czerwona marynarka- z czym nosić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » czerwona marynarka- z czym nosić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: czerwona marynarka- z czym nosić?

Witam,

dostałam "w spadku" czerwoną, sztruksową marynarkę, "mocna" czerwień (nie, nie odblask smile ) i nie do końca mam pomysł do czego ją założyć. Nie jest elegancka, raczej na co dzień, ale obawiam się, że będzie wyglądała śmiesznie przy tych "codziennych" ciuchach. Mam czarną i kremową spódnicę jako "bazę", jakieś dżinsy też się znajdą (może lepsze będą inne niż niebieskie?).
Czy kremowy szalik z drobną złotą nitką będzie pasował czy to już za dużo?

Dziękuję z góry za podpowiedzi! big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czerwona marynarka- z czym nosić?

Kremowe spódnice i dżinsy (niebieskie jak najbardziej!) będą ok, ale ten szalik ze złotą nitką może sprawiać wrażenie zbyt wielkiego natłoku kolorów i świecących elementów. Czerwień jest tak intensywnym kolorem, że lepiej będzie, kiedy do marynarki dobierzesz neutralne barwy.

3

ja na Twoim miejsce zrobiłam bym kilka stylizacji z nią, zrobiła sobie zdjęcie i wrzuciła do aplikacji toptof. Tam od razu odpowiadają na takie zapytania i doradzają czy stylistycznie wszystko się zgadza.
Czerwona marynarka to super ciuch, ale trzeba z nim uważać, bo jednak nie do wszystkiego pasuje.

4

Czerwoną marynarkę śmiało możesz zestawić z ciemnoniebieskimi jeansami, do tego czerwone szpilki, top w biało- granatowe paski i styl marynarski gotowy smile. Na co dzień możesz ją zestawić z kremową spódnicą, brzoskwiniową bluzką i czerwonymi szpilkami. Możesz też zaopatrzyć się w koszulkę z kolorowym motywem w którym jest również kolor czerwony i zestawić ją z gładkimi jednokolorowymi spodniami.

5

Ja lubię marynarki niezależnie od koloru nosić do dżinsowych szortów, pod marynarkę t-shirt i gotowe smile

6

Dziękuję za podpowiedzi smile

A co myślicie o połączeniu: czerwona marynarka + spódnica w kwiaty (ale czarno-szare)? Czy jakikolwiek żywy kolor będzie pasował do takiej spódnicy?

7

będzie pasowało! Chociaż dla mnie czerwona marynarka najbardziej pasuje do czarnych rurek <3

8

Hej!
Sama jestem posiadaczką czerwonej marynarki, tylko nie jest ona ze sztruksu. Noszę ją do czarnych rurek lub do czarnej spódniczki. Wariant z ciemnymi jeansami też mi się podoba:)
I tak jak poprzedniczki mówią, zrezygnowałabym z tego szalika.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » czerwona marynarka- z czym nosić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024