Widmo bylej dziewczyny... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Widmo bylej dziewczyny...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Widmo bylej dziewczyny...

Witam.
Otoz mam taki problema... Jestem w zwiazku z naprawde swietnym facetem. Nasz zwiazek bylby bardzo udany gdyby nie jego ex...
Ciagle czuje, ze jestem w jej cieniu. On utrzymuje z nia kontakt pomimo tego, ze wscieka sie jesli ja pisze do jakiegokolwiek chlopaka.
Rozmawialam z nim o tym. Nawet sie poklucilismy a ja wzielam walizke i zaczelam sie pakowac (mieszkamy razem) no ale udalo mu sie mnie udobruchac. Mam dosc robienia mu ciaglych awantur, krzykow. Nie chce sie klucic ale nie wiem jak mam sobie z tym poradzic poniewaz on mi nie pomaga.
Niby obiecal, ze nie bedzie z nia rozmawiac ale to trwalo 2 dni... Mowi mi, ze nie chce wyjsc na tego zlego.
Co wszym zdaniem powinnam zrobi? Jak sie zachowac? Potrzebuje naprawde dobrejrady...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Widmo bylej dziewczyny...

W jakich okolicznościach Twój partenr rozstał się z tamta dziewczyną?

3 Ostatnio edytowany przez Amnestia123 (2014-01-28 13:07:59)

Moj partenr jest Hiszpanem i w momecie jego pobytu w domu jego ex zdradzila go... dwa razy.
Mimo to on ciagle z nia rozmawia a jak raz janapisalam do mojego ex aby zrobic mu znalosc strasznie sie wsciekl...
Robienie na zlosc to dziecinna metoda ale coz mi pozostalo?

4

Hmm... facet zdradzony przez kogoś na kim mu kiedyś zależało jest trudnym partnerem. Cały problem polega na tym,że mimo iż ona go zdradziła to on zwyczajnie za nią tęskni. Ile czasu nie są ze sobą? może on się jeszcze nie uporał z ta rozłąką a zaczął związek z Tobą?

5

Nie wiem czy za nia teskni... zapewnia mnie, ze nie ale niestety nie moge juz wierzyc w jego zapewnienia.
Rozstali sie rok temu. My jestesmy para od 4 miesiecy.

6

Czyli związał się z Toba po pół roku od rozstania z nią. Teoretycznie trochę czasu minęło. Sam kiedyś zostałem zdradzony przez kogoś na kim mi bardzo zalezało i przez to zawaliłem jeden fajnie zapowiadający się związek. Domyslam się co Twój facet ma w głowie po porstu aczkolwiek każdy jest inny smile. U mnie trochę czasu zajęło dochodzenie do normalności i wyciągniecie wniosku z tego co było. Ona mnie zdradziła więc mnie nie szanowała, musiałem się od niej odciąć. Teraz ten krok nalezy do Twojego faceta. Im wcześniej się odetnie od niej tym większe szanse dla was, jesli tego nie zrobi to zniszczy wasz związek niestety. Nie wiem co mam Tobie doradzić ponieważ cierpliwość nie zawsze wystarczy

7

Wydaje mi sie, ze cztery miesiace cierpliwego czekania to bardzo duzo...
Pomiemo tego, ze bardzo go kocam rozwarzam nawet rozstanie poniewaz czuje sie z tym coraz gorzej.
A on... no coz. Prosilam go wiele razy, zeby sie z nia nie kontaktowal. Niestety bez skutku.

8

Niech poczuje brak Twojej obecności, niech zobaczy że może Ciebie stracić. Może wtedy się ogarnie

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Widmo bylej dziewczyny...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024