Czy jej jeszcze zależy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jej jeszcze zależy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Czy jej jeszcze zależy?

Jakiś czas temu zakochałem się na amen. Trwa to już ponad rok, ale ze względu na niektóre moje sprawy w życiu musieliśmy się rozstać. Przyczyny nie będę podawał, w każdym bądź razie na ostatnim spotkaniu zasygnalizowałem jej, że już się więcej nie odezwę. I tak zrobiłem. Nie odzywałem się przez kilka miesięcy. Ona w międzyczasie coś tam do mnie napisała, dwa czy trzy razy. Pamiętała o moich urodzinach. Ogólnie zawsze była czuła i delikatna. Powiedziała mi, że mnie kocha. Ja się do niej w ogóle nie odzywałem przez ten czas, na sms nie odpisywałem. Ona też już milczy od jakiegoś czasu. Jakieś tam wieści o niej mam, ale nic szczególnego nie wiem.
Swoich spraw jeszcze nie załatwiłem, sam się przeliczyłem, myślałem, że szybciej to pójdzie. Tylko moje pytanie jest takie. Czy myślicie, że jej jeszcze zależy? Wiem, że w pewnym sensie nawaliłem, ale inaczej na tamten moment nie mogłem zrobić. Teraz sam się biję z myślami, czy dać jej odejść całkowicie. Kocham ją, ale nie mogę z drugiej strony trzymać jej przy sobie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jej jeszcze zależy?

Przecież już jej dałeś odejść całkowicie. Odtrącając ją, kończąc kontakt zakończyłeś definitywnie związek. Ona się jeszcze jakiś czas starała i odpuściła i bardzo dobrze. Teraz ogarnij swoje sprawy i postaraj się nie skrzywdzić kolejnej dziewczyny, a tej daj spokój.

3 Ostatnio edytowany przez marcin1987 (2014-01-13 20:37:23)

Czyli uważasz, że ona już na 100% dała sobie spokój? Mówiła, że mnie kocha.

4

Ciężko powiedziec co ona czuje po tych kilku zdaniach..Nie rozumiem tylko jakie sprawy mogły sprawić, że trzeba było całkiem urywać kontakt..

5

marcin1987 napisał/a:

Ale Ty też ją kochasz, a odszedłeś.

Rozwiąż swoje sprawy i spróbuj, a nóż- widelec Wam się uda.

6

Daj jej spokój.Moze i jeszcze kocha,ale woli zapomniec o frajerze,ktory bez wyjasnienia ją zostawił.Przeciez moze znowu Ci cos wyskoczyc i mozesz ja zostawic...
Jesli masz do niej cieple uczucia,nie rozdrapuj ran,ktore sie troche zabliznily.A Ty sobie poszukaj dziewczyny ktora wyznaje zasade,ze jak nie ten, to inny.Takiej to przynajmniej bolu nie zadasz.

7

marcin1987 napisał/a:

Dałeś jej wyraźnie do zrozumienia, że nie ma szans. Ale...
kochasz ją, ale przez swoje problemy, nie możesz z nią być. Tak samo ona może dalej Cię kochać, ale przez totalny brak kontaktu, straciła nadzieję.
teraz nie pozostaje Ci nic innego, jak SKUPIĆ się na rozwiązaniu swoich problemów.
Dopiero potem postaraj się o rozmowę z nią. Być może da Ci jeszcze szansę.
Ale najpierw poukładaj swoje sprawy.

8

dlaczego Wy macie taką skomplikowana naturę.? była z Tobą kochała Cię to tego nie doceniałeś, zostawiłeś ją, bo myślałeś pewnie, że szybko znajdziesz sobie nowe pocieszenie, a tu nie możesz znaleźć równie wspaniałej dziewczyny jaką była Twoja była. Daj jej spokój nie mieszaj jej w głowie, próbowała to ratować a Ty byłeś nieugięty więc trwaj w tym. i pomyśl trochę o tym przez co ona musiała przejść jak Ty tak po prostu ją zostawiłeś

9

Wiesz co? Gdybyś ją kochał to chyba byś rozmawiał z nią o różnych rzeczach-problemach też.  Nie rozumie dlaczego ją zostawiłes?cóż to był za powód,że zostawiłes tak po prostu osobę która kochasz.    Nie przejąłes się tym co ona czuła więc daj jej spokój już.

10

Mówiła że Cię kocha..ale też ile można czekać skoro ją olałeś...

11

nie rozumie w ogóle Twoich rozterek - powiedziałeś dziewczynie, że się więcej do niej nie odezwiesz, jej ewidentnie na Tobie zależało i mimo że (na 100%) ją zraniłeś tymi słowami, to ona i tak do Ciebie pisała! A teraz pytasz co masz zrobić? czy ją zostawić czy nadal przy sobie trzymać?
noo powiem Ci chłopie, jeśli by to o mnie chodziło to byś był na całkowicie skreślonej pozycji.
Zostawiłeś ją, nie chciałeś odbierać jej sygnałów, nie potrafiłeś docenić jej starań, to teraz grzecznie zostaw ją w spokoju i niech sobie życie ułoży bez Ciebie

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jej jeszcze zależy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024