Wytrysk wewnątrz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: Wytrysk wewnątrz

Pytanie będzie raczej do dziewczyn.
Zainteresowało mnie, jak to jest u Was dziewczyny, gdy partner z którym się kochacie "kończy" w środku, podczas gdy albo się zabezpieczacie tabletkami,albo staracie o dziecko. Czy sam moment szczytowania partnera czujecie? Lubicie to i ogólnie jak Wy Kobiety to odczuwacie smile

Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wytrysk wewnątrz

Szczerze. To w ogóle tego nie czuję.

w moim przypadku czuje , miłe ciepło które cie wypełnia big_smile

4

Ja też tego nie czuję.

5

ja czuję, intensywność zależy od siły wytrysku partnera i pozycji, w której jestem

6

Ja w zasadzie nie czuję, ale jest to podniecające.

7

czuję i też sądzę że to podniecające wink

a czy jezeli facet dochodzi "wewnatrz" majac zalozana prezerwatywe, czujecie cos?

9

llalunialalunia napisał/a:

a czy jezeli facet dochodzi "wewnatrz" majac zalozana prezerwatywe, czujecie cos?

Zero.

10

Niezbyt to czułam, czasem takie ciepło, ale tak to nic. Także, gdyby nie jego mina, drżenie ciała itp, to bym nie wiedziała raczej, że to już . Aczkolwiek, mimo tego sama świadomość jest bardzo miła i to, że na końcu jakby jesteście zespoleni, nawet, gdy nadchodzi orgazm smile

11 Ostatnio edytowany przez irine (2014-01-18 14:08:56)

llalunialalunia napisał/a:

Ja na razie tylko seks w gumce, więc nie wiem, jak to jest bez. Natomiast z gumką w pewnych pozycjach czuję bardzo wyraźnie takie pulsowanie podczas jego orgazmu

12

a w jakich pozycjach czujecie?

13

jowita-jowita napisał/a:

a w jakich pozycjach czujecie?

Jeśli nie ma ciśnienia jak w wężu ogrodowym, to tego się nie czuje tongue

14

Samego momentu- chyba nie, kurcze, jakoś nigdy nad tym się nie zastanawiałam, nigdy się nie skupiłam smile
Ale zdecydowanie czuć ciepełko, fajne wypełniające mnie ciepełko smile Strasznie podniecające.

Co do pozycji to nie doradzę, bo ciepełko czuć w każdej smile

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024