mam pewien problem zakochalam sie w przyjacielu mojego wujka ktory jest starszy odemnie o 5 lat i nie wiem co mam z tym zrobic uwielbiam spedzac z nim czas i to nie jest jednostronne, zaczepia mnie zagaduje i sie usmiecha ale nie wiem jak dowiedziec sie czy on tez sie we mnie zakochal ... prosze o rade co z robic
1 2014-02-04 17:22:30 Ostatnio edytowany przez kasztaneeek (2014-02-04 17:25:29)
chlopak starszy ode mnie o 5 lat uwielbia jak spedzam z nim czas chce abym wszedzie z nimi byla itd i nie wiem czy on nie traktuje mnie tylko jako siostrzenice kumpla a ja go kocham
Skoro chce z Tobą być to pogadaj z nim i tak będziecie musieli często rozmawiać przecież nie będziesz z facetem jedynie po to żebyście patrzyli sobie w oczka rozmawiać i tak będziecie musieli. A 5 lat różnicy to nie aż tak wiele, więc czym tu się przejmować?
jestes pełnoletnia?
Miedzy mna a mezem jest 8 lat roznicy. 5 lat to nie jest duzo... Powiedzialabym ze nawet w sam raz. Kobiety przeciez szybciej dorastaja. Tylko ile wy macie lat?
5 lat nie jest wielka roznica wiekowa. Moj ex tez byl tyle ode mnie starszy.
Jesli sie dobrze rozumiecie i lubicie spedzac z soba czas to zobacz co z tego wyjdzie.