Potrzebna rada net-facetow,ale nie tylko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Potrzebna rada net-facetow,ale nie tylko

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Potrzebna rada net-facetow,ale nie tylko

Pracuje w firmie trzy lata,od pewnego czasu-2 miesiace-ktos,kto zawsze mi sie podobal,zmienil swoje zachowanie wzgledem mnie o 180 stopni,do tego stopnia,ze stalo sie to zauwazalne przez innych,chcialabym to opisac dokladnie,tzn,ta zmiane,przedtem bylam powietrzem,czyms,czego sie nie zauwaza,od pewnego czasu sa zarty,usmiechy,mierzenie oczami,cokolwiek zrobie,madrego czy glupiego,jest usmiech. w zasadzie wiem co zrobic,ale potrzebuje potwierdzenie,powiedzcie ,poradzcie czy mozna sie zapytac,skad taka zmiana,jaki jest jej powod czy dac sobie spokoj i poczekac np.do Walentynek? Moi znajomi mowia,ze jakby mu zalezalo, to juz by sie umowil,ale wiem ,ze faceci czasem zwlekaja.
Za wszystkie rady baaaardzo dziekuje smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebna rada net-facetow,ale nie tylko

Z nutką ironii i zabawnym zaskoczeniem zapytałabym skąd taka nagła zmiana względem Twojej osoby.
Zapytać nie zaszkodzi.

3

No ja mysle ze romans w pracy to kiepawa sprawa.
Bo grupa ludzi ktora sie tam gromadzi nie robi tego z przyjemnosci tylko z przymusu.
Wiec wybor jest hmm waski :-)
No i presja wymuszonego kompromisu, ze jest grupa , wiezi sie zaciesniaja , to moze by cos wiecej :-)
A jak nic nie wyjdzie to pranie brudow na cala firme i ogladanie sie ...haha.
Zly pomysl chyba.

4

Dziekuje Leila01, taki wlasnie mam zamiar chcialam tylko zasiegnac opinii,jutro, jak bedzie okazja zapytam,bardzo jestem ciekawa co mi odpowie:)

5

kwadrad napisał/a:

Bo grupa ludzi ktora sie tam gromadzi nie robi tego z przyjemnosci tylko z przymusu.
No i presja wymuszonego kompromisu, ze jest grupa , wiezi sie zaciesniaja , to moze by cos wiecej :-)
Zly pomysl chyba.

Nie generalizuj.
U mnie w pracy poznała się pewna para i dzisiaj są małżeństwem.
Nie wszyscy mają zlasowane myślenie i spojrzenie na świat.

6

a ja bym poczekala i nic nie mowila, niech sam zadziala, a nie podasz mu sie na tacy smile

7

Leila01 napisał/a:
kwadrad napisał/a:

Zly pomysl chyba.

Nie generalizuj.
U mnie w pracy poznała się pewna para i dzisiaj są małżeństwem.
Nie wszyscy mają zlasowane myślenie i spojrzenie na świat.

czuje w kosciach ze jestes dosc zaborcza w swych pogladach
ale pamietaj ze to tylko.opinia moja a nie jakastam prawda ostateczna :-)

8

Ja bym była ostrożna. Taka naglazmiana zainteresowania może oznaczać źe facet się z kimś założył...

9

magusia13 napisał/a:

Ja bym była ostrożna. Taka naglazmiana zainteresowania może oznaczać źe facet się z kimś założył...

O tym samym pomyślałam.

sky14 napisał/a:

Moi znajomi mowia,ze jakby mu zalezalo, to juz by sie umowil,ale wiem ,ze faceci czasem zwlekaja.

Taaa, zwlekają, bo a nuż się coś ciekawszego pojawi.
posłuchaj znajomych i nie tłumacz obcego do cholery faceta!
Co on na poziomie piaskownicy jest? Za warkocz Cię ma zamiar ciągnąc?

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Potrzebna rada net-facetow,ale nie tylko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024