Życie w Warszawie - jak wygląda naprawdę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Życie w Warszawie - jak wygląda naprawdę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Życie w Warszawie - jak wygląda naprawdę?

Około 15 lat temu "sen o Warszawie" miało kilku moich znajomych - nie o Londynie, nie o Paryżu ni Berlinie bo emigracja przygasła wówczas na trochę, ale właśnie o Warszawie, w której upatrywali lepszej szansy dla siebie; szansy na porządną pracę, wysoki standard życia.
Mnie osobiście do Warszawy nigdy śpieszno nie było; kojarzy mi się z dużymi korkami, ograniczonym dostępem do zieleni (nie mam na myśli małych parków) i wyścigiem szczurów.

A jak NAPRAWDĘ wygląda życie w Warszawie? Co Was; mieszkających na stałe lub "przelotem" ujęło, a co zdecydowanie odrzuciło?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Życie w Warszawie - jak wygląda naprawdę?

Fajny temat. Ja nigdy nie byłam w Warszawie. Kojarzy mi się z nią piosenka Lady Punk " W moich snach wciąż Warszawa....". Z chęcią poczytam o opiniach na temat tego miejsca :-)

3

żyje się jak w każdym innym dużym mieście, może tylko korki większe, bo podobno Warszawa jest w ścisłej czołówce zakorkowanych miast Europy
co odrzuca - demonstracje uliczne takie jak wczorajsza np, zjeżdża się bydło z całego kraju i robi roz***** hmm

4

W Warszawie żyje się tak jak wszędzie. Można wieczorkiem przejść się po lesie i pooddychać świeżym powietrzem. Przede wszystkim jest wszędzie blisko. Żyje się szybko, ale też ciekawie. Ja pochodzę z Warszawy i nie wyobrażam sobie życie w innym mieście. Co do wczorajszego Marszu - gorzej niż Marsz wkurza mnie ta wrzawa w sprawie Tęczy. Szkoda, że ludzie nie ubolewają nad tym kto nami rządził, rządzi czy będzie rządził w przyszłości z równą siłą jak nad "biedną Tęczą". Zgadzam się, że było głośno - zbyt głośno. Mimo to, takie "atrakcje" też nadają smaczku Warszawie. Tutaj zawsze coś się dzieje smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Życie w Warszawie - jak wygląda naprawdę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024