zakochanie sie w starszym chlopaku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zakochanie sie w starszym chlopaku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez kasztaneeek (2014-02-04 17:25:29)

Temat: zakochanie sie w starszym chlopaku

mam pewien problem zakochalam sie w przyjacielu mojego wujka ktory jest starszy odemnie o 5 lat i nie wiem co mam z tym zrobic uwielbiam spedzac z nim czas i to nie jest jednostronne, zaczepia mnie zagaduje i sie usmiecha ale nie wiem jak dowiedziec sie czy on tez sie we mnie zakochal ... prosze o rade co z robic

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zakochanie sie w starszym chlopaku

chlopak starszy ode mnie o 5 lat uwielbia jak  spedzam z nim czas chce abym wszedzie z nimi byla itd i nie wiem czy on nie traktuje mnie tylko jako siostrzenice kumpla a ja go kocham

3

Skoro chce z Tobą być to pogadaj z nim i tak będziecie musieli często rozmawiać przecież nie będziesz z facetem jedynie po to żebyście patrzyli sobie w oczka rozmawiać i tak będziecie musieli. A 5 lat różnicy to nie aż tak wiele, więc czym tu się przejmować?

4

jestes pełnoletnia?

5

Miedzy mna a mezem jest 8 lat roznicy. 5 lat to nie jest duzo... Powiedzialabym ze nawet w sam raz. Kobiety przeciez szybciej dorastaja. Tylko ile wy macie lat?

6

5 lat nie jest wielka roznica wiekowa. Moj ex tez byl tyle ode mnie starszy.
Jesli sie dobrze rozumiecie i lubicie spedzac z soba czas to zobacz co z tego wyjdzie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zakochanie sie w starszym chlopaku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024