Erotyczne smsy ze swoim partnerem :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Erotyczne smsy ze swoim partnerem :D

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Erotyczne smsy ze swoim partnerem :D

Witam!

Chciałabym poznać Waszą opinie na temat pikantnych smsów do swojego faceta smile
Ja uwielbiam przed snem, kiedy nie możemy być razem wysyłać mu sprośne sms typu "mam na Ciebie ochote..."
albo "co bym Ci zrobiła gdybyś tu był teraz"
Znam osoby, które uważają to za głupie, a Wy co o tym sądzicie ? smile
Albo co piszecie do swoich facetów? big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Erotyczne smsy ze swoim partnerem :D

Hm ja z moim chłopakiem należymy do raczej nieśmiałych osób, raczej o seksie nie rozmawiamy, łączy nas tzw "romantyczna miłość" to znaczy piszemy sobie czasem rzeczy typu kocham Cię, albo tęsknię, co oczywiście nie oznacza że iskry w łóżku nie ma, wprost przeciwnie big_smile jakoś trudno mi się przełamać, chociaż czasem napisałabym mu wlaśnie coś w stylu "mam na ciebie ochotę". Myślę też o wysłaniu mu jakiegoś ostrzejszego zdjęcia, bo kiedyś znalazł moje nagie jedno i powiedział że nie obraziłby się, jakby zobaczył takich więcej big_smile

3

irine napisał/a:

Hm ja z moim chłopakiem należymy do raczej nieśmiałych osób, raczej o seksie nie rozmawiamy, łączy nas tzw "romantyczna miłość" to znaczy piszemy sobie czasem rzeczy typu kocham Cię, albo tęsknię, co oczywiście nie oznacza że iskry w łóżku nie ma, wprost przeciwnie big_smile jakoś trudno mi się przełamać, chociaż czasem napisałabym mu wlaśnie coś w stylu "mam na ciebie ochotę". Myślę też o wysłaniu mu jakiegoś ostrzejszego zdjęcia, bo kiedyś znalazł moje nagie jedno i powiedział że nie obraziłby się, jakby zobaczył takich więcej big_smile

Hehe smile Możesz go któregoś razu zaskoczyć takim pikantnym zdjęciem big_smile Albo smsem typu "Mam na Ciebie ochotę" big_smile
Może być mile zaskoczony, zobaczysz co odpisze i może jakoś rozmowa sama się potoczy big_smile
Spróbuj. Może Wam się spodobać smile

4

Właśnie boję się trochę jego reakcji, że go speszę albo zniesmaczę tongue łatwiej jest na początku związku, a my jesteśmy razem rok i mamy już swoje przyzwyczajenia, wiemy, czego się spodziewać i trudniej jest przełamać tę granicę. Zwłaszcza że to jest mój pierwszy facet na poważnie i jeszcze mam dalej pewne obiekcje przed tego typu akcjami. A Twój jak reaguje? wink

5

irine napisał/a:

Właśnie boję się trochę jego reakcji, że go speszę albo zniesmaczę tongue łatwiej jest na początku związku, a my jesteśmy razem rok i mamy już swoje przyzwyczajenia, wiemy, czego się spodziewać i trudniej jest przełamać tę granicę. Zwłaszcza że to jest mój pierwszy facet na poważnie i jeszcze mam dalej pewne obiekcje przed tego typu akcjami. A Twój jak reaguje? wink

Nie znam Twojego partnera, ale wydaje mi się że faceci raczej lubią takie rzeczy smile
Mojemu podobają się takie smsy smile Sam często zaczyna pierwszy smile
Nie raz mówił że strasznie go podniecają i wtedy tylko nie może się doczekać aż się spotkamy i porobimy to o czym pisaliśmy big_smile
Albo jak rozmawiamy przez telefon uwielbiam takie jego dwuznaczne teksty tongue Strasznie mnie to kręci big_smile big_smile

6

NieDzieki napisał/a:

Witam!

Chciałabym poznać Waszą opinie na temat pikantnych smsów do swojego faceta smile
Ja uwielbiam przed snem, kiedy nie możemy być razem wysyłać mu sprośne sms typu "mam na Ciebie ochote..."
albo "co bym Ci zrobiła gdybyś tu był teraz"
Znam osoby, które uważają to za głupie, a Wy co o tym sądzicie ? smile
Albo co piszecie do swoich facetów? big_smile

Głupie? Never! Głupi jest ten, co tak myśli.
Nie ma nic lepszego, niż taka pisaninka.
Zajefajne nakręcenie, mega odstresowanie=D
I like it big_smile

7

Erotyczne smsy?
Blee...

