Witam
Jestem tu nowa tę stronę poleciła mi moja dobra znajoma mam nadzieję że mi pomożecie. Mam na imię Angelika w tym roku będę miała 20 urodziny uczenncą 4 kl. technikum należe do bardzo ważliwych osób np. jak on się przestaje odzywać ja histeryzuje i panikuje do tego stopnia że nie jem i nie śpię nocami. Opowiem moją historię tak w skrócie. Poznałam swojego chłopaka na dyskotece 22 września 2012r bardzo mi zaimponował bo nigdy nie spotkałam się z podobnym zachowaniem jego osobowość. Potem dowiedziałam się że od jakiegoś czasu jest za granicą pracuje w Irlandi. Mam też problemy sama ze sobą bo jak poznam kogoś to ja zaczynam się starać i zabiegać o mężczyznę wiem że to powinno być odwrotnie ale jestem pełna obaw że coś schrzanie pierwsza pisze. ostatnio mój choak trohę mnie olewa nic dziwnego skoro robie takie rzeczy. ;( ostatnio obiecał że pójdzie ze mną na studniówkę a teraz napisał mi na gg że nie może jednak wie że obiecał i że przeprasza mam wrazenie że coś się za tm kryje a może to moja wina. Nie wiem co mam robić czuje że go tracę. zawiódł mnie ostatnio przyleciał do polski na tydzień 22 grudnia na a potem raz zadzwonił czy dwa nie odzywał się i powiedział że ne może przyjechać bardzo go kocham i nie chce go stracić. To na razie wszystko.
Mam nadzieję że pomożecie za co z góry dziękuję.