W zeszlym roku w styczniu zmarli dzien po dniu moi rodzice,ciągle nie mogę sie z tym pogodzić.Gdzie moglabym uzyskac wsparcie w Trojmiescie.Potrzebuję terapii .
1 2014-01-23 11:55:07 Ostatnio edytowany przez amber666 (2014-01-23 12:15:33)
Amber
bardzo,ale to bardzo Ci współczuje.
Ja 14 mies.temu straciłam Tate i też nie mogę się pozbierać.
A u Ciebie oboje...Panie Boże...
Szukaj terapi,sama możesz nie dać rady.
Trójmiasto to nie jakiś grajdołek,więc pomoc znajdziesz,ja nie pomogę bo mieszkam w centr. Polsce ,ale może jest ktoś na tym forum z Trójmiasta?
Pomożecie?
Niby można poszperać w sieci,ale może ktoś coś wie...zna...poleci...
Amber na początku przyjmij ode mnie wyrazy współczucia....dotknęła Cię niewiarygodna tragedia...
Mam nadzieje że znajdziesz odpowiednią osobę która Ci pomoże, może odwiedź lekarza rodzinnego i powiedz że nie radzisz sobie z sytuacją i chciałabyś zasięgnąć pomocy psychologa (do niego musisz mieć skierowanie).
Przyznam się, że sama zastanawiam się nad taką pomocą, moja Mamusia odeszła 4,5 roku temu, mój Tatuś odszedł 6 miesięcy temu. Ból po ich stracie mnie przerasta, dziś Tatuś znów mi się śnił, znów widziałam to samo, cierpienie ostatnich chwil. Chciałabym wspominać te dobre rzeczy a nie te ostatnie chwile.
Dziękuję za wyrazy współczucia,za jakiś czas napiszę więcej
Amber, śmierć kogoś bliskiego jest jednym z najtragiczniejszych przeżyć w życiu. Zapewne ciśnie Ci się do głowy wiele pytań, poczynając od: Dlaczego...?
Jestem za tym, żeby korzystać ze specjalistycznej pomocy. Wystarczy się zgłosić do Poradni Zdrowia Psychicznego (wpisz tę nazwę i podaj swoje miasto, a pokaże Ci się gdzie są takie placówki), tam rozmowy z psychologiem są bez skierowania i za darmo. Jeśli chcesz, możesz tutaj na forum więcej napisać o swoim życiu.
ściskam