Witam..No cóż zaczne może od tego ze przeczytalam tutaj mnóstwo watków nim zdecydowałam sie napisać.I myśle sobie a nóż może akurat warto spróbować...Nie czuję sie zdesperowana,ale samotna..I to chyba bardzo..Zaczne od tego że mam 37 lat i od około 10 miesiecy jestem sama.Ale czemu tak sie stało to już dłuższa historia..Wychowuje dwojke wspaniałych dzieciaków.. Ale niestety tak sie w życiu ułozyło ze dzisiaj jest tak jak jest...Nie jestem osobą wylewną i napisanie nawet tego postu jest dla mnie trudne..Ale od czegoś trzeba zacząć..Poniekąd sama na własne zyczenie zamknęłam sie w swoim świecie...A moze tez dlatego ze było mi zwyczajnie wstyd ze w moim życiu tak jest jak jest.Nie będe się uzalać bo to i tak niczego nie zmieni.Ale czas sie zebrać w sobie.. Więc jeśli ktoś miałby ochote napisać będzie mi naprawde miło..
Czasem trzeba się wziąść do kupy, aby powstać z popiołów.
To ja właśnie zbieram się do "kupy"
Raz jest lepiej,raz gorzej....
witam Monika ,jestem z Łodzi mam 40 lat iszukam koleżanek a może przyjaciółki,jestem mężatką mam dwoje dzieci ale brakuje mi bratniej duszy ,pozdrawiam,Dorota
Witam Dorota:) I od razu zrobiło się miło ![]()
Cześć ja jestem pierwszy raz na forum nie mam wprawy w pisaniu także nie jestem zbyt wylewną osobą.Mieszkam na widzewie mam dwóch synów a co u Ciebie? pozdrawiam.
Ja tez szukam bratniej duszy z która mogę poklikać na meila czy gg . Mam 47 lat i jestem samotna mama dwojki nastolatkow
witam Elżbieto czy też jesteś z Łodzi
To ja dziewczyny zostawiam wam nr gg (44576921),mysle ze tak bedzie łatwiej ![]()
moje gg.6831752
Elu47!Moze to wlasnie ja stanę sie Twoją bratnią duszą?Czuje sie samotna,szukam kolezanki lub przyjaciolki.Mam 46 lat,ale duchem czuje sie dosc mlodo.Z gg mam problem,ale prosze jesli chcesz napisz na mojego maila i sobie pogadamy o zyciu,o nas...Szkoda zycia na samotnosc.Razem razniej.Pozdrawiam i czekam na jakis znak od Ciebie.
Witam,
to ja też chcę się dołączyć:-) Ja mam 33 lata, a za 2 miesiące 34 i bardzo potrzebuję koleżanek. Od czerwca jestem sama, nie mam dzieci. Dawne znajome i koleżanki jakby się rozwiały. Bardzo przydałby mi się ktoś, z kim mogłabym wyskoczyć czasem na kawę, albo piwo:-).
Pozdrawiam i zostawiam swój numer gg: 6554298
Emila