Witam ![]()
jak w temacie: jaki kolor muszki partnera będzie według was najlepszy do niebieskiej sukienki? Szpilki i torebka są czarne, biżuteria srebrna ![]()
starać się dopasować muszkę do koloru sukienki? Czy może postawić na klasyczną czerń?
Pozdrawiam ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jaka muszka do sukienki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam ![]()
jak w temacie: jaki kolor muszki partnera będzie według was najlepszy do niebieskiej sukienki? Szpilki i torebka są czarne, biżuteria srebrna ![]()
starać się dopasować muszkę do koloru sukienki? Czy może postawić na klasyczną czerń?
Pozdrawiam ![]()
Domyślam się że chodzi o studniówkę. Powiem z własnego doświadczenia, bo swoją przeżywałam rok temu
Mój partner miał klasyczny, czarny krawat (moja kiecka była innego koloru) i nie wyobrażam sobie, aby było inaczej. Szczerze mówiąc krawaty pod kolor sukienki (na mojej studniówce roiło się od czerwonych i... różowych) mi się nie podobają. To wygląda (dla mnie) jak naznaczenie partnera ![]()
Oczywiście jeśli partner nie ma nic przeciwko, jest osobą otwartą i zwariowaną (pozytywnie) to można mu sprawić niebieską muchę. Ja jednak myślę, że czarna byłaby bardziej elegancka ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jaka muszka do sukienki
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024