Jesteśmy parą czy nie jesteśmy? Co mam robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jesteśmy parą czy nie jesteśmy? Co mam robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez vinnga (2013-11-19 07:40:44)

Temat: Jesteśmy parą czy nie jesteśmy? Co mam robić?

Mam problem:

Poznałam fajnego faceta, pracujemy razem w dodatku on w drugiej firmie jest moim "nauczycielem" problem polega na tym że na początku nasza znajomość rozwijała się bardzo dobrze, codzienna wspólna praca potem wspólne kolacje itp po jakimś czasie zaczęłam u niego nocować( ale do niczego między nami nie doszło poza buziakiem na dobranoc i przytuleniem) razem wyjezdzamy na szkolenia i spotkania. w sumie zaczęliśmy żyć jak para ale nią nie jesteśmy ( kiedyś jak rozmawialiśmy on powiedział że nie czuje się na siłach aby sie zaangażować ale jego zachowanie względem nie się nie zmieniła) każdy kto nas spotyka myśli że jestesmy razem. i tu problem bo nie jesteśmy... nie wiem co o tym wszystkim sądzić... z jednej strony się mną opiekuje dba o rozwój zawodowy, a z drugiej czuje od niego dystans... niby coś chce a jednak może mi się tylko tak wydaje.

Nie mam zielonego pojęcia co robić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jesteśmy parą czy nie jesteśmy? Co mam robić?

Po pierwsze,po co założyłaś ten sam temat w dziale "psychologia"?:)
Po drugie,skoro facet gada,że nie czuje się na siłach by się zaangażować to po co miesza Ci w głowie?Kolacje,nocowanie,buziaki itp?
Nie zapytałaś go o to?
Czasem najprostsze pytania są najlepsze.

3

może jest gejem? może jest aseksem? może impotentem??
ok, to spekulacje, poprostu zapytaj co jest grane, czy jesteście kumplami, czy traktuje cię jak siostrzyczkę, czy może jednak któraś z możliwości powyżej. Z tego co piszesz znacie się dobrze i jesteście w bliskich stosunkach, więc takie pytanie jest jak najbardziej na miejscu.

4

Ja proponuję otwartą i szczerą rozmowę . Powiedz mu bez ogródek ,że dla Ciebie ta sytuacja jest męcząca. Że chcesz poznać jego stanowisko. Że nie wiesz na czym stoisz.
Na dłuższą metę tak się nie da żyć.

5

No a Ty byś chciała z nim związku? Jak tak to- to dał Ci komunikat, że nie chce się angażować więc nie jesteście parą, to się tak nie zachowujcie, ogranicz znajomość do koleżeństwa i szukaj kogoś innego.

6

Obawiam się, że trochę traktuje Cię z góry i jak dla mnie, (jesli już) to pary z was dobrej nie będzie. Myśle też, że wiecej w tym wszystkim Twojej fascynacji, kimś kto wydaje Ci się bardziej dojrzały. Potrzebujesz opiekuna nie chłopaka, a to zła droga by zawierać związki. Jakies problemy w stosunkach z ojcem?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jesteśmy parą czy nie jesteśmy? Co mam robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024