Pomóżcie proszę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Pomóżcie proszę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Pomóżcie proszę

Wybaczcie że piszę na forum dla kobiet ,ale chyba tylko tu mogę otrzymać pomocne odpowiedzi.Mam 22lata i mieszkam w małej miejscowości. Mam również narzeczoną od roku. Wszystko było między nami dobrze do tej pory. Spotkałem przyjaciółkę z dzieciństwa, z czasów gdy miałem jakieś 6-10 lat wtedy widziałem ją po raz ostatni aż do tej pory.Piszę szczerze coś we mnie zadrżało. Ta dziewczyna mieszka dość daleko i w dodatku nie mam z nią dosłownie żadnego kontaktu. Nie ma konta na żadnym portalu dla młodzieży.Chciałbym zapytać was kobiet i proszę o szczerą i rzetelną odpowiedź. Co mam zrobić? Cały czas o niej myślę, mam jej śliczną buzie przed oczami mimo że za czasów dzieciństwa była dla mnie jak siostra.Jak mam ją odnaleźć skoro znam tylko nazwę miasta w którym mieszka? Co z moją narzeczoną? Jak jej nie zranić? I czy warto zniszczyć to wszystko co łączy mnie z moją kobietą jeśli nawet nie wiem czy dawna znajoma poczuje to samo do mnie co ja do niej. Proszę pomuszcie bo naprawdę nie wiem co robić...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomóżcie proszę

Cześć, nie wiem czy jestem w stanie Ci jakoś pomóc, ale jestem w tej chwili w podobnej sytuacji. Dwa tygodnie temu rozstałam się z chłopakiem bo postanowiłam się spotkać z pierwszą miłością. Nawet nie wiem czy on mnie kiedykolwiek kochał i czy teraz po latach odwzajemni moje uczucie. Właściwie nie wiem czego oczekiwać po tym spotkaniu. Kiedyś podjęłam decyzję, że nie posłucham głosu serca i płaciłam za to przez ostatnie dziesięć lat. Próbowałam przez ten czas ułożyć sobie życie z kimś innym i tak mam teraz za sobą dwa kilkuletnie związki. Cały czas myślę o tym jakby było gdybym wtedy coś zrobiła. Postanowiłam działać teraz, chyba lepiej późno niż wcale. Nie chcę zastanawiać się resztę życia czy mogłabym być z tym którego tak mocno pokochałam. Wolę się z nim w końcu spotkać i się przekonać czy to uczucie jest prawdziwe.
Jeśli czujesz, że ta dziewczyna jest dla Ciebie bardzo ważna to odszukaj ją i się przekonaj czy jest między wami coś więcej niż tęsknota za dzieciństwem.
Takie jest moje zdanie, ale to Ty musisz podjąć decyzję co zrobić.
Pozdrawiam.

3

Odp: Pomóżcie proszę

Musisz dokladnie przeanalizowac co jest dla Ciebie wazniejsze . Masz narzeczona a tamta kolezanka z dziecinstwa moze byc tylko chwilowym zauroczeniem .... Wiesz przynajmniej czy jest w zwiazku z kims ?? nawet nie wiesz gdzie dokladnie mieszka to znalezienie jej moze byc cholernie trudne , a poza tym tak jak mowisz nie wiesz czy odwzajemni twoje uczucie , chociaz nawet tego uczucia nie ma z Twojej strony a ty pomysl o narzeczonej , czy chcesz z nia spedzic reszte zycia czy nie i nie kieruj sie tym ze zobaczyles kolezanke ktorej dawno nie widziales

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Pomóżcie proszę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024