Zdradziłam, czy zostałam wykorzystana seksualnie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradziłam, czy zostałam wykorzystana seksualnie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Zdradziłam, czy zostałam wykorzystana seksualnie?

Zdarzenie miało miejsce w listopadzie zeszłego roku. Od razu dodam że byłam wtedy w związku z facetem którego kocham do tej pory. Tamtego dnia jak zazwyczaj spotkałam się z moim przyjacielem, którego naprawdę traktowałam tylko po przyjacielsku (znałam go 3 lata). Zostałam u niego na noc (w towarzystwie jeszcze innych ludzi) Siedzieliśmy, piliśmy i rozmawialiśmy całą noc. Niestety w pewniej chwili gdy przez chwile zostaliśmy sami zaczął mnie całować. Nic nie zrobiłam, byłam  w szoku że wgl do tego doszło. Po wszystkim powiedziałam że to był pierwszy i ostatni raz. I był do czasu. Następnego dnia z wyczerpania po całonocnej imprezie poszłam położyć się do drugiego pokoju. Mam luki w pamięci, bo naprawdę byłam w kiepskim stanie, ale wiem co się stało. Kiedy się położyłam za chwile przyszedł on, położył się obok mnie i powiedział że tez musi odpocząć.  Zgodziłam się, w końcu traktowałam go jak przyjaciela i mu ufałam. Po chwili on znów zaczął mnie całować, obmacywać, wkładać rękę w spodnie i wgl. Ja pijana i bezsilna  przekręciłam się tylko tyłem do niego i powiedziałam że nie chce i żeby sobie poszedł. Przestał... a mi wtedy już urwał się film, zasnęłam na amen, nic nie pamiętam, Obudziłam się w tej samej pozycji co zasnęłam,tylko że ze spuszczonym spodniami i majtkami. Miałam mokro jakby doszedł we mnie. Ja w szoku ubrałam się i wyszłam z tamtego domu.  Następnego dnia On zapytał się czy pamiętam że się przespaliśmy ze sobą. I wtedy już byłam pewna co zaszło. Zaczął mnie przepraszać i wgl, ale ja nie chciałam go słuchać. Po jakimś czasie powiedziałam swojemu facetowi, rzucił mnie. Do tej pory nie chce mnie znać. Jestem załamana bo czuje że to ten jedyny. Nie wiem co robić. Facet którego kocham uważa że tego chciałam skoro mu pozwoliłam. Czuje się winna ze mu pozwoliłam to zrobić.

PS: dowiedziałam się jeszcze od innego kolegi któremu zwierzył się niby "mój przyjaciel", ze cały ten czas on czuł coś do mnie i w końcu odegrał się na moim facecie z którym byłam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradziłam, czy zostałam wykorzystana seksualnie?
kasiaa14 napisał/a:

Niestety w pewniej chwili gdy przez chwile zostaliśmy sami zaczął mnie całować.

I po tym postanowiłaś schlać się do nieprzytomności w jego towarzystwie?
Ile masz lat- 12, 13..?

3

Nie sądziłam że może dojść do czegos więcej. Przez 3 lata nigdy nic nie zaszło między nami i nigdy bym nie pomyślała że może to zrobić. Ufałam mu.
I nie mam 12 ani 13 lat, tylko dużo więcej.

4

To się nazywa mimo wszystko naiwność. No a utrata kontroli nad piciem to też nie dobra moneta. On nie powinien tego zrobić i możesz zgłosić to nawet na policję. No, a Twój chłopak zdecydował że nie może tego kontynuować, wiec trzeba to uszanować.

5

kasiaa14 napisał/a:

... zwierzył się niby "mój przyjaciel", ze cały ten czas on czuł coś do mnie i w końcu odegrał się na moim facecie z którym byłam.

Jeśli wy macie duuużo więcej niż 13 lat i zemsta jednego pana nad drugim ma polegać na kopulacji z jego pijaną i nieprzytomną dziewczyną, to radzę zmienić towarzystwo na mądrzejsze.

A takiego "przyjaciela", który wykorzystałby mnie nieprzytomną i zostawiłby ze spermą między nogami i spuszczonymi majtkami rozerwałabym na strzępy.

6 Ostatnio edytowany przez pitagoras (2014-01-27 16:26:57)

sluuu napisał/a:

On nie powinien tego zrobić i możesz zgłosić to nawet na policję.

Bez jaj.
Facet zachował się jak skończony dupek, ale na tym koniec.Nawet ewidentny gwałt jest ciężko udowodnić, a tu, zwłaszcza ze sama zainteresowana nie pamięta ...
Juz sam jej wpis z tego forum ''urwał mi się film'' kończy sprawę w sensie formalnym.
A chłopak ma racje, ze Cie zostawił. Zajęta panna powinna trzymać minimum dystansu wobec innych mężczyzn. Jestem skrajnie liberalny w tym temacie, ale Twoje zachowanie jest nieakceptowalne.

