Siedzisz sobie w ciepłym domu i myślisz jak mi dobrze że jestem a tu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Siedzisz sobie w ciepłym domu i myślisz jak mi dobrze że jestem a tu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Siedzisz sobie w ciepłym domu i myślisz jak mi dobrze że jestem a tu

Czy znajdzie się ktoś kto mi pomoże w zakupie oleju opałowego ? Jestem osobą w wieku 58 lat na rencie . Nie potrafię już sobie poradzić. Jest mróz a w domu 11 stopni już po dogrzaniu prądem i nie wiem jak duże będą rachunki. Nie mam za co kupić oleju, może ktoś pomoże mi przetrwać te mrozy kupując mi trochę oleju chociaż na przetrwanie bo 10 lutego już będę miała środki .Nie mam osoby ,która pożyczyłaby mi na ten okres na zakup oleju , zwrócę zaraz po otrzymaniu środków.Proszę o pomoc bo idą większe mrozy i bardzo się tego boję.Moja wina bo nie sprawdziłam stanu w zbiorniku i nie zgromadziłam środków ale stało się.Nie jestem żadną naciągaczką można to sprawdzić kontaktując się ze mną po prostu znalazłam się w takiej sytuacji pierwszy raz i jest mi wstyd.Jeżeli masz dobre serce to proszę o pomoc.
Jagoda

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Siedzisz sobie w ciepłym domu i myślisz jak mi dobrze że jestem a tu

Myślę,  że można takie coś zgłosić do mopsu, może oni dołożą do opału.  Raczej nikt tu nie pomoże,  nawet jeśli Pani jest na prawdę w takiej sytuacji to nie ma tego jak sprawdzić. A w Internecie nie brakuje oszustów, więc każdy omija takie ogłoszenia.

Witaj
Mam pytanie jakiej pomocy oczekujesz?
W jakiej okolicy jestes ?
Bo to na pewno zalezy od wojewodztwa itp,.?

4

Takie ogłoszenie to tzw Fake - czyli zmieszczone przez oszusta? To dosyć zastanawiające dla mnie...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Siedzisz sobie w ciepłym domu i myślisz jak mi dobrze że jestem a tu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024