Kolejny SEKSOHOLIK!Czyżby traumatyczne przeżycia powróciły? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolejny SEKSOHOLIK!Czyżby traumatyczne przeżycia powróciły?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Kolejny SEKSOHOLIK!Czyżby traumatyczne przeżycia powróciły?

Witajcie;)Dziś spałam w pokoju syna mojego faceta,synek z kolei z ojcem....;(Boje się że odkryłam prawdę,coś co spotkało mnie przed dwoma laty.Byłam w związku z haryzmatycznym psychopatą i seksoholikiem,facetem nadzwyczaj inteligentnym w świecie manipulacji kobietami.Odkryłam to dość późno,może dlatego że dzieliła nas odległość 400 km.Szloch!brak zaufania do kogokolwiek!zero chęci do życia!Teraz jestem od 9 mies.w związku z mężczyzną ,który wychowuje 12 letniego syna.Mieszkam z nimi od 3 mies.Rok byłam sama,po tak traumatycznych przeżyciach....Czy zaufałam,jednak nie ale pozwoliłam sobie pomóc....Ale zakochałam się....To facet po przejściach,równolatek,były policjant hm!Poukładany w domu ...potrafi gotować,sprzątać,zadbać o synka...To same zalety w dzisiejszych czasach ale co z nami...nie było bajki!Spotkania dziennie,wyznanie uczuc i jesteśmy razem.To trochę zimny człowiek,nie potrafi okazywać uczuć ale pracujemy nad tym.Stało się wczoraj coś dziwnego.Poszedł do łazienki na godzinę z telefonem i włożył kartę do drugiego.Synek sam mi to oznajmił,gdyż kocha mnie to dziecko i traktuje jak mamę,mimo tak krótkiego czasu...Od pewnego czasu on zostawia jeden tel w domu a drugi zabiera do pracy.Prowadzi młą działalność,może w każdej chwili wpaść do domu,coś upichcić,do kogoś podjechać,więc z tym podjechaniem czy spotykaniem może tak być!sPYTAŁAM DLACZEGO ZOSTAWIA TEL BEZ KARTY W DOMU I KARTĘ ZABIERA ,DLACZEGO COŚ UKRYWA.mAM UROJENIE,TYLE USŁYSZAŁAM,CHCIAŁ ZRESETOWAĆ TEL.oD KILKU DNI NIE PRZYTULA SIĘ DO MNIE,BRAK SEKSU,CZY NAWET SPOJŻEŃ CZY TAKIEGO ZACZEPIANIA MNIE,FLIRTOWANIA.Boję się że to kolejny seksoholik,który na karcie sim ma mnustwo kobiet a w tel na podpaduchę kilka znajomych.Wdomu przebywa z nami w weekendy ale to o niczym nie świadczy,ma nienormowany czas pracy,bo raz ją ma raz nie,jest emeryt.policjantem.Pomóżcie!Proszę,nie rozmawiam z nim on też nie zaczyna ,uważa że to ja mam problem jak tak myślę......;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolejny SEKSOHOLIK!Czyżby traumatyczne przeżycia powróciły?

A może po portu najlepiej jest zapytac faceta wprost? Nawet uznać to za zart że widziałam że masz dwa telefony, nie lepiej kupić jeden z opcja na dwie karty SIM? Lub coś podobnego. Faktycznie to jest dziwne że ma dwa numery telefonu tylko jeżeli sama go nie zapytasz to nikt z nas tutaj nie pomoże bo nie jest jasnowidzem.

3

ja mam trzy numery i osobny aparat do każdej karty.Nie jestem seksoholikiem, morderca ani zwolennikiem Tuska.

4

no powiało hollywoodem ,
skoro gosc jest emerytowanym policjantem a dziecko donioslo co zrobil
to poczuł sie jak na polu minowym , moze teraz spocony czeka na znak od losu albo po prostu modli sie zeby ten koszmar nie był prawda ...
mysle ze facet czuje sie leko osaczony

5

kwadrad,racja,osaczam go ,wyciągam macki a nie powinnam....Źle ze mną a to oznaka mojej natury ,rozchwianej przez poprzedniego.....Co mam robić?Dziś telefon zostawił,piszę o tym drugim telefonie w pokoju,chyba do wglądu.....Wiem że ma dwa tylko wynichałam że ten drugi zostawia w domu pusty a kartę wyciąga i korzysta z niej.Widocznie coś ukrywa,gdyż zakpiłam z niego ostatnio po co mu dwa telefony,więc niby ten drugi zostawiał.

6

Seksoholik, a nie uprawiacie seksu ?
Tacy biora wszystko co sie rusza.Predzej ma inną.
Po co Ci taki zimny czlowiek ? Na dodatek byly policjant ? I jeszcze ten brak zaufania ?
Na czym opiefa sie Wasz zwiazek ? Jestes opiekunką do dziecka ? A co z matka dziecka ? Zabil ją ?

7

Właśnie, co się stało z matka tego dziecka.

Ile ten mężczyzna ma lat?

8

Matka?hahahahah Nigdy jej prawie dla tego dziecka nie było,znikła....Jak mały miał 4 latka wyjechała do Niemiec...W 2012R W GRUDNIU ZMARŁA W SZWAJCARII,JEJ CIALO PRZEWIEŹLI DO POLSKI,JEŹDZIMY Z MAŁYM CO TYDZIEŃ NA GRÓB,PRAWDOPODOBNIE NARKOTYKI...Przyjeżdżała raz na rok do swojej matki,a dzieciaka na dwa tyg zabierała też co roku za granice...A jego ojciec miał podobne przeżycia,jako 8 latek,tata go zostawił...I takich dwóch facetów po przejściach mam w domu...Opiekunką nie jestem,tata zajmuje się nim równorzędnie...ze mną,nie ma to to tamto...Ale mam brak jego uczuć,za mało,jest źle....

9

verdad widzę masz małą wiedzę o seksoholikach...Seksoholik robi to ze wszystkimi tylko nie ze swoją kobietą,tylko na początku,potem od niej stroni....Seks?Jest 2-4 razy w tyg tak od 4 mies,mamy po 40 lat ,ale ja mam większe potrzeby...może trochę...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolejny SEKSOHOLIK!Czyżby traumatyczne przeżycia powróciły?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024