nie wiem o co chodzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nie wiem o co chodzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: nie wiem o co chodzi

ja chce napisac w jakiej jestem teraz sytuacji. rok temu poznałam mezczyzne zonatego ktory ma dzieci ale problem jest w tym ze mi sie bardzo podoba jednak nie zblizylismy sie do siebie itd. ale w tym roku jest inaczej doszło miedzy nami do zblizenia z jego incjatywy nie wiem co w nim do konca siedzi co do mnie chodzi o to ze zaproponował mi spotkanie a pozniej powiedział ze jestem dziwna czy ten facet moze byc zakochany a ukrywa to czy chodzi tylko o łozko dlaczego do mnie startuje majac zone i wysyła podteksty zeby ze mna spedzic czas itd  czy ja jestem normalna czy z nim cos nie takt czy po prostu szika przygod chce mi robic peeting a jak ja chce jemu to nie pozwala tłumaczac sie ze ma zone jak mam to rozumiec

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie wiem o co chodzi

Sory, ale aż się nie chce tego bełkotu komentować .....

3 Ostatnio edytowany przez LadyAnette (2014-01-20 02:49:16)

Napisz to jakoś składnie.

4

No tak żonaty,
Uff qoorwa ale ja tego nie koomam ????

5 Ostatnio edytowany przez myszka50 (2014-01-20 13:28:55)

Odpowiem prosto jak drut .ty jestes dziwna bo sypiasz z zonatym dzieciatym facetem .powinnas sobie znalezc wolnego faceta ktory bedzie zawsze twoj .TY JESTES TERAZ TA DRUGA .czy ty tego nie widzisz ?!?!?!ale ty faktycznie jestes dziwna !!!ile ty masz lat???

6

Następna...

7

Ba dosyc ze nastepna to jeszcze nie wie o co chodzi w tych klockach.zero poszanowania dla samej siebie .jeszcze doszukuje sie milosci i zonatego faceta .SMIECH NA SALI .

a ile masz lat?tak wogole? Bo w sumie chyba nie masz doswiadczenia ,.choc czasem to nie o to tu chodzi bo i 50 latki sie slepo zakochuja?Hmm bez sensu milosc zonatego faceta,. ja sie kiedys tak tez zakochalam bo do konca nie wiedzialam i nie za dobrze sie skonczylo.,chyba zakazany owoc nie do konca jest dobry,.a ty masz do niego uczucia??

9

neutral

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nie wiem o co chodzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024