Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale ale musze sie kogoś zapytać
Mam chłopaka z którym zamierzamy się pobrać pół roku przeżywaliśmy kryzys w związku i na jednym z forum publicznych zaczepił mnie pewien gosc pisaliśmy pisaliśmy chciał się ze mną spotkać ale ja sie wachałam w tym czasie próbowaliśmy naprawić swój związek z chłopakiem i postanowiłam zakończyc znajomosć internetową ten koleś jednak nie odpuszaczał i pisał do mnie usunełam konto z tego forum ale i mnie znalazł na innym ja nic nie odpisywałm zaczął mi grozić że powie mojemu chłopalkowi że chciałam go zdradzić to już trwa prawie pół roku ja do niego nic nie pisze a on mnie znajduje pisze o spotkaniach o tym chciałby robić itp nawet od kogoś dostał mój nr telefonu i równiez zadaje pytania związane z sexem pyta się na forum o mnie moich znajomych to się robi chore , czy on tak może mnie straszyć boje się żę będzie mnie nachodzić w domu w pracy? a nawet mnie zgwałci bo to chory człowiek chyab bo pisałam mu że kończe znajomosć itp
jesli napiszecie że znajomości z internetu nie są dobrym pomysłem to już to wiem nigdy w życiu tego nie zorbię jeśli możecie to poradzice