Trudny związek- rozstanie jeszcze gorsze ,nie wiem jak sobie poradzic. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Trudny związek- rozstanie jeszcze gorsze ,nie wiem jak sobie poradzic.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Trudny związek- rozstanie jeszcze gorsze ,nie wiem jak sobie poradzic.

Witam Wszystkich! Chciałabym sie podzielić z kims swoimi uczuciami i myslami , niestety zostałam sama bez wsparcia. Zaczne od poczatku: jestem dość mlodą dziewczyna ale zostałam bardzo zraniona. Nie wiem czy to w większosci moja wina czy tez tej drugiej osoby. Byłam związana z chlopakiem 1.5 roku widywalismy sie bardzo czesto kilka razy w tygodniu. Bradzo mi na nim zależało , obiecywał wspolne mieszkanie a nawet  i z czasem zareczyny. tylko ze to były bajki. Nie było tygodnia w którym sie nie kłociliśmy, ciagle plakałam. Ranil mnie strasznie, Prośba o spotkanie sie byla tylko z moijej inicjatywy. Ciagle go prosilam by zobaczyć . Sam z siebie mało kiedy podejmowal taka decycje. wyglądało na to ze go ciągnełam na sile. upokorzyłam sie raz gdy sie na mnie zdenerwował i wsiadł do a ja błagalam na kolanach by został. wiem ze to było bardzo głupie z  mojej strony ale bylam w rozpaczy. Bylo wiele sytuacji w ktorych wolał wybrac znajomych i kazaŁ robic to co chce. wiele razy slyszalam to z jego ust. Traktowal mnie jak zabawke. byłam na kazde jego zawołanie, musialam sie pogodzic z wieloma jego decyzjami , nie przytulal mnie gdy bylo ciezko a wrecz przeciwnie obracal sprawe w taki sposob aby wyszlo ze to ja jestem winna swoich bledow. Klocilismy sie o glupoty o to ze nie napisze sms  ze sie nie zainteresuje co sie ze mna dzieje i co robie...nie umiem tego opisac bylo setki sytuacji w ktorych on nie pokazywal mi ze mu na mnie zalezy . cczy chodzilo tylko o seks?  bylam strasznie zakochana w nim do czasu kiedy nie zaczal byc agresywny wobec mnie...(gdy raz przesadzil z swoja siła rozeszliśmy sie..ale mu wybaczyłam i wrociliśy do siebie) te sytuacje powtarzaly sie co raz cześciej... mial duzo siły i bylam bezradna wobec niego.. to okropne uczucie gdy przeklinal gdy mnie szarpał nie rozumiem dlaczego, ciagle sie tłumaczył ze to ja go prowokuje do tego. rozeszlismy sie w okrpnej i <agresywnej> sytuacji... nie umiem sie do tego przyzwyczaic , nie moge zapomnieć o rzeczach ktore wspolnie robiliśmy ani o nim całym.
Przykro mi i przepraszam ale nie moge napisać konkretniej nie chce wspominac czych przykrych sytuacji. Jeszcze wspomne ze wszyscy którzy widzieli moje cierpienie uważali ze nie powinnam z nim byc ale ja nie sluchałam..:( czuje sie okropnie.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez mateusz1987 (2013-10-27 14:46:57)

Odp: Trudny związek- rozstanie jeszcze gorsze ,nie wiem jak sobie poradzic.

Musisz dac czasówi czas. Serio jesteś młoda i pomyśl sobie czy chcesz tak na prawdę z nim cale życie  być skoro robi takie rzeczy jak wypisujesz. Raczej nie chciała byś być poniżana a może później bita. Zrozum wyidealizowałas sobie jego wizerunek a teraz on pokazuje swoje prawdziwe oblicze. 

Musisz zająć się sobą żeby o nim nie myśleć. Hobby spotkania ze znajomymi i z czasem o nim zapomnisz i spotkasz kogoś na kogo zasługujesz:-)

3

Odp: Trudny związek- rozstanie jeszcze gorsze ,nie wiem jak sobie poradzic.

Bo dokladnie tak bylo.. on byl moim idealem dla ktorego zrobilabym wszystko. tylko ze mnie nie szanował i przyprawial duzo cierpienia. niestety jest czy byl dla mnie NAJWAZNIEJSZY.  czasem sie zastanawiam czy to nie moja wina ze to ja doprowadzilam do tego ze tak mnie traktował....

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Trudny związek- rozstanie jeszcze gorsze ,nie wiem jak sobie poradzic.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024