Piszę z takim problemem , ponieważ nie bardzo wiem czy będzie dobrze jeżeli to ja pierwsza odezwę się do mężczyzny . Nie chce pokazać,że mu się narzucam a dlatego ze ostatnio napisałam do niego i nie uzyskałam żadnej odpowiedzi . Kilka dni później to on do mnie napisał co u mnie słychać nie chciałam za bardzo mu odpowiadać po tym jak mnie olał poprzednio . Teraz jestem zakłopotana czy czekać na jego krok czy zrobić go sama
. Dodam , że za niedługo mamy się spotkać .
a co mu ostatnio napisałaś, że on Tobie nie odpisał?
Ja jestem zawsze za tym, żeby się nie bawić w gierki, tylko jak ma się ochotę to po prostu napisać tego smsa:) Korona z głowy Ci na pewno nie spadnie, a poza tym skoro zapytał co u Ciebie słychać to chyba nie jest takie trudne odpisać "u mnie ok, a u Ciebie?".
Piszę z takim problemem , ponieważ nie bardzo wiem czy będzie dobrze jeżeli to ja pierwsza odezwę się do mężczyzny . Nie chce pokazać,że mu się narzucam a dlatego ze ostatnio napisałam do niego i nie uzyskałam żadnej odpowiedzi . Kilka dni później to on do mnie napisał co u mnie słychać nie chciałam za bardzo mu odpowiadać po tym jak mnie olał poprzednio . Teraz jestem zakłopotana czy czekać na jego krok czy zrobić go sama
. Dodam , że za niedługo mamy się spotkać .
Ile masz lat 13??
Chyba się raczej nie spotkacie skoro Ty stosujesz metodę focha. Nawet się nie umówicie, bo nie odpisujesz na smsy...
Napisałam tak samo co słychać itd , ale skoro mnie olał to postanowiłam napisać tylko tyle , że wychodze do koleżanki nic więcej .