sprawa przyjaciela - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: sprawa przyjaciela

Mam bardzo dobrego kolegę z pracy..który od paru miesięcy jest w związku, z kobietą którą życie bardzo mocno doświadczyło jego zresztą też...mówił mi że to jest jego spełnienie marzeń no i sam widzę i na początku było super z tego co widziałem, że jest bardzo zakochany. Dziwi mnie trochę fakt, że u nich związek polega na tym że podejmują jakieś ważne, po czym, niektóre z nich są odwlekane, odwlekane, odwlekane, nie chce podawać przykładów bo nie chce wywlekać za bardzo jego prywatnych spraw, a ich realizacji nie widać co nie jest jego domeną, nie dobrze to świadczy o sprawie bo jest człowiekiem bardzo stanowczym,zdecydowanym i doświadczonym...i z tego co wiem rodzą się u niego frustracje i smutek...trochę tak jakby wszystko szlo pod jej dyktando..a chyba tak nie powinno być, i z tego co widzę ona jest święcie przekonana ze tak musi być, a ja uważam że mu oczy mydli..a nie chciał bym żeby się któregoś dnia z ręką w nocniku obudził.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: sprawa przyjaciela

Jaki jest cel Twojego wątku? Nie rozumiem dlaczego interesujesz się prywatnym życiem kolegi z pracy?

3

słonecznik30 napisał/a:

Jaki jest cel Twojego wątku? Nie rozumiem dlaczego interesujesz się prywatnym życiem kolegi z pracy?

Bo to pewnie wcale nie chodzi o kolegę tylko o samego Franka smile.

4

zwykły facet napisał/a:
słonecznik30 napisał/a:

Zadane pytanie było o podłożu retorycznym;)

Cieszę się,że nie tylko ja odniosłam takie wrażenie:)

5

Dobra niech będzie chodzi o mnie hmm So?  Jakie macie na ten temat zdanie.

6

Chodzi o to, że franek tańczy tak jak mu zagra dziewczyna?

7

Komu mamy odp Frankowi?;) czy jego dobremu koledze?;)

Podałeś niewiele informacji.Trudno udzielić konkretnej odpowiedzi.

8

słonecznik30 napisał/a:
zwykły facet napisał/a:
słonecznik30 napisał/a:

Zadane pytanie było o podłożu retorycznym;)

Cieszę się,że nie tylko ja odniosłam takie wrażenie:)

Krótko mówiąc Franek nie umie kłamać bo został zdemaskowany w dwóch pierwszych postach smile.

Dla Franka:

Franek rozumiem, że przeszkadza Ci to,że nie możesz mieć swojego zdania w waszym związku pomimo tego,że uważasz się za stanowczego i zdecydowanego?
Franek powiedz mi, jeżeli facet jest stanowczy i zdecydowany co za tym idzie pewny siebie to pisze na forum gdzie jest anonimowy o swoim problemie jako problemie niby kolegi?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024