Żartowałem smile

Są super fajne, zawsze działają, byle tylko nie jakieś wierszyki znalezione w sieci...
Sam często stosuję, bo elementem zaskoczenia, można napisać wszystko, złego słowa się nie otrzyma, chyba że od osoby dziwnej smile
Myślę, że wielu facetów by chciało takowe otrzymywać smile

8

Mój mężczyzna zazwyczaj jest daleko ode mnie - erotyczne sms-y mają dla nas duże znaczenie, bo podtrzymują więź miedzy nami. Często piszę mu co bym zrobiła, gdyby był teraz ze mną, a jego bardzo to nakręca. Dzięki temu emocje nie opadają, łatwiej nam wytrzymać rozłąkę.

9

No to macie "ciekawych " partnerów bo mój po takim esie "mam na Ciebie ochote" potrafi tylko odpisać "hehe :**" lub " cieszę się :** " ... nie, nie jest sztywniakiem wręcz przeciwnie ale jakoś rozmawianie z nim przez sms o takich sprawach mu nie wychodzi ... nie raz mu napisałam że mógł by się czasem "wysilić" ale zawsze tłumaczy się tym że nie lubi pisać sms ... hmm głupie wytłumaczenie ale cóż nie wszyscy są tacy "fajni" wink

10

Erotyczny sms to troszkę przedsmak gry wstępnej, jeśli ktoś potrafi sklecić parę fajnych słów na tel, to i potrafi parę fajnych słów powiedzieć na żywo.
Człowiek jest w pracy a tu sms takowy - dekoncentruje troszkę, ale jest przemiły....

11

Tak moze to bys gra wstepna albo samo myslenie o osobei jak sie pisze na te tematy ale okreslenie mam na ciebie ochoet nie jest pikantne jak by co wink mozna si ezawsze bardziej postarac big_smile ale moze byc na poczatek i takie tez:)

12

Mojego nic nie jest w stanie ruszyć wink zabawa przez sms go "nie rusza" .. nie ten typ wink

13

TakaOtoJa napisał/a:

Mojego nic nie jest w stanie ruszyć wink zabawa przez sms go "nie rusza" .. nie ten typ wink

Jakbyś zaczęła wysyłać te smsy do kogoś innego, to myślę, że bardzo szybko by się poruszył XD

14

Jestem facetem i zdarzało mi się pisać takie smsy z kobietami, tak więc zdarzają się panowie, którym sprawia to też frajdę
poniżej przykład, choć nie mam pewności czy tu wolno pisać takie rzeczy
...
kolejne ukradkowe spotkanie...czas wykradziony jak zwykle pracy by choć na chwilę zapomnieć o całym świecie w swych ramionach...czas namiętności i pragnień niespełnianych w zwykłym życiu.....przychodzę do Ciebie...otwierasz mi w sexi bieliźnie, prześwitujących stringach i gorsecie, który doskonale podkreśla i eksponuje Twoje śliczne piersi...dobrze, że to Ty,  wolałabym by nikt inny nie oglądał mnie w takim stroju - mówisz...ściągam marynarkę i rzucam ją na oparcie fotela...zbliżasz się do mnie odwracasz tyłem i powoli ocierasz pośladkami o mój rozporek...

to oczywiście tylko początek smile

15

Jestem jak najbardziej na tak jesli chodzi o erotyczne smsy, ktoś tu wyżej wspominał że jest w zwiazku na odległosc i takie smsy pomagaja, ja rownież uważam ze takie smsy są dobrym podtrzymaniem zwiazku na odległosc smile No i czasem robi się na prawde gorąco ... smile

Skoro Twoj facet powiedzial Ci, że nie obraziłby sie za Twoje nagie sdjęcie, to tym bardziej jesli chodzi o smsy.
Ja czasami pisze swojemu, ze uwielbiam jak mi robi...:), albo przed spotkaniem "dziś jest Twoj szczesliwy dzien, dzis jestem cala Twoja"
Poza tym uwazam, ze takie smsy podsycaja atmosfere

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Erotyczne smsy ze swoim partnerem :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024