Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Strony 1 2 3 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 1,293 ]

Temat: Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Zapraszam Viggo i nie tylko...  tutaj możemy i o kuchni i o jedzeniu
meblach ubiorze....... o czym tylko chcecie......

POZDRAWIAM I ZAPRASZAM

http://www.waraqat.net/2013/10/Coffee4.jpg

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Mam, mam!!!!!!!!

3

Ja cię kręcę  no troszkę ci zajęło czasu,ale jesteś tongue

Dzień dobry wieczór o Pani czarnooka z dużym dekoltem tongue
A nie zimno ci tak bez golfa tongue

4

A gdzie tam, takie coś rozgrzewa smile
http://www.zdjecia.biz.pl/zdjecia/duze/filizanki-ziarna-kawa-roza.jpeg

5

Wow podałaś we dwóch kubeczkach, a ja jeno w jednej....
A skądże Kobieto pochodzisz ?

6

A widzisz, bo ja taki kochany, kulturalny, myślący o wszystkich Wrocławiak jest tongue A Ty Milionku skąd pochodzisz?

7

Viggo napisał/a:

A widzisz, bo ja taki kochany, kulturalny, myślący o wszystkich Wrocławiak jest tongue A Ty Milionku skąd pochodzisz?

Taaaak? no popatrz to zupełnie niedaleko mję tongue:P  czyli ziomalka?  tongue

8 Ostatnio edytowany przez Viggo (2013-11-22 21:13:49)

Taaa, no raczej, niedaleczko czyli gdzie?
EDIT doczytałam okolice Wrocławia smile Witam Cię kumie smile Swój swojego zawsze pozna smile

9

Viggo napisał/a:

Taaa, no raczej, niedaleczko czyli gdzie?

Kotlina Kłodzka..... no tongue  To teraz o czym pogadulamy sobie? hmm tongue

10

O wszystkim można o jedzeniu, muzyce itepe itede i powiem Ci,że werbuję ludzi do naszej kafejki smile  Z tym,że już dziś chyba nie pogadulamy, nocna zmianę mam sad

11

Oj no ale przecież jutro też jest dzień tongue  a co porabiasz we w pracy?
Ja miałam na rano ,obecnie jestem operatorem zgrzewarki tongue
Ale wcześniejszy zawód związany z pasją był super. tongue

12

Służby mundurowe smile To do jutra smile

Milionek - operatorem zgrzewarki ... jakiejś ogromnej??? jakoś nie mogę sobie wyobrazić...

14

Zuzia z Warszawy napisał/a:

Milionek - operatorem zgrzewarki ... jakiejś ogromnej??? jakoś nie mogę sobie wyobrazić...

Hej Zuziu witaj i tutaj tongue

Ano zgrzewarki jak się mi uda to pokaże , mam na fonie . Czy duża hmm nie wiem tongue
Ale grzeje fest tongue czuję to na brzuchu i nie tylko.

Viggo spokojnej pracy życzę tongue do jutra tongue

15

To zaczynam poranną kawusią co by się dobudzić dokładnie,bo za chwilkę znikam do mojego królestwa kuchniowego. Porobię a z doskoku i tak będę zaglądać i pisać.

http://vpx.pl/i/2013/04/25/kawa_animation_buziak_malpka_.gif

16

Siemanizacja smile Sobota dzień sprzątania a ja zdążyłam się wyspać po nocce i poogarniać wszystko w domku big_smile A takim zestawem, chociaż godzinowo spóźnionym witam króliczka i innych roll
http://www.zdjecia.biz.pl/zdjecia/duze/wieze--niadanko-sok-kawa-rogaliki-kwiaty.jpeg

17

Hej Vigoo no dzięki  mniam. Ja też ogarniam jak pisałam już , ale w kuchni.
Bigos się gotowa i kapucha na krokiety. Ciasto zarobione czeka na wstawienie.
jeszcze pokroję do sałatki i basta. Potem napalę we w piecach...o ile się da...
i w końcu usiądę i spokojnie poczytam tongue

Jak tam w pracy spokojnie być?

