związek na odległość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez angela531 (2014-01-08 00:18:52)

Temat: związek na odległość

Witam
Jestem tu nowa tę stronę poleciła mi moja dobra znajoma mam nadzieję że mi pomożecie. Mam na imię Angelika w tym roku będę miała 20 urodziny uczenncą 4 kl. technikum należe do bardzo ważliwych osób np. jak on się przestaje odzywać ja histeryzuje i panikuje do tego stopnia że nie jem i nie śpię nocami. Opowiem moją historię tak w skrócie. Poznałam swojego chłopaka na dyskotece 22 września 2012r bardzo mi zaimponował bo nigdy nie spotkałam się z podobnym zachowaniem jego osobowość. Potem dowiedziałam się że od jakiegoś czasu jest za granicą pracuje w Irlandi. Mam też problemy sama ze sobą bo jak poznam kogoś to ja zaczynam się starać i zabiegać o mężczyznę wiem że to powinno być odwrotnie ale jestem pełna obaw że coś schrzanie pierwsza pisze. ostatnio mój choak trohę mnie olewa nic dziwnego skoro robie takie rzeczy. ;(  ostatnio obiecał że pójdzie ze mną na studniówkę a teraz napisał mi na gg że nie może jednak wie że obiecał i że przeprasza mam wrazenie że coś się za tm kryje a może to moja wina. Nie wiem co mam robić czuje że go tracę. zawiódł mnie ostatnio przyleciał do polski na tydzień 22 grudnia na a potem raz zadzwonił czy dwa nie odzywał się i powiedział że ne może przyjechać bardzo go kocham i nie chce go stracić. To na razie wszystko. 

Mam nadzieję że pomożecie za co z góry dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: związek na odległość

ja na Twoim miejscu bym nie chciała takiego chłopaka. Był w Polsce i nie miał czasu się spotkać? dla mnie to śmieszne. a Ty źle robisz ze pierwsza tak piszesz i nalegasz. Więcej szacunku do samej siebie

3

zerwe z nim tak chyba będzie najlepiej i zrezygnuje z jakichkolwiek związków chyba do tego czegoś mi brakuje. to mój pierwszy taki poważny związek. Wszystko się kiedyś kończy. wczniej spotkaliśmy się kilka razy. Zostanę singielką na jakiś czas bo do stworzenia związku zbyt wiele mi brakuje.

4

Popieram to co napisała Ola. CO to za chłopak który jest tydzień i nie ma czasu przyjechać do dziewczyny. Uwierz mi przerabiałam kiedyś to samo też miałam chłopaka co pracował za granicą zjeżdżał do Polski co 2 tygodnie na weekend uwierz,że czasami mnie nawet nie informował,że jest w Polsce a ja głupia za nim biegałam na koniec się okazało,że ze mną był a jak przyjeżdżał to jeździł do innej i dlatego dla mnie czasu nie miał. Teraz mam cudownego chłopaka jesteśmy razem ponad 2 lata. Gdy przez wakacje pracował w Holandii to gdy tylko zjechał do Polski pierwsze kroki skierował do mnie i tak powinno być.

5 Ostatnio edytowany przez angela531 (2014-01-08 18:31:11)

On raczej woli czas spędzać z kolegami uważa że to też jest ważne. jedna z koleżanek powiedziała że jest pełna podziwu że tak na niego czekam że na moim miejscu działaby na dwa fronty. Ja nie potrafię robić takich rzeczy

6

To teraz pomyśl czy on darzy Cię uczuciem skoro woli czas spędzać z kolegami.

7

stwierdziłam że to dalej nie ma sensu i zerwałm do tego wystawił mnie szkam kogoś żeby pójś z kimś na studniówke

8

na studniówkę można iść z kolegą niekoniecznie z chłopakiem ja byłam sama z kolegą z klasy i powiem Ci,że tak się drogi ułożyły,że jesteśmy nadal razem. Nasz kolega z klasy też poszedł z koleżanką z klasy fajnie się pobawili i każdy był zadowolony.

9

ja aż tak z osobami z mojej klasy się nie kumpluję ale idę z kolegą spoza

10

Hey Angela. Czytam Twoje posty i stwierdzam, ze bardzo dobrze zrobilas zrywajac ten 'zwiazek'. Teraz pokaz mu, ze jest Tobie lepiej bez Niego. I nie smutaj. Swiat nie konczy sie na facetach. Zwlaszcza takich , ktorzy nie doceniaja staran drugiej osoby. Jeszcze bedzie zalowal co stracil wink
Udanej zabawy smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024