Powiedzcie co mam robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powiedzcie co mam robić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Powiedzcie co mam robić

Witam
mam problem i mam nadzieję że mi pomożecie i to w miarę szybko

Ostatnio poznałem fantastyczną dziewczynę.... zaczeło się niewinnie ale teraz jest całkiem poważnie przynajmnie ja tak to traktuję, i myślałem ze z jej strony też coś jest po czym dostałem od nie wiadomość że to chyba nie to ..... ale postanowiłem się nie poddawać i walczyć o nią bo jest tego WARTA...... Ostatnio podesłałem jej przez znajomą czekoladki po czym bardzo mi za nie podziękowała sms-em ale jest to bardzo miłę......

Teraz moje pytanko nie wiem co mam dalej robić ??????
Co jej napisać ?????
Powiedzcie mi czy wogółe warto o nią walczyć????

Co mam robić >???????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powiedzcie co mam robić
MARCIN58321 napisał/a:

Myślałem ze z jej strony też coś jest po czym dostałem od nie wiadomość że to chyba nie to .....

Nad czym się zastanawiasz? Dziewczyna Ci wprost powiedziała. Jest dla Ciebie miła i pewnie mógłbys się z nia zakumplować, ale jako facetem nie jest raczej zainteresowana.

3

Marcin jak kobieta mówi "nie jestem Tobą zainteresowana" to nie jest. Możesz stawać na rzęsach i klaskać uszami a jedyne co osiągniesz to kilka miłych słów podziękowania ( o ile kobieta jest wytrzymała psychicznie) albo też zniechęcisz ją do siebie.
Ja w takich sytuacjach, gdy mężczyzna, któremu wyraźnie zakomunikowałam " z tej mąki chleba nie będzie" dalej próbuje mnie "zdobyć", strasznie się wkurzam. Nie lubię nachalnych typów, nie lubię jak ktoś nie szanuje moich decyzji, nie lubię się powtarzać. Taki koleś ( o ile nie ogarnie się w porę) jest u mnie skreślony, często nawet jako kumpel. Po prostu jest to tak męczące, że nie mam ochoty na typa patrzeć.

4

MARCIN58321 napisał/a:

Witam
mam problem i mam nadziej |e mi pomo|ecie i to w miar szybko

Ostatnio poznaBem fantastyczn dziewczyn.... zaczeBo si niewinnie ale teraz jest caBkiem powa|nie przynajmnie ja tak to traktuj, i my[laBem ze z jej strony te| co[ jest po czym dostaBem od nie wiadomo[ |e to chyba nie to ..... ale postanowiBem si nie poddawa i walczy o ni bo jest tego WARTA...... Ostatnio podesBaBem jej przez znajom czekoladki po czym bardzo mi za nie podzikowaBa sms-em ale jest to bardzo miB......

Teraz moje pytanko nie wiem co mam dalej robi ??????
Co jej napisa ?????
Powiedzcie mi czy wogóBe warto o ni walczy????

Co mam robi >???????

5

chyba żadna kobieta nie lubi nachalnych typów. trzeba odpuścić jak się słyszy, że nic z tego nie będzie, przecież do niczego jej nie zmusisz. poszukaj sobie lepiej jakiejś innej dziewczyny, która będzie Tobą zainteresowana smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powiedzcie co mam robić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024