Szybki zarobek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Szybki zarobek

Pech chciał, że muszę szybko zarobić kilka tysięcy. Niestety pracuję na etacie i ani nie mogę dorobić sobie w zawodzie, ani też iść na urlop bezpłatny. Mam wolne weekendy i wieczory. Jak sądzicie, co można robić o takiej porze nie mając żadenego doświadczenia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szybki zarobek
tyui napisał/a:

Pech chciał, że muszę szybko zarobić kilka tysięcy. Niestety pracuję na etacie i ani nie mogę dorobić sobie w zawodzie, ani też iść na urlop bezpłatny. Mam wolne weekendy i wieczory. Jak sądzicie, co można robić o takiej porze nie mając żadenego doświadczenia?

Kredyt smile

3

tłumaczenia?

nie chcę cię urazić tym, co zaraz napiszę, ot tylko takie skojarzenie, ale szybki zarobek w weekendy, żeby wyszło kilka tysięcy, to mi się kojarzy tylko z prostytucją

4

Handel narkotykami smile
Ech, też chciałabym poznać odpowiedź na to pytanie.

5

Sprzedawać ciuchy, sprzęt - zawsze znajdzie się coś, co można sprzedać. Innej opcji chyba nie widzę, też chciałabym poznać odpowiedź na to pytanie...

6

Przejdź się po okolicznych knajpkach, może cię przyjmą jako kelnerkę, ale szybko kilku tys z tego miała nie będziesz

7

tyui napisał/a:

Jak sądzicie, co można robić o takiej porze nie mając żadenego doświadczenia?

Jak potrzebujesz kilka tysięcy złotych to tylko seks gejowski. Tam za brak doświadczenia płacą ekstra wink Półtora tysiąca za spotkanie spokojnie możesz zarobić.

8

marioosh666 napisał/a:

Jak potrzebujesz kilka tysięcy złotych to tylko seks gejowski. Tam za brak doświadczenia płacą ekstra wink Półtora tysiąca za spotkanie spokojnie możesz zarobić.

Skąd wiesz ? smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024