Wybaczcie że piszę na forum dla kobiet ,ale chyba tylko tu mogę otrzymać pomocne odpowiedzi.Mam 22lata i mieszkam w małej miejscowości. Mam również narzeczoną od roku. Wszystko było między nami dobrze do tej pory. Spotkałem przyjaciółkę z dzieciństwa, z czasów gdy miałem jakieś 6-10 lat wtedy widziałem ją po raz ostatni aż do tej pory.Piszę szczerze coś we mnie zadrżało. Ta dziewczyna mieszka dość daleko i w dodatku nie mam z nią dosłownie żadnego kontaktu. Nie ma konta na żadnym portalu dla młodzieży.Chciałbym zapytać was kobiet i proszę o szczerą i rzetelną odpowiedź. Co mam zrobić? Cały czas o niej myślę, mam jej śliczną buzie przed oczami mimo że za czasów dzieciństwa była dla mnie jak siostra.Jak mam ją odnaleźć skoro znam tylko nazwę miasta w którym mieszka? Co z moją narzeczoną? Jak jej nie zranić? I czy warto zniszczyć to wszystko co łączy mnie z moją kobietą jeśli nawet nie wiem czy dawna znajoma poczuje to samo do mnie co ja do niej. Proszę pomuszcie bo naprawdę nie wiem co robić...
Cześć, nie wiem czy jestem w stanie Ci jakoś pomóc, ale jestem w tej chwili w podobnej sytuacji. Dwa tygodnie temu rozstałam się z chłopakiem bo postanowiłam się spotkać z pierwszą miłością. Nawet nie wiem czy on mnie kiedykolwiek kochał i czy teraz po latach odwzajemni moje uczucie. Właściwie nie wiem czego oczekiwać po tym spotkaniu. Kiedyś podjęłam decyzję, że nie posłucham głosu serca i płaciłam za to przez ostatnie dziesięć lat. Próbowałam przez ten czas ułożyć sobie życie z kimś innym i tak mam teraz za sobą dwa kilkuletnie związki. Cały czas myślę o tym jakby było gdybym wtedy coś zrobiła. Postanowiłam działać teraz, chyba lepiej późno niż wcale. Nie chcę zastanawiać się resztę życia czy mogłabym być z tym którego tak mocno pokochałam. Wolę się z nim w końcu spotkać i się przekonać czy to uczucie jest prawdziwe.
Jeśli czujesz, że ta dziewczyna jest dla Ciebie bardzo ważna to odszukaj ją i się przekonaj czy jest między wami coś więcej niż tęsknota za dzieciństwem.
Takie jest moje zdanie, ale to Ty musisz podjąć decyzję co zrobić.
Pozdrawiam.
Musisz dokladnie przeanalizowac co jest dla Ciebie wazniejsze . Masz narzeczona a tamta kolezanka z dziecinstwa moze byc tylko chwilowym zauroczeniem .... Wiesz przynajmniej czy jest w zwiazku z kims ?? nawet nie wiesz gdzie dokladnie mieszka to znalezienie jej moze byc cholernie trudne , a poza tym tak jak mowisz nie wiesz czy odwzajemni twoje uczucie , chociaz nawet tego uczucia nie ma z Twojej strony a ty pomysl o narzeczonej , czy chcesz z nia spedzic reszte zycia czy nie i nie kieruj sie tym ze zobaczyles kolezanke ktorej dawno nie widziales