Dostinex i jego skutki uboczne... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dostinex i jego skutki uboczne...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Dostinex i jego skutki uboczne...

witam,
zdiagnozowano u mnie polipa na macicy i lekarz po wykonaniu testu z metoclopramidem zapisał mi Dostinex.

na razie mija pierwszy tydzień, jak go biorę i widzę u siebie podwyższone libido (ku radości męża), ale boję się, że po braniu znów będę oziębła
Na razie poza pobudzenia seksualnego odczuwam ogólnie większe nakręcenie...przykładem jest to, że nie mogę spać...

czy brałyście ten lek? czy on może poważnie usiąść na psychę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dostinex i jego skutki uboczne...

Brałam smile Rzeczywiście nakręca smile Poza tym jest OK.

3

u mnie nakręcenie skończyło się prawie stanem przedzawałowym:(

4

Odświeżam topik gdyż mam hiperprolaktynemie czynnościowa  i  od dziś zaczynam kurację Dostinexem,może dowiem się od Was czegoś więcejna temat tego leku.Przez ponad 3 lata brałam bromergon ale źle się po nim czułam ,poza tym chyba już przestał działac ponieważ pomimo brania 2 tabletek dziennie i tak miałam mnóstwo przykrych objawych wysokiej prolaktyny tak więc lekarka zmieniła mi na Dostinex. Mam w związku z tym parę pytań.Jakie jest Wasze ogólne samopoczucie po leku,czy zatrzymuje się Wam woda  no i przede wszystkim czy dokucza Wam syndrom napiecia przedmiesiaczkowego? Pytam ponieważ ja bardzo cierpię fizycznie i psychicznie przez PMS i mam ogromną nadzieję, że Dostinex da sobie z tym radę.Moja endokrynolog pociesza, że powinien on skutecznie obinżyc prolaktynę a wtedy dolegliwości ustąpią ale ciekawa jestem jak to wygląda u innych kobiet. Aaaa i  naprawde tak podwyższa libido? tongue

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dostinex i jego skutki uboczne...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024