dziewczyny pierwszy raz sie udzielam na jakim kolwiek forum. ale juz nie wiem co robic mam zaledwiie 22lata on 23. mam dwojke dzieci(3lata nicola z poprzedniego zwiazku) i roczna julie. jestesmy razem dwa lata i pare miesiecy.. ponad rok temu mi die oswiadczyl i tym stanelo, ale moze i lepiej. pierszy rok byl piekny nicole trakowal jak swoja corke. wychodzil z nia na spacery zebym mogla odpoczac w pracy bardzo czesto dzwonil potrafilismy 5h przegadac i jeszcze sie spotykalismy nie braklo nam tematow. o od ur juli wszystko sie zmienilo jest coraz gorzej. zrobil sie obohetny na mnie na dzieci ciagle tylko mowi ze jest zmeczony na nic sily nie ma nie pamietam kiedy bylismy na spacerze. ma do mnie o wszystko pretensje ze gadam przez tel z kolezankami a ze on twgo nie robi i ze z nikim sie nie spotyka ze opowiadam ludzia o naszych problemach. ciagle ale do mnie ja juz sily nie mam jem jeden posilek dziennie tylko. dzis to przebil sam siebie jest chory wykupilam mu leki a on ma ale ze po co mu kupilam ?? chce dobrze a zawsze robie zle nie wiem co robic dziewczyny prosze o pomoc
Temat: czujebsie nie szczesliwa niekochana nie potrzeba...
Zobacz podobne tematy :
Odp: czujebsie nie szczesliwa niekochana nie potrzeba...
Podstawowe pytanie. Czy rozmawiałaś szczerze ze swoim chłopakiem?