Za każdym razem jest tak samo, czwarty raz to samo. Poznaje faceta spotykam się z nim, rozkochuję mnie, mówi,że mnie kocha,że znacze dla niego póżniej okazuję się,że jest w związku( choć przed tym gdy się ze mną spotykał był wolny ) Objawia się to tak spotkania, mnóstwo czułych słów, pocałunków, smsów a później około 5 dniowa cisza i się dowiaduję,że to nie ma sensu i że on kogoś ma. Dlaczego zawsze tak mam? Jak mam uniknąć po raz kolejny takiego rozczarownia ?
Niestety większość polaków to zadufani egoiści, im bardziej kraj religijny tym bardziej jesteśmy zepchnięte na margines.
W Szwecji jest zupełnie inne prawodawstwo a co najważniejsze zupełnie inna mentalność i podejście do życia, wiem bo 2 lata tam pracowałam, praktycznie z każdym młodym szwedem dogadasz się po angielsku oni mają tak trudny język że błyskawicznie uczą się każdego języka, no i i na start dostaniesz mieszkanie ![]()
Niestety większość polaków to zadufani egoiści, im bardziej kraj religijny tym bardziej jesteśmy zepchnięte na margines.
W Szwecji jest zupełnie inne prawodawstwo a co najważniejsze zupełnie inna mentalność i podejście do życia, wiem bo 2 lata tam pracowałam, praktycznie z każdym młodym szwedem dogadasz się po angielsku oni mają tak trudny język że błyskawicznie uczą się każdego języka, no i i na start dostaniesz mieszkanie
Radzisz,żebym wyjechała do Szwecji??... Dziwne,ale w tym roku miałam lecieć do Szwecji do znajomych,ale z powodu spraw rodzinnych nie pojechałam
W Szwecji jest zupełnie inne prawodawstwo a co najważniejsze zupełnie inna mentalność i podejście do życia, wiem bo 2 lata tam pracowałam, praktycznie z każdym młodym szwedem dogadasz się po angielsku oni mają tak trudny język że błyskawicznie uczą się każdego języka, no i i na start dostaniesz mieszkanie
Polska to religijny kraj ? Nie rozmieszaj mnie...
80% mówi, że są wierzący ale tylko mówi, naprawdę wierzących jest około 30 %... Czyli 30% z 80% z 100% ludności Polski jest wierząca. Dla mnie to nie większość...
Najwiecej w Polsce jest deistów, potem wierzących, następnie ateistów...
A co ma do tego religia? Nie jestem osobą wierzącą, jestem z osobą która wierzy 8 lat i jakoś nie opieramy naszej relacji na podstawie religii. To nie kwestia wary, tylko szacunku do drugiej osoby.
Zastanów się może dlaczego pewien typ mężczyzn Cię pociąga, skoro stale powielasz ten sam schemat.
To że kogoś mają może byc tylko wymówką aby dalej się nie spotykać. Jeżeli tak się dzieje kolejny raz to trzeba zastanowić się raczej nad swoim postępowaniem. Musi być coś w Tobie co facetów zniechęca po tak krótkim czasie.
To że kogoś mają może byc tylko wymówką aby dalej się nie spotykać. Jeżeli tak się dzieje kolejny raz to trzeba zastanowić się raczej nad swoim postępowaniem. Musi być coś w Tobie co facetów zniechęca po tak krótkim czasie.
Wymówką? Tylko naprawdę nie wiem co ze mną nie tak...:(