7

pitagoras napisał/a:

A chłopak ma racje, ze Cie zostawił. Zajęta panna powinna trzymać minimum dystansu wobec innych mężczyzn. Jestem skrajnie liberalny w tym temacie, ale Twoje zachowanie jest nieakceptowalne.

Co nie zmienia faktu, że jej so-called "przyjaciel" zachował się jak ostatni fiut sad

8

Raczej nic w tej sytuacji nie zdziałasz. Twój facet Cię zostawił, miał do tego prawo. Nikogo do niczego nie zmusisz...

9 Ostatnio edytowany przez Herushingu (2014-01-27 16:59:42)

pitagoras napisał/a:
sluuu napisał/a:

On nie powinien tego zrobić i możesz zgłosić to nawet na policję.

Facet zachował się jak skończony dupek, ale na tym koniec.Nawet ewidentny gwałt jest ciężko udowodnić, a tu, zwłaszcza ze sama zainteresowana nie pamięta ...
Juz sam jej wpis z tego forum ''urwał mi się film'' kończy sprawę w sensie formalnym.

Dokładnie. Nic nie zrobi, w końcu to nie tak, że on ją celowo upił - chyba -, i do tego sam był pod wpływem, i też może twierdzić, że nie chciał tego robić, że nie pamięta, mimo że w przypadku faceta to mało przekonujące, bo o ile laska może leżeć półprzytomna, to facet musi się trochę napracować, i być w stanie zrobić to i owo, ale nie oznacza, że nie mógł być częściowo zamroczony alkoholem. Dobra ściema, nie jest zła. Ale i to ona mogła zainicjować ponowne pieszczoty, nie mając świadomości, kto leży obok, myśląc, że to jej chłopak, różnie bywa, dlatego kobiety w związkach powinny ważyć na ilości spożywanego alkoholu, szczególnie w towarzystwie mieszanym, gdy nie ma z nimi ich chłopaka...

10

Jeśli nie czujesz się winna możesz zawsze być psem ogrodnika, wobec męża, w ten sposób zostanie jakaś satysfakcja bo dla mnie zarówno jego kolega jak i partner zachowali się jak .....
Bo nieufność to przekreślenie związku.

11

a dużo piłaś? Bo tak sobie myślę, czy on Ci zwyczajnie czegoś nie dosypał...może podał Ci tabletkę gwałtu- chyba, że urywanie się filmu, to u Ciebie chleb powszedni

sorry- on Ci się zapytał, czy pamiętasz, że ze sobą spaliście, a zostawił Cię ze spuszczonymi majtkami? Czyli sex dla niego kończy się na akcie kopulacji - przede wszystkim olej to towarzystwo, bo takie gwałty staną się dla Ciebie chlebem powszednim

Nie wiem jak to nazwać - na pewno nie jest Twoim przyjacielem - brak słów na takie mendy -  skoro Ty mu wyraźnie powiedziałąś, że nie masz  ochoty na sex, a on to zrobił, to gdzie tu mowa o zdradzie - przeciez to był zwykły gwałt nawet jeśli nie pamiętasz- co z tego, że urwał Ci się film-

pomijam fakt, że przebywasz w złym towarzystwie, ale czy jak dziewczyna "nie kuma" to oznacza, że można ją przelecieć? To jak inny mit kultywowany  wśród palantów- że dziewczyna w krótkiej spódniczce sama prosi się o gwałt, a nie tak naprawdę oznacza tak -
to jakaś patologia- ja wiem, że taki gwałt trudno udowodnić i pewnie zgłaszanie na policję nie da żadnego rezultatu, a tylko wstydu sobie narobisz- taki mamy system niestety - jeśli masz z tym problem  może chociaż idż do psychologa, niech Ci poradzi - na moje masz koło 20 lat -  może za chwilę o tym zapomnisz, ale jak będziesz juz w poważnym normalnym  związku ten temat do Ciebie wróci - masz ten komfort, że wiesz, że "to zrobił" - masz pewność, że zachował się i zasługuje na potępienie- gorzej pewnie byś się czuła jakbyś nic nie pamiętała, a ten dupek by się wypierał, mimo zaistniałej jednoznacznej sytuacji - ja zrobiłabym wszystko żeby takiej gnidzie życie zniszczyć - a tego drugiego też olej- nie znam szczegółów, ale w mojej ocenie to ten sam typ towarzystwa - wg Twojej relacji jednoznacznie wynika, że ten Twój pseudoprzyjaciel wykorzystał sytuację- to, że upiłaś się w towarzystwie dziwnych kolesi to jedna sprawa, ale to, że ktoś to wykorzystał to już karygodne - jednak, czy aby na pewno chłopak zerwał z Tobą przez ten gwałt-zdradę, czy dlatego, że jesteś dziewczyną, która popadla w złe towarzystwo...

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradziłam, czy zostałam wykorzystana seksualnie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024