w co się ubieracie na święta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » w co się ubieracie na święta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30 ]

1

Temat: w co się ubieracie na święta?

Ja myślałam o takiej stylizacji: http://toptof-w.herokuapp.com/vote/304#
jak ją oceniacie? Podoba wam się? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: w co się ubieracie na święta?

Mi się podoba smile bo mam dokładnie taką samą spódniczkę w planie na wigilię założyć a wigila u teściów.Do tego właśnie najbardziej pasują koszule... i Twoja też jest super, jest i ładnie ale nie sztywno, kobieco i troszkę młodzieżowo.

Ja jedynie ze względu na teściów włożę koszulę nieco bardziej elegancką

3

Stylizacja fajna:-)  cóż na wigilię oczywiście tak aby było mi wygodnie- nic obcisłego ;d

4 Ostatnio edytowany przez Yaszka (2013-12-22 23:16:40)

Niestety spódniczki z takim krojem nie leżą w moich preferencjach. Wolę proste fasony, dopasowane do ciała, ale jeśli ta pasuje do Twojej figury, i będziesz dobrze czuć się w tej długości, to dlaczego nie. wink Sama na kolację wigilijną mam w planach założyć jeansy i granatową, nieco dłuższą i luźniejszą, koszulę ozdabianą ćwiekami.

5

Ładne smile Ja osobiście nie mam za bardzo spódniczek, jakąś mam, ale trochę przytyłam i jest za mała, a potem nie kupowałam, bo w sumie sama nie przepadam za spódnicami. Założę jeansy, jakąś ładną bluzkę/tunikę, zobaczę jeszcze, dobiorę do tego ładne kolczyki i koniec mojej stylizacji tongue

6

Co prawda już po świętach, ale i tak się wypowiem wink. Na kolację wigilijną założyłam czarną, dopasowaną spódnicę o długości przed kolana z imitacji matowej, mięciutkiej skóry, do tego czarna, wizytowa bluzka, wiązana w pasie szarfą i srebrne dodatki - szeroka, gładka bransoleta, łańcuszek tuż przy szyi i długie kolczyki.

7

Zwykle na święta zakładałam jakieś ubrania w typowo świątecznych kolorach (odcienie szampana, złota, czerwieni, zieleni itp.), ale w tym roku postawię na jedwabną sukienkę w nasyconym kolorze niezapominajek.

8

A ja kupiłam sobie uniwersalną, prostą sukienkę o fasonie tuby z modnego w tym sezonu weluru w kolorze głębokiej zieleni.

Nie lubie ubrać, które są do wykorzystania tylko na raz, a ta sukienka ma różne oblicza i świetnie sprawdzi się na codzień, jak również podczas wyjątkowych okoliczności.

9

Święta są czasem wyjątkowym, dlatego zawsze staram się, aby swoim strojem dodatkowo podkreślić ich charakter. Przyznaję, że jeszcze nie wiem co w tym roku na siebie założę, ale na pewno będzie to coś eleganckiego, ale jednocześnie wygodnego, bo przecież nie o to chodzi, żeby "wyglądać", a przy tym się męczyć wink.

10

Ja planuje ubrać czarno szarą lekko rozkloszowana sukienkę smile do tego złote dodatki smile

11

ja czerwoną. I czerwoną szminkę (mocną) do tego.

12

Ja się jakoś przesadnie nigdy nie stroję na święta, ale może to dlatego że zwykle spędzam je w wąskim gronie bo mam małą rodzinę, i bardziej siedzę w kuchni więc mi tak nie zależy na wyglądzie podczas samej kolacji. Ale pewnie przebiorę się w jakąś sukienkę, z tym że nie będę się wygłupiać i siedzieć w domu przy rodzinnym stole pełnym tłustego jedzenia w szmince tongue

13

No ja nie mam tłustego jedzenia. Generalnie moja rodzina nienawidzi tłustych rzeczy i całe szczęście.
Ja się będę stroić. Zresztą codziennie wieczorem szykuję ciuchy na 2 dzień więc w święta tym bardziej. I codziennie maluję usta więc w święta tym bardziej.
Zastanawiam się jakie paznokcie zrobić. Czy czerwone, czy french.

14

kammiś napisał/a:

Zastanawiam się jakie paznokcie zrobić. Czy czerwone, czy french.

Czerwone, french już wyszedł z mody wink.

15

Ja na kolacje Wigilijna ubieram- lekko rozkloszowaną spódnicę ze złotym zamkiem z tyłu,zakolanówki,i koszule w czarno czerwona kratkę z fontaziem i buty creepersy smile

16 Ostatnio edytowany przez cslady (2015-12-21 19:55:54)

Ja sobie kupiłam specjalnie buty na wigilie haha big_smile Zwykłe i czarne ale bedą idealnie pasowały do mojej czarnej spódniczki i białej koszuli smile Do tego usta na czerwono smile

17

A ja myślę, że powinnyście wszystkie zastanowić się nie nad tym, jak będziecie ubrane we Wigilię/Boże Narodzenie, tylko nad tym, jak będziecie te święta przeżywać smile

18

juszowa napisał/a:

A ja myślę, że powinnyście wszystkie zastanowić się nie nad tym, jak będziecie ubrane we Wigilię/Boże Narodzenie, tylko nad tym, jak będziecie te święta przeżywać smile

A to jedno drugiemu w jakiś sposób przeszkadza?

19

Oczywiście, że nie. Odświętny ubiór uświetni ten dzień, jasne, ale zawsze dziwiło mnie takie (i po trosze przerażało) poważne podejście ludzi do mody.

Żeby nie było: ja ubieram koszulę, cygaretki i czółenka, wszystko czarne. Delikatna, złota biżuteria dopełni "look".

20

Ja  ubieram klasyczną sukienkę w stonowanych kolorach

21

jakaś klasyczna, prosta sukienka - najlepiej granatowa, do tego czarne szpilki i srebrna biżuteria smile

22

Ja co roku mam problem sad W tym roku stawiam na czarne spodnie, czerwona bluzke (tak bluzke, nie koszule) i zlota bizuterie.

23

Jeszcze nie myślę o tym co założę w tym roku, ale  pewnie jak zwykle będzie klasyka

24 Ostatnio edytowany przez izulll (2016-11-23 15:00:16)

też jeszcze nie myślę o tym...jakoś w grudniu dopiero zacznę smile

25

Ja jadę do teściów i postanowiłam, że założę bardzo klasyczny strój - biała bluzka dzięki niej poczuje się swobodnie, kobieco ale i odświętnie.

26

Ja zamówiłam sobie sukienkę w kratkę smile czerwoną

27

Ja nie sprawiam sobie niczego nowego na wigilię i święta. Wybieram coś z szafy, byle klasycznie, skromnie i elegancko.

28 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-12-19 13:04:57)

U mnie też Święta u teściów wiec mogę sobie pozwolić na bardziej elegancki strój, nie będzie tyle latania przy stole w te święta:) Coś takiego kupiłam [nieregulaminowy link]

29

Na wigilie dobrze pasuje bluzka koszulowa i do tego np. spódnica ołówkowa, taka za kolano. Ja rok temu byłem w sukience i też było w porządku wink

30

Ja mam czerwoną dzianinową sukienke. Będzie wygodnie i elegancko

Posty [ 30 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » w co się ubieracie na święta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024