Mój chłopak ma problem !!!! POMOCY - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój chłopak ma problem !!!! POMOCY

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Mój chłopak ma problem !!!! POMOCY

Hey potrzebuje pomocy ! Jestem z chłopakiem już rok,ale niedawno mi się przyznał do tego że ma problem ;/ Ten problem to masturbacja...przyznał mi się że ma problem z masturbowaniem się...Potrafimy robić to codziennie ,ale on nie potrafi się czasami od tego powstrzymać...chcę mu pomóc jak mam to zrobić proszę pomóżcie ;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój chłopak ma problem !!!! POMOCY

Ale czy Twój chłopak chce przestać to robić?

W ogóle jak często się masturbuje?

3

Tak chce ale nie umie sobie z tym poradzić !;/ teraz rzadziej ze raz na tydzień...

4

Skoro się kochacie to nie rozumiem dlaczego się masturbuje . Może niech idzie na rozmowę z seksuologiem .

5

Od masturbacji też można się uzależnić.

Natomiast sprawianie sobie przyjemności nie musi być zakończone wraz z udanym pożyciem seksualnym.
Uwielbiam seks z mężem i uwielbiam od czasu do czasu zrobić to sama ze sobą.

6

młoda69 napisał/a:

Tak chce ale nie umie sobie z tym poradzić !;/ teraz rzadziej ze raz na tydzień...

Pfff no to to nie jest uzależnienie jeszcze XD

7

O uzależnieniu można by mówić chyba dopiero w sytuacji, gdyby stawiał masturbację ponad normalny seks albo robił to kilka/kilkanaście razy dziennie tongue Chyba że użytkowniczka czuje się zdradzana z jego własną ręką big_smile

8

blank napisał/a:

O uzależnieniu można by mówić chyba dopiero w sytuacji, gdyby stawiał masturbację ponad normalny seks albo robił to kilka/kilkanaście razy dziennie tongue Chyba że użytkowniczka czuje się zdradzana z jego własną ręką big_smile

Może go przyłapała, a on w przypływie weny powiedział jej, że to uzależnienie i nie może się powstrzymać, żeby mu głowy nie suszyła i nie mówiła, że ją zdradza mentalnie XD

9

Raz na tydzień? To nie jest uzależnienie. Facet jest normalny, to, że uprawia z Tobą seks nie znaczy, że nie może sobie czasem sam zrobic dobrze. Pewnie młodzi jesteście oboje? Chłopak ma po prostu duże libido i jakoś musi je wyładować.

10

Młoda 69  czy  ty ze swoim chłopakiem wogle współżyjecie czy jesteś z tych dziewczyn co moja laska która po półtora roku związku niewiedziec czemu ale nie ma ochoty na sex,

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój chłopak ma problem !!!! POMOCY

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024