Witam, zacznę od tego, że jestem w bardzo słabym stanie psychicznym, totalna załamka - dziewczyna, do której wzdycham od 2 lat związała się na dniach z innym. Do tego będę musiał to oglądać na uczelni (wspólne studia) - nie wiem jak to wytrzymam, przeraża mnie to ![]()
Szukam jakiegoś pocieszenia i chciałbym zapytać o to: Czy kobieta potrafi ocenić mężczyznę już po pierwszej rozmowie?
Bo ostatnio spotkało mnie coś dziwnego, a mianowicie poznałem nową koleżankę w akademiku, po kilku rozmowach powiedziała mi coś, co mnie zszokowało i brzmiało mniej więcej tak: "Jesteś naprawdę tajemniczy, ale należysz do małej grupy osób, których po prostu nie da się nie lubić. Emanuje od ciebie ciepło, masz w sobie coś unikatowego, pomyślałam tak już po pierwszym naszym spotkaniu...".
Do czego zmierzam? Ok, skoro tak powiedziała, to zrobiła to z jakiegoś tam powodu. Takie rzeczy słyszałem też już od innych dziewczyn.
Ale nic potem z tego nie wynika - albo koleżanki mają już chłopaka, albo podoba się im mój kolega, albo jeszcze coś innego...
Więc czy kobieta naprawdę potrafi ocenić mężczyznę po pierwszej rozmowie? No i dlaczego mi to mówią?