Chciałabym miec męża dziecko czy oczekuje zbyt wiele:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chciałabym miec męża dziecko czy oczekuje zbyt wiele:(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Chciałabym miec męża dziecko czy oczekuje zbyt wiele:(

MAm 31 lat Chce miec meza i dziecko-czy oczekuje zbyt wiele?
Jestem  samodzielna, wyksztalcona do
tego podobno ladna - i sama.
Dlaczego?
Dotychczasowy wieloletni  zwiazek skonczyly sie na niczym. Moj narzeczony odszedł do innej. Najpierw mnie zdradził prosil o wybaczenie dałam mu sznase a on i tak mnie p oroku zostawil i jest z tamta.Przez ostatni rok 
nie spotykam sie z nikim bo nie wiem gdzie kogos mozna poznac?
Wszyscy znajomi dawno juz maja zony męzów dzieci rodziny .Wolnych mezczyzn nie znam.
A gdzie ich znalezc niewiem?
Nie wierze juz w sam sie znajdzie bo jakos do tej pory sie nie
znalazl a nie chce miec 40 lat i nadal byc sama.
Nie wiem co ze mna jest nie tak?
Jak szukac, gdzie?
Chcialabym tylko miec faceta/meza dzieci.Miec szczesliwa rodzine.Czy
to az tak duzo?Czy ja na to nie zasluguje?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Fevers (2014-01-24 22:44:34)

Odp: Chciałabym miec męża dziecko czy oczekuje zbyt wiele:(

Największy błąd to szukać miłości na siłę. Wtedy jest bardzo duża szansa, że wpakujesz się w coś, co uczyni Cię nieszczęśliwą i zburzy wiarę w prawdziwe uczucia. Każde z nas ma swoją ścieżkę życia i wydarzy się to, co jest pisane. W międzyczasie zadbaj o siebie, o swoją higienę życia, zrób coś dla własnej radości. Kiedy człowiek jest szczęśliwy sam ze sobą, to przyciąga innych radosnych ludzi.

3

Pozostaje mi jedynie podpisać się pod słowami Feversa oraz życzyć powodzenia:)

4

Witam,
nie zgadzam się trochę z przedmówcami,
dla mnie to spoczęcie na laurach, uważam że powinno się szukać,
jak to się mówi szukasz aż znajdziesz, ale kiedy kogoś poznasz, to wtedy robisz rekonesans, nic na siłę,
ja przez teściową się rozwodzę, wyssały ze mnie wszystką kasę, i jeszcze ciągną za projekty, do których nie powinna się wtrącać, ale to jest tak jak żona nie ma swojego rozumu, tylko mamusia całe życie za nią podejmowała decyzje, więc niech sobie z mamusią żyje dalej,
i mam 35 już
i zostałem sam, ale uważam że należy podejmować jakieś kroki, no bo jak siedząc w domu można kogoś poznać?
założyłem sobie facebooka, i z kimś zaczynam sobie pisać
może to nic, może to idiotyczne, ale zawsze coś, jeden mały krok do przodu
jak w SEKSMISJI "jeden mały krok, a jak wiele może zdziałać dla ludzkości"  to chyba tak szło, jeśli dobrze pamiętam

Pzdr wszystkich w toksycznych związkach

5 Ostatnio edytowany przez endriu34 (2014-01-25 10:15:49)

Nie, nie oczekujesz zbyt wiele.. To naturalne, czego pragniesz.. Moja radą jest to, byś nie szukała na siłę.. Ja podpisuję się pod Twoim postem, Pragnę tego samego! Jest ciężko samemu, ale uwierz mi, warto jest czekać! Wierzę w to, że kiedyś każdy z nas dostanie to czego oczekuje od życia! Uszy do góry! Będzie dobrze! smile
P.S Każdy z nas zasługuje na Szczęście! Na Szczerą i Prawdziwą Miłość! Pamiętaj o tym!

6

historyczka222 napisał/a:

Nie wiem co ze mna jest nie tak?

Masz zbyt wygórowane wymagania, nadal tkwisz w poprzednim związku i boisz się życia.

Jak szukac, gdzie?

Tam gdzie wszyscy.

Czy ja na to nie zasluguje?

Zasługujesz, ale na razie jesteś zagubiona.

7

Nie szukaj na siłę, ale też nie zamykaj się. Ja mojego narzeczonego poznałam na portalu randkowym. Trochę to ryzykowne, wiem, ale nie ryzykujesz - nic nie masz. A ryzyko jest wszędzie... Przede wszystkim zamknij jeden rozdział życia, nie wracaj do tego co było. Idź na przód. I uśmiech proszę smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chciałabym miec męża dziecko czy oczekuje zbyt wiele:(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024