Czemu kobiety mnie nie lubią? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czemu kobiety mnie nie lubią?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czemu kobiety mnie nie lubią?

Jestem kobietą hetero. Mój problem polega na tym, że nie zdążę jeszcze nic zrobić a kobiety już zaczynają mnie nie lubić. Mam bardzo luźny styl, lekką nadwagę i przecietną twarz, więc nie mają mi czego zazdrościć, a mimo to już jak się poznamy to gapią się na moją twarz przez cały czas jakby szukały w niej niewiadomo czego i potem zachowują się totalnie chamsko wobec mnie(nabijają się, są ostentacyjnie fałszywe), chociaż nic kompletnie nie zrobiłam. Bardzo często mam takie przypadki m.in w pracy, więc proszę powiedzcie mi jak temu zaradzić. Plotki odpadają, bo z żadną z nich nie mam wspólnych znajomych.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czemu kobiety mnie nie lubią?

Myślę, że tu nie chodzi o wygląd, a o Twoje zachowanie, ewentualnie styl bycia. Może czymś nieświadomie razisz innych ludzi? Może jesteś zbyt pewna siebie/gadatliwa/egzaltowana?

3

trzeba bardzo powoli rozpatrywac każde słowo i gest. ludzie podświadomie czytają gesty strony przeciwnej. jezeli kogos bardziej poznasz, to moze zacznij rozmowę: dlaczego mnie nie lubiłaś na początku?

4

A moim zdaniem problemem nie jest to jak wyglądasz lub co robisz, ale kobiety, w towarzystwie których się obracasz. Żeby zachowywać się po chamsku wobec innych, trzeba być po prostu chamem i żadna "prowokacja" drugiej osoby nie ma tu znaczenia. Nawet gdyby ktoś mi się wyjątkowo nie podobał czy to z zachowania, czy też z wyglądu, nie zachowywałabym się wobec niego w ten sposób, co najwyżej unikałabym jego towarzystwa.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czemu kobiety mnie nie lubią?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024