Czy są na forum osoby urodzone 27 września? Zgłoście się w tej kafejce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Czy są na forum osoby urodzone 27 września? Zgłoście się w tej kafejce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy są na forum osoby urodzone 27 września? Zgłoście się w tej kafejce

Tytuł kafejki może wydać się głupi, ale jakoś tak zawsze miałam, że ciężko było mi spotkać osoby urodzone 27 września jak ja i miałam wrażenie, że osoby urodzone w inne dni, w inne miesiące częściej spotykały kogoś urodzone w ten sam dzień i miesiąc i one. Także jestem ciekawa, może tu na forum jest ktoś kto urodził się tak jak ja 27 września? Piszcie wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy są na forum osoby urodzone 27 września? Zgłoście się w tej kafejce

ehh,akurat 26 i to rano,więc nie bardzo się łapę:P
ale powodzenia w szukaniu:))

3

JustynaG napisał/a:

ehh,akurat 26 i to rano,więc nie bardzo się łapę:P
ale powodzenia w szukaniu:))

Hehe, no ale i tak blisko. Z takich dat jak 26 czy 25 września też niewiele osób znam tongue Nie wiem czemu tak jest big_smile Może pod koniec września mało osób się rodzi hehe.

4 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2014-01-27 23:07:07)

Jeżeli Cie to uszczęśliwi, to synek koleżanki urodził się o świcie 27 września tongue Bartoszek ma obecnie 4 miesiące i jest bardzo przystojnym dżentelmenem z dobrymi rokowaniami na przyszłość tongue

5

No pewnie smile Wszystkiego najlepszego dla Bartoszka smile

6

truskaweczka19 napisał/a:

Może pod koniec września mało osób się rodzi hehe.

A to dziwne, bo z prostej kalkulacji wynika, że pod koniec września powinny się rodzić dzieci "sylwestrowe" big_smile

P.S. W rzeczy samej nie znam nikogo, kto urodziłby się 27 września wink

7

Anemonne napisał/a:
truskaweczka19 napisał/a:

Może pod koniec września mało osób się rodzi hehe.

A to dziwne, bo z prostej kalkulacji wynika, że pod koniec września powinny się rodzić dzieci "sylwestrowe" big_smile

Albo "świąteczne";D Moja siostrzenica "miała urodzić się" 26.09 ale nie wyszło i jest z 23. A teraz oczekuje na braciszka/siostrzyczkę, która też "ma urodzić się" 26.09.;)) Także w mojej rodzinie wrzesień obfity dość w urodzinowe imprezy;)

8

Dokładnie. Moi rodzice brali ślub pod koniec grudnia, tak jak święta, już nie pamiętam dokładnej daty i ja poczęłam się chyba zaraz od razu po ślubie. U mnie w rodzinie też jakoś z września nie bardzo mam osoby, z października też niezbyt, jedyne podobieństwo to mój tata, bo on wprawdzie z lutego, ale 27, więc ta liczba nas łączy- "27 wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Czy są na forum osoby urodzone 27 września? Zgłoście się w tej kafejce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024