18

No właśnie nie było spokojnie, interwencja za interwencją, ale nie ma się co dziwić, w końcu weekend-dyskoteki i te sprawy.
Boże ja KOCHAM krokiety najbardziej ze wszystkich rzeczy do jedzenia! Podrzuć jednego plisss.
Ja fryteczki tylko skromnie smile

19

A to miałaś ręce pełne roboty,no ale tak jest w ochronie tongue Każda praca ma plusy i minusy tongue

No jasne że podrzucę , nie ma to tamto.... tongue  Choć się nie najesz to wyobraznia zadziała tongue
Ok lecę  do Królestwa.....
A frytki są pyszne..... mniam mniam.... tongue

20

W ochronie? Hah, tego bym tak nie nazwała, chyba,że na ochroniarza też wołają smerf smile
To zmykaj i szykuj !

21

Aaaa  to takie buty, kurde nie bojasz się tak ... kurcze to trudna praca.
Nie powiem że nerwy trzeba trzymać na wodzy...

No mi pozostało tylko usmażyć leśniki do krokietów. tongue

22

Ja miałabym się bojać? To se ne da smile To mnie mają się bojać. Od straszenia to są duchy...no i ja smile
Kurcze seryjko tak mi smaka na te krokiety zrobiłaś,że chyba kupię sobie paczkowane smile
U mnie ostatnie szlify w sprzątaniu, coś zjem powtórka z rozrywki, czyli z wczoraj sad

23

Viggo napisał/a:

W ochronie? Hah, tego bym tak nie nazwała, chyba,że na ochroniarza też wołają smerf smile
To zmykaj i szykuj !

A to Ty jestes Małgośka?

24

Małgośka??? Jeżeli o imię Ci chodzi, to niestety pudło smile

25

O mamy Gościa tongue  To Jest NieMałgośka tongue:P

To znaczy że idziesz na nocną Nockę?  hmmm A to nie wiedziałaś wczoraj?

26

Milionku, jak tam moje krokiety?

27

Milionku powoli, bo nie nadążam. Ze zwrotem Małgośki się jeszcze nie spotkałam big_smile Szczerze nie chwytawszy. A czemu myślisz,że o zmianie nie wiedziałam? Wiedziałam niestety, cały tydzień tak będę miała niestety.

28

Viggo napisał/a:

Milionku powoli, bo nie nadążam. Ze zwrotem Małgośki się jeszcze nie spotkałam big_smile Szczerze nie chwytawszy. A czemu myślisz,że o zmianie nie wiedziałam? Wiedziałam niestety, cały tydzień tak będę miała niestety.

tongue  To ja zacznę od początku zażartowałam bo skoro masz inne imię  to dlatemu napisałam Niemałgośka  no bo inaczej masz no.... i nie podałaś prawdziwego,a w sumie wcale nie musowo.No ale mniejsza z tym tongue. A co do zmiany  to tak chlapłam bo kurde mówiłaś tylko wczoraj nagle jak napisałam to sobie pogadulamy...oooooo tongue Przecież kurde no nie wnikam ,ale czasami dla przekory czy z przekory napisam...no tongue

A krokiety już są jeno jeszcze nie obtaczałam we w bułce tartej tongue bo też miała ci cyknąć focie abyś zobaczyła tongue hah tongue no już kumasz?

29

To zarzuć jednego smile To może tak brudzia trzaśniemy tymi naszymi kawkami u góry? Dagmara, miło mi, z kim mam przyjemność?

30

Viggo napisał/a:

To zarzuć jednego smile To może tak brudzia trzaśniemy tymi naszymi kawkami u góry? Dagmara, miło mi, z kim mam przyjemność?

A ja żem Joanna  ale wolę jak na mję Asia, Aśka  wołają... no piękniuchne masz Imię....:P

Ok jak tylko we w bułce będzie to i trzy zapodam no tongue
W piecach porozpalałam.....oby tylko się chciało palić... z tymi piecami wiecznie jakieś halooo tongue

31

Piękniuchne, cudniuchne imię masz również i Ty Asiczko big_smile

Ale serio, jak zrobisz i to nie problem to cyknij focię smile

32

Ciasto  uwieczniłam żeby nie było ,sałatkę no i będą krokiety tongue
E tam moje takie zwykłowe,w sumie miałam być Andrzejkiem,kurde
pewnie bym szalała na :Andrzejki" Ale z drugiej strony to nie przepadam
za zabawami itp rzeczami. Wolę spokojnie przeżywać to życie na tym łez
padole,choć to nie łatwe wcale jak sama wiesz. Porywy też bywają,w różne
strony ........ tongue

