Nie śmiejcie się ze mnie.
Być może jestem, pewnie na pewno, chory psychicznie, bo nie potrafię funkcjonować bez miłości zarówno danej jak i oddanej.
piszę taki blog: blog.serwer24.com.pl
w sumie jest to moje życie, puste i chyba nic nie warte skoro nie potrafię byc dla kobiety czymś więcej niz tylko pożądaniem.
unikam ludzi bo juz sie ich boję
ostatnia moja miłość ...
tak chciałem ją odzyskać
i oskarżyła mnie o stalking.
co jest ze mną nie tak, chciałbym tylko szczęścia i to nawet nie własnego.....
rozumiem. mnie moj ostatni oskarzyl o napadniecie go....
Nie śmiejcie się ze mnie.
Być może jestem, pewnie na pewno, chory psychicznie, bo nie potrafię funkcjonować bez miłości zarówno danej jak i oddanej.
piszę taki blog: blog.serwer24.com.pl
w sumie jest to moje życie, puste i chyba nic nie warte skoro nie potrafię byc dla kobiety czymś więcej niz tylko pożądaniem.
unikam ludzi bo juz sie ich boję
ostatnia moja miłość ...
tak chciałem ją odzyskać
i oskarżyła mnie o stalking.
co jest ze mną nie tak, chciałbym tylko szczęścia i to nawet nie własnego.....
Może ta ostatnia twoja miłość nie byla ta właściwą, może starasz się zbyt mocno. Ale chory psychiczne. nie jesteś na pewno ponieważ człowiekbez.mmiłości wiedniem jk.kwiat bez wody.
Przeczytałam własne twojego bloga. Serce mi się kraje bo.widzę.ze.strasznie cierpisz. Z czasem ulzy. Sam zobaczysz. Musisz się trzymać. Nie była.warta twojej miłości jak.widać. Nie wszystkie jesteśmy takie. Życzę ci ddużo siły i.wiary.w.mmiłość bo to piękne uczucie. Musisz być wyjątkowy skoro potrafisz tak.wiele poświęcić dla kobiety.