jak pogodzic sie ze smiercią obojga rodzicow jednoczesnie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » jak pogodzic sie ze smiercią obojga rodzicow jednoczesnie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez amber666 (2014-01-23 12:15:33)

Temat: jak pogodzic sie ze smiercią obojga rodzicow jednoczesnie?

W zeszlym roku w styczniu zmarli dzien po dniu moi rodzice,ciągle nie mogę sie z tym pogodzić.Gdzie moglabym uzyskac wsparcie w Trojmiescie.Potrzebuję terapii .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak pogodzic sie ze smiercią obojga rodzicow jednoczesnie?

Amber
bardzo,ale to bardzo Ci współczuje.                     
Ja 14 mies.temu straciłam Tate i też nie mogę się pozbierać.
A u Ciebie oboje...Panie Boże...
Szukaj terapi,sama możesz nie dać rady.
Trójmiasto to nie jakiś grajdołek,więc pomoc znajdziesz,ja nie pomogę bo mieszkam w centr. Polsce ,ale może jest ktoś na tym forum z Trójmiasta?
Pomożecie?
Niby można poszperać w sieci,ale może ktoś coś wie...zna...poleci...

3

Amber na początku przyjmij ode mnie wyrazy współczucia....dotknęła Cię niewiarygodna tragedia...
Mam nadzieje że znajdziesz odpowiednią osobę która Ci pomoże, może odwiedź lekarza rodzinnego i powiedz że nie radzisz sobie z sytuacją i chciałabyś zasięgnąć pomocy psychologa (do niego musisz mieć skierowanie).

Przyznam się, że sama zastanawiam się nad taką pomocą, moja Mamusia odeszła 4,5 roku temu, mój Tatuś odszedł 6 miesięcy temu. Ból po ich stracie mnie przerasta, dziś Tatuś znów mi się śnił, znów widziałam to samo, cierpienie ostatnich chwil. Chciałabym wspominać te dobre rzeczy a nie te ostatnie chwile.

4

Dziękuję za wyrazy współczucia,za jakiś czas napiszę więcej

5

Amber, śmierć kogoś bliskiego jest jednym z najtragiczniejszych przeżyć w życiu. Zapewne ciśnie Ci się do głowy wiele pytań, poczynając od: Dlaczego...?
Jestem za tym, żeby korzystać ze specjalistycznej pomocy. Wystarczy się zgłosić do Poradni Zdrowia Psychicznego (wpisz tę nazwę i podaj swoje miasto, a pokaże Ci się gdzie są takie placówki), tam rozmowy z psychologiem są bez skierowania i za darmo.  Jeśli chcesz, możesz tutaj na forum więcej napisać o swoim życiu.
ściskam

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » jak pogodzic sie ze smiercią obojga rodzicow jednoczesnie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024