Brak pomysłu na nowe pozycje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak pomysłu na nowe pozycje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Brak pomysłu na nowe pozycje

Mam mały problem jestem z facetem od 3 lat i już nie mamy pomysłu na nowe pozycje. Jak macie jakiś pomysł to czekam na podpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak pomysłu na nowe pozycje

Studiowaliście kamasutrę ? tongue

3

Ewentualnie węzły żeglarskie?

http://www.zeglujznami.pl/wp-content/uploads/2013/05/w%C4%99z%C5%82y-KAMASUTRA-Kopia-300x232.png

A tak serio pula dostępnych pozycji i tak się kiedyś skończy, urozmaicenie w seksie to nie tylko przecież wygibasy. smile Może zainwestujcie w jakieś gadżety, może zmieńcie otoczenie albo poeksperymentujcie z erotycznymi grami?

4 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-12-17 22:01:03)

Post niewiele wnosi do tematu. Postaraj się pisać merytoryczne, więcej niż jednozdaniowe posty. Pozdrawiam..

5

zmieńcie miejsce, albo po prostu... rzuć się na niego w najmniej spodziewanym momencie wink np. podczas robienia obiadu czy prania big_smile albo pogadajcie o fantazjach i je spełniajcie smile
najważniejsze żeby pozbyć się monotonii, jeśli robicie to tylko w łóżku to zróbcie to np. w aucie wink jeśli tylko spokojnie i romantycznie, to szybki numerek, itd. itp. wink

6

w aucie już to robiliśmy,wszędzie gdzie się dało na masce na fotelach itd. Robiliśmy to już chyba wszędzie. A do tego raz dziewczynka raz chłopaczek to już dziewczynkę miałam.Kamasutrę też już przestudiowaliśmy gadżetów mam całą szufladę a żeby się na niego rzucić to nie mogę bo mamy 2 letnią córeczkę.

7

A może praktyka tantry? To przeniesienie seksu na trochę inny poziom. Facet może dużo dłużej. smile

8

Trochę mnie dziwi narzekanie na nudę w łóżku, bo uważam, że z seksem jest jak z jedzeniem -- nigdy się nie nudzi. Nie trzeba zmieniać ani widelca na inne narzędzie, ani talerza na ładniej wymalowany, ani ciągle wymyślać nowych potraw -- jesteśmy głodni, więc korzystamy z tego co lubimy najbardziej, ciągle i ciągle to samo i daje nam to tak samo super ekstazę jak na początku przygody.

9

Nie pozycje sa wazne , dpobrze ze macie chec wogole , wiekszosc osob ma kilka ulubioinych i sie musza powrzac to ma b ycx przyjemnosc a nie musi byc ciagle cos nowego wink

10

kenobi napisał/a:

Trochę mnie dziwi narzekanie na nudę w łóżku, bo uważam, że z seksem jest jak z jedzeniem -- nigdy się nie nudzi. Nie trzeba zmieniać ani widelca na inne narzędzie, ani talerza na ładniej wymalowany, ani ciągle wymyślać nowych potraw -- jesteśmy głodni, więc korzystamy z tego co lubimy najbardziej, ciągle i ciągle to samo i daje nam to tak samo super ekstazę jak na początku przygody.

Ładnie powiedziane big_smile
Zgadzam się z Tym smile

11

mała 667 napisał/a:

w aucie już to robiliśmy,wszędzie gdzie się dało na masce na fotelach itd. Robiliśmy to już chyba wszędzie. A do tego raz dziewczynka raz chłopaczek to już dziewczynkę miałam.Kamasutrę też już przestudiowaliśmy gadżetów mam całą szufladę a żeby się na niego rzucić to nie mogę bo mamy 2 letnią córeczkę.

No to może zacznijmy od tego - w czym jest problem?

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak pomysłu na nowe pozycje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024