33

Gadasz, ja miałam być Piotruś, wahali się nad Marcinkiem jeszcze, a wyszedł taki ło suprajs smile i to 2 miesiące przed terminem big_smile

34

No popatrz to nie jestem sama we w tym tongue Piotrusiu tongue
A powiedz mi jak u was z pogodą jest? Padało dziś we Wrocku?
U nas niestety była mżawka , więc  tak mokro i zimno tongue

35

U nas wcale lepiej nie było sad A najgorsze jest to,że już śniegi zapowiadają hmm Ja chcę lato te truskawki, jeżyny, maliny, nawet te komary już by mi nie przeszkadzały. Legnąć się tak na łące, usmażyć brzusio i piersiątka na heban smile

36

Viggo napisał/a:

Małgośka??? Jeżeli o imię Ci chodzi, to niestety pudło smile

Pudło jak pudło - nie zgadywałem.
Dziś jedna Małgośka zabezpieczała kolumnę (nie wiem czego) na Kazimierza.
Tak wiele was nie ma w operacyjnych, więc prawdopodobieństwo znaczne.

Właściwie, jak dotąd, zliczyłem 2-3 panie pracujące operacyjnie.

37

Viggo napisał/a:

U nas wcale lepiej nie było sad A najgorsze jest to,że już śniegi zapowiadają hmm Ja chcę lato te truskawki, jeżyny, maliny, nawet te komary już by mi nie przeszkadzały. Legnąć się tak na łące, usmażyć brzusio i piersiątka na heban smile

tongue Ta i byłaby pieczeń z piersi tongue i to na dodatek niebieska tongue
Nie no ja lato też kocham kurde.Zimy nie cierpię, jesień zależy
kiedy.Zimę lubiłam malować  to fakt pięknie wychodzi , świeci
brokat dachy domków i bałwanki czy też mikołaj tongue

38

N4VV napisał/a:

Dobrze Ci idzie, masz nosa smile

Milionku doczytałam,że zdobiłaś szkło, dalej się tym zajmujesz?

39

Tzn robiłam wcześniej zawodowo aż 13 lat ... bardzo to lubiłam.A teraz czasami
namaluję jako prezent,lub na zamówienie.... tongue wstawię  tu może kiedy z jedną
fotkę z moim malowidłem. tongue

40

Jejku jaka utalentowana bestyjka smile Wstaw koniecznie. Ciekawe, czy na paznokciach byś potrafiła? No nic, ja się zbieram, służba nie drużba, poza tym zdałoby się jeszcze kota nakarmić, cały dzień coś mu nie pasi, nie wiem nawet czemu lol smile Do juterka Milionku, śpij spokojnie.

41

Viggo napisał/a:
N4VV napisał/a:

Dobrze Ci idzie, masz nosa smile
..

Nosa nie. Radio.

42

Viggo napisał/a:

Jejku jaka utalentowana bestyjka smile Wstaw koniecznie. Ciekawe, czy na paznokciach byś potrafiła? No nic, ja się zbieram, służba nie drużba, poza tym zdałoby się jeszcze kota nakarmić, cały dzień coś mu nie pasi, nie wiem nawet czemu lol smile Do juterka Milionku, śpij spokojnie.

Nosiło go pewnie , bo szłaś na służbę  i go zostawiasz tongue To spokojnej pracki w nocy
życzę i jak najmniej interwencji. tongue

Co do utalentowania,to już Bozia daje każdemu coś inszego.... tongue
Do juterka Dagmarko tongue

43

Dzień dobry Asiu smile, Postanowiłam przedstawić Tobie mojego terrorystę, który nie daje mi nigdy dospać spokojnie.
No i te wymowne spojrzenie-CO JA PACZE big_smile
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/307397_141402129282395_1318401_n.jpg

44

Hej Dzień Dobry Dagmarko tongue

Jacie ale masz ładniusiego Kotka i to spojrzenie.... a ile on ma latek
i jak się zwie? Ja  wstałam po 10 z bolącą głową. Nie wiem czy to zatoki
czy ciśnienie,położyłam się ponownie i przeszło,dlatemu też dopiero jestem.

