Praca,mieszkanie,zmiana w zyciu SZCZECIN - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 7 ]
Temat: Praca,mieszkanie,zmiana w zyciu SZCZECIN
Hej Dziewczynki,
mam maly problem a w zasadzie to ogromny.Otóz mam prace ale jestem nia juz troche zmeczona bo pracuje juz tam 9 miesiecy a od 4 pracuje po 13-14 godzin codziennie bez dnia wolnego a dniowka wynosi 60 zl. Kolega zaproponowal mi zebym stad wyjechala i pytał juz nawet o prace dla mnie(w Szczecinie) I tu jest problem! Boje sie wyjechac sama do Szczecina jestem z malej wioski i boje sie,ze sobie sama nie poradze.Mam odlozonej troche kasy ale sam fakt wyjazdu. Moze jest ktos ze Szczecina i wie gdzie jest jakies fajne mieszkanko do wynajecia??
Pomozcie mi podjac decyzje i zmienic cos w swoim zyciu.
- Cayenne81
- Bardzo Wnikliwa Obserwatorka
- Nieaktywny
Odp: Praca,mieszkanie,zmiana w zyciu SZCZECIN
Szczecin nie taki straszny
Ja tez ze wsi jestem a obcykalam to miasto dosyc szybko
mieszkanka szukaj najblizej pracy najlepiej
daleko mieszkasz od Szczecina?
90 km Moze to nie duzo ale bardzo sie boje ;(
- Cayenne81
- Bardzo Wnikliwa Obserwatorka
- Nieaktywny
ja tez mam tyle do Szczecina 
tylko tyle ze najpierw to tam znajdz sobie pracę,bo na głęboka wodę w Szczecinie nie ma co sie rzucac od razu
- emaniga
- Zaglądam tu coraz częściej

- Nieaktywny
- Zawód: fotograf
Mieszkałam w Szczecinie przez pierwszych dwadzieścia lat mojego życia. W porównaniu z Warszawą to dosyć spokojne miasto. Przejście z małego miasteczka do Szczecina to jednak inna sprawa. Na początku będzie ci może zbyt głośno itd, ale napewno przyzwyczaisz się szybko.
Decydująca jest w całej sytułacji twoja praca. Nie jesteś niewolnikiem, tylko człowiekiem z prawem do odpoczynku. Długo w ten sposób i tak nie pociągniesz, a Szczecin jest sensowną ofertą. Tu zawsze znajdzie się więcej pracy aniżeni w mniejszej miejscowości.
Wysłałam juz kilka CV a i mój znajomy polecił mnie w jednej z restauracji. Czekam na odpowiedz.Nie chce juz tutaj siedziec.Nie widze tu zadnych perspektyw.
Posty [ 7 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024