stara miłość nie rdzewieje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » stara miłość nie rdzewieje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: stara miłość nie rdzewieje?

byłam na spotkaniu klasowym w sobotę.... spotkalam się z kolegą do którego kiedyś coś czułam.... to była moja pierwsza miłość hehe big_smile:D i wiecie co..... poprostu rzucilismy się na siebie po imprezie.... i hmmm.... namietność ta sama, ale 3 lata zrobiły swoje.... ja go poprostu nie znam!! ale niech zycie toczy się dalej.... ;] chcę z kożdego dnia wyciskac jak najwięcej.... chcę poprostu żyć... ;] przyjmę wszytsko!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: stara miłość nie rdzewieje?

cieszy mnie to wink
tylko mam nadzieję, że gdy między Wami do czegoś doszło, to nie byłaś z nikim wówczas? tongue

3

nie... jestem sama jak palec!!!! ale skończyło się na namiętnych buziaczkach..... ojej.... nie dawno zerwałam z chłopakiem.... narazie nie jestem w stanie stworzyć czegoś nowego.... qrcze!

4

korzystaj z zycia i nie patrz wstecz:)

5

dokładnie na Twoim miejscu także skorzystałabym z tej szansy, byc moze przeistoczy się to w coś sensownego:) warto ryzykować. życie jest piękne..pierwsze etapy zakochiwania tez, powodzenia!!

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » stara miłość nie rdzewieje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024