Ale się dobudzam kawusią , ta pogoda coś mi nie sprzyja,a może zmęczenie tak
podziałało... tongue

45

Ojoj to niedobrze.Brałaś coś? Jeżeli czujesz,że to zatoki weź może jeżeli masz ibuprom zatoki. Może rzeczywiście to zasługa tej pogody sad W każdym razie oby ból nie powrócił. Mój kot nazywa się tarammm "Cwaniak" smile Szczerze nie wiem ile może mieć, to przybłęda, mam go od niedawna. Ale narzekać na niego nie mogę, wychowana, grzeczna bestia, chociaż czasem złośliwa.

46

tongue Rzadko biorę leki,tylko jeśli mi nie przechodzi długo to wtedy.Jak  na razie  jest ok.
O jakie imię tongue czyli przygarnęłaś biedaka ale pewnie wdzięczny jest bardzo Tobie?
Jak wiadomo koty lubią chodzić własnymi drogami i się nie da przymusić do czegokolwiek.
Odpoczywam dziś na całego.... jutro znowu do pracy,więc muszę troszkę dać odpocząć nogom.

47

Imię dane nie bez powodu, przebiegły jest i wredny, ale też kochany, gdy trzeba. Ostatnio zdarzyło mi się popłakać, tak wiem, mało to profesjonalne roll, to przyszedł, położył łapkę mi na policzku, przekrzywił główkę i się tak przyglądał-od razu zrobiło mi się lepiej. Dzisiaj tez mam zamiar wypoczywać, znowu do wieczora sad Tak się zastanawiam co zrobić do jedzenia, szczerze nie bardzo wiem i nie bardzo chce mi się za to zabrać, najlepsza byłaby zupka chińska, bo najszybsza i chyba na nią postawię, mam lenia i jestem niedospana przez tego terrorystę, chyba przechrzczę go na Ali Agcę smile

48

Viggo napisał/a:

Imię dane nie bez powodu, przebiegły jest i wredny, ale też kochany, gdy trzeba. Ostatnio zdarzyło mi się popłakać, tak wiem, mało to profesjonalne roll, to przyszedł, położył łapkę mi na policzku, przekrzywił główkę i się tak przyglądał-od razu zrobiło mi się lepiej. Dzisiaj tez mam zamiar wypoczywać, znowu do wieczora sad Tak się zastanawiam co zrobić do jedzenia, szczerze nie bardzo wiem i nie bardzo chce mi się za to zabrać, najlepsza byłaby zupka chińska, bo najszybsza i chyba na nią postawię, mam lenia i jestem niedospana przez tego terrorystę, chyba przechrzczę go na Ali Agcę smile

Hah  dobre to  naprawdę, terorrysta no.Co do chińszczyzny,to nie polecam bo za kilka lat
kłopoty z wątrobą i żołądkiem murowane. Jest tam pełno sztuczności i soli,która powoduje wysokie ciśnienie czyli kłopoty z serduszkiem. I nie pisam tego jako ani naukowiec,tylko z życia wzięty przykład. Jeśli masz ryż w torebkach to na szybko też będziesz miała,i radzę troszkę poleżeć,aby się zrelaksować.... tongue

49

W sumie pomysł z ryzem jest trafiony, mam też paprykę i pieczarki a także zielony groszek, może cos wykombinuję smile Jesteś nieoceniona! Nawet do głowy by mi to nie przyszło!

50

Viggo napisał/a:

W sumie pomysł z ryzem jest trafiony, mam też paprykę i pieczarki a także zielony groszek, może cos wykombinuję smile Jesteś nieoceniona! Nawet do głowy by mi to nie przyszło!

