dlaczego to zrobil? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dlaczego to zrobil?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-12-20 19:07:32)

Temat: dlaczego to zrobil?

Jestem z facetem ponad 4 lata.mam 19 lat a on 22.mieszka ode mnie 100km ale blisko niego mieszka moja babcia-i tam sie czesto spotykamy.albo on do mnie wpada albo ja do niego.ostatnio od jego kumpla w tajemnicy dowiedzialam sie ze chce mi sie w swieta oświadczyć.wszystko bylo okay,do wczoraj.przez caly dzien pisalsmy,potem zalatwialismy sw sprawy- napisal ze pozniej sie odezwie i ze mnie kocha-jak zawsze..wieczorem sie juz nie odzywal.ale za to w nocy napisal ze zycie jest [wulgaryzm] do dupy i ze dla mnie bd lepiej jak nie bd razem.nie podal powodu.a gdy zapytalam dlaczego to kazal mi nie dzwonic..co jest?z nim nie da sie juz gadac..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dlaczego to zrobil?

najlepiej to jak do niego pojedziesz i sprobujesz z nim to wyjasnic,moze sie cos stalo..albo zapytaj jego kumpla,moze on bd cos wiedzial

3

Na początku pomyślałam, że może chce Cię wkręcić, żeby było większe zaskoczenie przy oświadczynach. Ale to niewiadomo... Daj mu trochę czasu i zobaczysz jak się sytuacja rozwinie.

4

Nie wiem ale dziwne to że kumpel mówi w tajemnicy Tobie takie rzeczy.A może on sam coś namieszał i przez to powstało zamieszanie...hmm. No ale warto podjąć poważną rozmowę,aby rozwiać wszelkie wątpliwości.

Pozdrawiam

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dlaczego to zrobil?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024