klotni ktore przeżyliśmy , rozczarowan dalej go kocham . nie moge o nim zapomniec , mijaja juz prawie 3 lata naszej ,,znajomosci ,, i dalej kocham go jak na poczatku , wszystko mui jego przypomina , ciagle o nim mysle i sni mi sie po nocach .
PS bylam z nim 3 razy ale za kazdym razem zaczynaliśmy nasz zwiazek pod wplywem alkoholu i nie trwal on wiecej niz tydzien . mimo ze chce o nim zapomnieć to ciagle wraca ale jako ,,przyjaciel,, a caly czas te same zagrywki ! :c blagam pomóżcie mi bo ja juz na prawde nie wiem co mam robic i jak o nim zpomniec RAZ NA ZAWSZE  !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: POMOCY jak mam o nim zapomiec?

Urwij kontakt.

3 Ostatnio edytowany przez duuzyproblem (2014-02-05 22:54:31)

latar_nikt napisał/a:

Urwij kontakt.

robilam tak nie raz , ale on za kazdym razem wraca a ja nie mam serca mu odmowic bo go kocham sad

4

latar_nikt napisał/a:

Urwij kontakt.

I przestań tak często pić wink

5

Wiem, że łatwo się mówi. Wiem jak to boli. Ale uwierz - zerwanie kontaktu będzie najlepszą decyzją. To jeszcze szczeniak. Przyjaciółka, siostra, sąsiadka... deklaracje tylko po pijaku - chyba nie tak wyobrażasz sobie swojego partnera?

Zerwij kontakt, gdy wróci - pogoń, powiedz, że nie życzysz sobie kontaktu. Niech się zabawia z przyjaciółkami, siostrami i sąsiadkami.

6

latar_nikt napisał/a:

Wiem, że łatwo się mówi. Wiem jak to boli. Ale uwierz - zerwanie kontaktu będzie najlepszą decyzją. To jeszcze szczeniak. Przyjaciółka, siostra, sąsiadka... deklaracje tylko po pijaku - chyba nie tak wyobrażasz sobie swojego partnera?

Zerwij kontakt, gdy wróci - pogoń, powiedz, że nie życzysz sobie kontaktu. Niech się zabawia z przyjaciółkami, siostrami i sąsiadkami.

dobre rozwiazanie , ale jak mam go wyrzucic z samej siebie ?

7

ALKOHOL - niszczyciel wszystkiego. Przestań go używać bo jesteś jeszcze tak naprawdę dzieckiem. 18 lat to najpiękniejszy okres  a ty go niszczysz sama piciem i poniżaniem siebie samej.  Nie pij i miej swój honor-zrozum on cię poniża i nic dobrego z tego nie będzie. Kobieta jak pije i pozwala na poniżanie się to nigdy nie będzie szanowana bo ona tak tylko potrafi żyć. OTRZĄŚNIJ się i powiedz stop.Zadaj sobie pytanie : Czy chcę faceta który: pije,poniża, nie kocha (bo jak by kochał to by inaczej się zachowywał) no i czy zniosłabym zdradę?  a może doszłoby do rękoczynów? odpowiedz sobie sama i zadecyduj czy chciałabyś takiego ... i tu nie wiem jak go określić faceta? mężczyznę? -to jakoś mi nie pasuje do niego. Określiłabym go ogier bo pewnie dobrze ci było z nim ...Oj mówię CI  Następny tez będzie to umiał tylko nie szukaj łajzy.

8

duuzyproblem napisał/a:
latar_nikt napisał/a:

dobre rozwiazanie , ale jak mam go wyrzucic z samej siebie ?

Zaprzyj się, powiedz KONIEC, a w chwilach słabości przypominaj sobie te złe momenty, w których Cię ranił i źle traktował. Chcesz by Tobą pomiatał przez kolejne miesiące? Wiem, że nie jest proste wyrzucić kogoś z głowy, sam teraz staram się to zrobić - bywają wzloty, chwile euforii gdzie mam wrażenie, że się udało i są doły, podczas których wszystko wraca. Ale jeśli wraca to za każdym razem trochę słabiej, niewiele ale jednak.
Czas zrobi swoje, nowe znajomości zrobią swoje. Nie marnuj czasu na takiego "faceta".

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » POMOCY jak mam o nim zapomiec?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024