O masz dodatki mniam sosik jak ta lala w 10 minutos gotowy,a w tym czasie ryż się zagotowa.
I pyszne jedzonko i zdrowe.... smacznego życzę Dagmarko:P

51

Podziękować czarodzieju, a Ty zapewne krokieciki wsuwasz? smile

52

Zaczęłam od sałatki,a właściwie ciastek tongue

Wstawię kilka moich malutkich dzieł, jeśli pozwolisz...:P

http://photos.nasza-klasa.pl/3451664/87/main/0229ec4af5.jpeg

http://photos.nasza-klasa.pl/3451664/84/main/491976b75e.jpeg

http://photos.nasza-klasa.pl/3451664/83/main/33d70f0d2f.jpeg

http://photos.nasza-klasa.pl/3451664/128/main/2f652a754d.jpeg

http://photos.nasza-klasa.pl/3451664/129/main/18928afb02.jpeg

53 Ostatnio edytowany przez Viggo (2013-11-24 15:13:57)

Jeszcze się pytasz, dawaj!!!!!!!
To jest śliczne! W życiu nie widziałam nic piękniejszego! Asiu masz wielki talent!

54

no są już tutaj tongue

55

Tak zdążyłam już zauważyć, u mnie WIFI świruje, pokazuje najpierw wpisy bez obrazków, ale to co ujrzałam jest przecudniaszcze!

56

Oj takie tam malutkie malowanko moje.Fakt bardzo to lubiłam robić,bo i odstresowuję
i wyobraznię rozwija. No cóż nie dane mi było dalej w tym pracować.  Teraz ta moja robota cięższa i mało płatna.... więc jakoś też nie cieszy,bo to schemat... nakręcić,złożyć , zgrzewać
nakleić etykiety zapakować pudełko,zakleić i położyć na paletę.Człowiek się nadzwigam,po napręża  ręce,albo raczej ponaciąga.....nie pisam żeby narzekać,ale taki jest fakt, że w Polsce mają nas gdzieś...

57

Ale widać masz serce do tego, wszystko piękne! A ja zmykam na jakiś czas, pora pobiegać, brak męskiego towarzystwa, więc trzeba sobie samemu organizować czas wolny. Co do polskich realiów, to ja się nie chce nawet wypowiadać,żeby się nie wkur.... big_smile

58

Ok leć Laska pobiegać,czyli relaksujesz się w ten sposób a co z niedospaniem?

Brak że jak? tongue Męskiego towarzystwa.... zle tu czy tam we w domciu?

59

Cześć dziewczyny wink mogę sie przyłączyć?
Mieszkam we Wrocławiu gdzie też pracuję...

60

Peonia witaj! Milionku ja jestem przyzwyczajona, niedospana owszem, ale w ruchu być muszę być, taki prykas. O męskie towarzystwo chodziło mi w domu-że brak, tutaj absolutnie nie narzekam.

Milionku i Viggo nie wiem, czy mogę się wtrącić do Waszej jakże sympatycznej, miłej i ciepłej dyskusji? Milionku Twoje dzieła są zachwycające i romantyczne. Jeżeli chodzi o mnie jestem więcej niż antytalentem rysunkowym. Moje zdolności w tym zakresie (a raczej ich brak) mieszczą się w wartościach ujemnych. Tymczasem brat mojego Pradziadka, był artystą-malarzem. Dzisiaj w bardzo dużym stopniu zapomnianym.
Viggo nie wiem czemu, ale Twój avatar mi kogoś przypomina. Jakąś przepiękną aktorkę, lub piosenkarkę?

62 Ostatnio edytowany przez Viggo (2013-11-24 18:47:22)

Zapraszamy, zapraszamy- nawet nie pytaj. Fakt dzieła Naszego Milionka zachwycające. Rozgość się smile A co powiesz o moim kocie? big_smile

63

Witajcie Miło że chcecie z nami pobyć choć troszkę. Od razu muszę napisować,że żartujemy w każdą stronę  a powaga też będzie kiedy trzeba. Pozdrawiam Peonię i Szanownego Kulegę . smile

64

Milionku co robiłaś, że Cię tu nie było?

65

Ja leżeć,a jesio wcześniej musiałam podać obiadek....a teraz myć głowa no bo jutro do pracki.
No troszkę tv,czyli akurat był Pinocio ,inna wersja więc mję zainteresował.A i kości rozprostowałam bo coś czasami się odzywają. A jak tak u Cię pobiegałaś już lepiej a jak z jedzonkiem? tongue

Posty [ 1 do 65 z 1,293 ]

Strony 1 2 3 20 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Luzik Guzik czyli rozmowy na każdy temat.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024