kolezanka ktora zdradza swojego faceta..nie wiem jak juz z nia rozmaw( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kolezanka ktora zdradza swojego faceta..nie wiem jak juz z nia rozmaw(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: kolezanka ktora zdradza swojego faceta..nie wiem jak juz z nia rozmaw(

hmm mysle , ze chcialabym poruszyc ten watek bo ja jej w sumie nie znam az tak dobrze..natomiast zaczela mi od jakiegos czasu opowiadac o swoich wybrykach..tuciez juz sama nie wiem jak to nazwac..
  Nie wiem czy chce tez tego sluchac..
jak flirtuje z innymi.,
chyba tez pyta mnie w sumie poniekad o rady,.  bez sens!
Na dodatek druga znajoma..bardzo chetnie wysluchuje tego i na domiar pomimo iz ja nie bardzo chce miec tego typu informacje przekazala mi co pierwsza jej poopowiadala..
oh bez sens...:(
w sumie jaki to ma sens opowiesci tego typu..?

jak na placyku..i jeszcze jak gluchy telefon,. czy faceci tez tak maja..??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kolezanka ktora zdradza swojego faceta..nie wiem jak juz z nia rozmaw(

w sumie to ty nic nie możesz zrobić tylko to żeby porozmawiać z nią że nie chcesz tego wysłuchiwac

:)no ja tez tak wlasnie mysle., i dalam jej to do zrozumienia.,
ale ona nie wiem tak jakby nie miala czym innym sie podzielic..probowalam unikac jej ., ale z kolei ta druga znajoma co juz wogole totalny bezsens zaczela opowiadac ze pierwsza jej sie zwierza  i co ja mysle ,.obie podekscytowane., a mi lekko jakos taks nie do konca., no moze jakbym jeszcze mlodsza byla.,to by mnie ciekawilo co i jak sie robi czy cos ..w sensie juz nie wiem technicz\nym..ale poza tym takie gadki szmatki..

4

Elka jak slowa do niej nie trafiaja to moze trzasnij ja w łeb.
Jak to nie poskutkuje to zaproponuj jej ze moze spytasz sie jakie zdanie ma jej maz na ten temat .

no wlasnie smile
co do jej faceta to nie maz ..tylko chlopak.,
hmm w sumie sie zastanawiam nawet teraz czy istnieje wogole bo przeciez bzdury kompletne., moze ona powiesci pisac lubi..tak mysle teraz..:)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kolezanka ktora zdradza swojego faceta..nie wiem jak juz z nia rozmaw(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024