KONSKA URODA- Konska szczeka... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » KONSKA URODA- Konska szczeka...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez AniolZInnegoSwiata (2013-10-18 01:46:54)

Temat: KONSKA URODA- Konska szczeka...

Moja znajoma ma dosyc spory Problem z akceptacja siebie chce byc perfekcjonistka  i strasznie przezywa jak ktos jej zwroci uwage ze brzydko wyglada itp ostatnio przerazilo ja to ze ktos tam powiedzial ,dowiedziala sie ze ma KONSKA URODE ,konska szczeke troche i strasznie to przezywala ojej,tlumacze jej zeby nie brala  tego do siebie ,ale ona czesto o tym wspomina i meczy..faktycznie ma taka troche rzuchwe szczeke-usta jak u konia ,ale to nie tragedia tyle razy jej powtarzam,ale ona swoje na nowo przezywa .........

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: KONSKA URODA- Konska szczeka...

Dlaczego piszesz o sobie w trzeciej osobie?

Nie pisze o sobie ..

4

AniolZInnegoSwiata napisał/a:

Moja znajoma ma dosyc spory Problem z akceptacja siebie chce byc perfekcjonistka  i strasznie przezywa jak ktos jej zwroci uwage ze brzydko wyglada itp ostatnio przerazilo ja to ze ktos tam powiedzial ,dowiedziala sie ze ma KONSKA URODE ,konska szczeke troche i strasznie to przezywala ojej,tlumacze jej zeby nie brala  tego do siebie ,ale ona czesto o tym wspomina i meczy..faktycznie ma taka troche rzuchwe szczeke-usta jak u konia ,ale to nie tragedia tyle razy jej powtarzam,ale ona swoje na nowo przezywa .........

Przyjęliśmy do wiadomości, ale co w związku z tym? Mamy podać ci adres dobrego chirurga, napisać słowa współczucia czy pocieszenia, podpowiedzieć ci jak podnieść jej samoocenę żebyś mogła podnieść swoją uczynność o 2 punkty?

Czy tak tylko piszesz, żeby pisać? Bo ja nie zauważyłam żadnego pytania czy prośby o pomoc ...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » KONSKA URODA- Konska szczeka...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024