Jak być czuły dla swojej sympatii i dziewczyn - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak być czuły dla swojej sympatii i dziewczyn

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Jak być czuły dla swojej sympatii i dziewczyn

Hej smile,
Mam pytanko, chciałbym być bardziej czuły, w stosunku do dziewczyn, w szczególności do mojej sympatii, jak mam wyrażać swoje uczucia, by wzbudzić zainteresowanie płci przeciwnej ???, chciałbym też napisać mojej sympatii kilka emocjonalnych sms-ów i wyrazić jej swoje uczucia, w taki sposób, żeby zaczęła się domyślać o co mi chodzi smile, tylko nie mam pomysłu jak to napisać.....strasznie podoba mi się, krótko się znamy

Pozdrawiam i proszę o pomoc smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez krokodyl666 (2013-10-06 21:05:20)

Odp: Jak być czuły dla swojej sympatii i dziewczyn

Hm, to zależy od dziewczyny. Sa takie, które oczekuja smsów z dziubaskami i kotkami, a sa takie które wolą nieco mniej egzaltowane wyrażanie uczuć. A jak on Tobie wyraża uczucia?
Jak nie jesteście jeszcze za blisko z sobą to może wystarczy, że jej napiszesz jakiś komplement do tego jak wygląda albo napiszesz, że bardzo Ci się podobał wieczór z nią itp.

3

Wal prosto z mostu. W myślach nikt Ci nie czyta, a słowa można interpretować na miliard sposobów. Nie rozumiem tego, jak ludzie lubią sobie robić pod górkę.

4

Tak wiem, ale kobiety uwielbiają emocje smile , lubią się domyślać, droczyć itp.........

5

Aarjen napisał/a:

Tak wiem, ale kobiety uwielbiają emocje smile , lubią się domyślać, droczyć itp.........

Nie wszystkie. Niektóre lubią konkret.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak być czuły dla swojej sympatii i dziewczyn

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024