Hej dziewczyny, witam wszystkie.
Mam teraz 24 lata, doświadczenie seksualne może niezbyt duże, moi partnerzy byli o rok starsi bądź w moim wieku. (Nie było ich dużo przedział:1-5) Od dawna jednak mam taką ochotę kochać się ze starszym facetem. Zobaczyć jak to jest, nie wiem, pewnie dla niektórych z was to może być obrzydliwe, ale nie mam zamiaru ukrywać tego co we mnie tkwi, bądź się budzi...Jestem bardzo zachowawczą osobą i dlatego nigdy nie dopuściłam do takiej sytuacji, bo bałam się opinii, tego co ktoś sobie może o mnie pomyśleć itd. Standardowo. Na studiach bardzo podobał mi się wykładowca, nie z mojego kierunku, nie uczył mnie, znaliśmy się tylko z widzenia , z korytarza
I to zawsze on był moim partnerem w marzeniach, snach itd... Ech teraz już skończyłam studia i go niestety nie widuje
Macie doświadczenie ze starszymi facetami?? Ten o którym piszę ma 43 lata (coś koło tego) więc nie wiem czy np. nie przesadziłam...:/ Czy sex z takim facetem jest przyjemny, czy taki facet może w ogóle się mną zainteresować?? Nie jestem jakaś w tych sprawach bardzo wyszkolona ( w seksie) więc nie wiem czy mogłabym coś zaoferować takiemu facetowi..Aha, on jest wolny, nie ma żony, dzieci, jest podobno sam